EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Yamato Zaharia - Ovidiu Neveu, cea mai mediatizata lupta RXF » Cand are loc meciul de la polivalenta din Bucuresti: program, rezultate Yamato Zaharia - Ovidiu Neveu, cea mai mediatizata lupta RXF » Cand are loc meciul de la polivalenta din Bucuresti: program, rezultate 4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 Companiile din Romania domina sectorul de transport Cursa pentru productie. Romania continua sa atraga investitii prin nearshoring, insa competitia adevarata vine dinspre India 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru! Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: "Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru!" Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri pamantene de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri "pamantene" de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: "E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna" SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza

Articole

Stiri locale




(P) Top 5 cele mai bune solutii de depozitare pentru baie

publicat 2024-03-27 17:45:10 (ProTV)
(P) Top 5 cele mai bune solutii de depozitare pentru baie Fiecare colt al unui apartament sau al unei case are o importanta sporita. Baia nu face exceptie de la aceasta regula, motiv pentru care, în acest articol, vom evidentia cele mai la îndemâna solutii de depozitare. ...continuare.

The Guardian: "Apocalipsa" inteligentei artificiale ar putea elimina aproape 8 milioane de locuri de munca in UK

publicat 2024-03-27 17:30:12 (ProTV)
The Guardian: Apocalipsa inteligentei artificiale ar putea elimina aproape 8 milioane de locuri de munca in UK Aproape 8 milioane de locuri de munca din Marea Britanie ar putea fi pierdute în favoarea Inteligentei Artificiale (IA), într-o adevarata "apocalipsa a locurilor de munca". ...continuare.

Un barbat din Bistrita-Nasaud a murit ars de viu dupa ce a facut ceva strict interzis. Ce s-a intamplat

publicat 2024-03-27 17:30:12 (ProTV)
Un barbat din Bistrita-Nasaud a murit ars de viu dupa ce a facut ceva strict interzis. Ce s-a intamplat Un barbat de 63 de ani din judetul Bistrita-Nasaud a ars de viu dupa ce a facut o greseala pe câmp: a aprins focul pentru a curata terenul de ierburile uscate, dar s-a trezit înconjurat de flacari.   ...continuare.

Cand va fi redeschisa circulatia rutiera pe Podul Grant, pe sensul Crangasi - Turda. Anuntul lui Nicusor Dan

publicat 2024-03-27 17:30:12 (ProTV)
Cand va fi redeschisa circulatia rutiera pe Podul Grant, pe sensul Crangasi - Turda. Anuntul lui Nicusor Dan Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat ca va fi redeschisa, de duminica, circulatia rutiera pe Podul Grant, pe sensul Crângasi-Turda si tot atunci va fi reluata circulatia tramvaielor 41, pe ambele sensuri de mers. ...continuare.

Un baiat de clasa I din Mures isi terorizeaza colegii. Copiii ajung acasa cu urme de lovituri pe corp. "Sunt foarte speriati"

publicat 2024-03-27 17:30:12 (ProTV)
Un baiat de clasa I din Mures isi terorizeaza colegii. Copiii ajung acasa cu urme de lovituri pe corp. Sunt foarte speriati Este ancheta la o scoala din Târgu Mures, unde parintii unor copii din clasa I se plâng ca un elev bataus pare scapat de sub control, îi ia la bataie pe colegi si îi terorizeaza pe cei slabi. ...continuare.

Medicamentul pe care rusii il cumpara cel mai mult. Vanzarile au ajuns la niveluri record greu de imaginat

publicat 2024-03-27 17:30:12 (ProTV)
Medicamentul pe care rusii il cumpara cel mai mult. Vanzarile au ajuns la niveluri record greu de imaginat Vânzarile de antidepresive în farmaciile rusesti au atins un maxim al ultimilor cinci ani în primele luni ale anului 2024. În doar 11 saptamâni, s-au vândut peste 3,6 milioane de cutii de antidepresive, dublu fata de 2021, înaintea razboiului.   ...continuare.

Ministerul de Externe al Rusiei: Este greu de crezut ca Statul Islamic ar fi putut lansa atacul asupra salii de concerte

publicat 2024-03-27 17:15:14 (ProTV)
Ministerul de Externe al Rusiei: Este greu de crezut ca Statul Islamic ar fi putut lansa atacul asupra salii de concerte Purtatoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe Maria Zaharova a declarat miercuri ca este "extrem de greu de crezut" ca Statul Islamic (SI) ar fi avut capacitatea de a lansa un atac asupra unei sali de concerte din Moscova. ...continuare.

O fata cu handicap din Vaslui a fost violata de tatal ei. Mama incearca sa-i gaseasca scuze sotului, desi a recunoscut fapta

publicat 2024-03-27 17:15:14 (ProTV)
O fata cu handicap din Vaslui a fost violata de tatal ei. Mama incearca sa-i gaseasca scuze sotului, desi a recunoscut fapta Destin îngrozitor pentru o tânara din judetul Vaslui, care a fost violata de tatal ei. Fata de 20 de ani, care are un anume grad de handicap, crescuse într-o familie de asistenti maternali, dar se întorsese de câteva luni în familia naturala. ...continuare.

(P) Odorizante Auto: Alege aromele potrivite pentru o experienta placuta de conducere

publicat 2024-03-27 17:15:14 (ProTV)
(P) Odorizante Auto: Alege aromele potrivite pentru o experienta placuta de conducere În lumea automobilelor, fiecare detaliu conteaza pentru a crea o experienta de condus placuta si confortabila. ...continuare.

Patru zodii care in luna aprilie au de ales intre cariera si dragoste. Ce surprize le rezerva astrele

publicat 2024-03-27 17:00:55 (ProTV)
Patru zodii care in luna aprilie au de ales intre cariera si dragoste. Ce surprize le rezerva astrele Luna aprilie vine însotita de o energie revigoranta, aducând promisiunea renasterii si a noilor începuturi. Astrele arunca o lumina aparte asupra vietilor noastre, dezvaluind oportunitati unice pentru dezvoltare personala si îmbunatatirea relatiilor. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.