EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Xi Jinping s-a intalnit la Beijing cu reprezentanti americani ai lumii de afaceri

publicat 2024-03-27 08:00:02 (Adevarul)
Xi Jinping s-a intalnit la Beijing cu reprezentanti americani ai lumii de afaceri Presedintele chinez Xi Jinping a primit miercuri la Beijing reprezentanti americani ai lumii de afaceri, intr-un moment in care China curteaza investitorii straini pentru a evita incetinirea economica. ...continuare.

Edi Iordanescu, mesaj transant pentru "tricolori" inainte de EURO: "Asa nu poti face fata unor echipe bune"

publicat 2024-03-27 07:45:12 (Gazeta-Sporturilor)
Edi Iordanescu, mesaj transant pentru tricolori inainte de EURO: Asa nu poti face fata unor echipe bune Dupa 2-3 in amicalul contra Columbiei, selectionerul Edward Iordanescu e acum cu gandul la EURO 2024 si la problemele pe care le au "tricolorii" la echipele de club.Mai sunt mai putin de trei luni pana la debutul Romaniei la EURO 2024, iar o parte dintre jucatorii care vor fi in Germania au o mare problema: nu joaca in mod constant la echipele de club.VIDEO. ... ...continuare.

NATO vrea sa doboare rachetele rusesti care se apropie de frontierele sale

publicat 2024-03-27 07:45:08 (Bursa)
Ministrul adjunct de externe al Poloniei a declarat marti ca NATO ia in considerare posibilitatea de a dobori rachetele rusesti care se apropie prea mult de frontierele Aliantei Nord-Atlantice, la doua zile dupa ce Polonia a raportat o incalcare a spatiului sau aerian. ...continuare.

CNBC: Pretul actiunilor companiei de social media a lui Donald Trump a crescut cu peste 50% la debutul pe Wall Street

publicat 2024-03-27 07:45:08 (Bursa)
Pretul actiunilor companiei de social media a lui Donald Trump a crescut cu peste 50% in cateva minute dupa debutul sau de marti la bursa de pe Wall Street, sub simbolul DJT ...continuare.

Reuters: Acord de 30 de miliarde de dolari intre Visa si Mastercard pentru reducerea comisioanelor

publicat 2024-03-27 07:45:08 (Bursa)
Visa si Mastercard au ajuns la un acord in SUS estimat la 30 de miliarde de dolari, pentru a limita comisioanele pentru cardurile de credit si de debit pentru comercianti, unele economii urmand sa fie probabil transferate consumatorilor prin preturi mai mici ...continuare.

AFP: Armata israeliana confirma ca l-a eliminat pe numarul trei al aripii armate a Hamas, Marwan Issa

publicat 2024-03-27 07:45:08 (Bursa)
Armata israeliana confirma marti ca l-a 'eliminat' pe numarul trei in ierarhia aripii armate a miscarii islamiste palestiniene Hamas, Brigazile Ezzedin al-Qassam, Marwan Issa, intr-un atac in Fasia Gaza ...continuare.

Mass-media: Mii de manifestanti cer, la Budapesta, demisia premierului Viktor Orban

publicat 2024-03-27 07:45:08 (Bursa)
Mii de persoane au manifeststat marti la Budapesta, cerand demisia premierului Vikorr Orban, in urma difuzarii unei inregistrari audio menita sa demonstreze implicarea unui membru al Guvernului acestuia intr-un dosar de coruptie ...continuare.

Japonia se confrunta cu o criza demografica fara precedent. Se fabrica mai multe scutece pentru adulti decat pentru copii

publicat 2024-03-27 07:45:05 (Adevarul)
Japonia se confrunta cu o criza demografica fara precedent. Se fabrica mai multe scutece pentru adulti decat pentru copii Oji Holdings, o companie din Japonia, a anuntat ca va opri productia de scutece pentru copii in septembrie, in contextul unei scaderi accentuate a cererii. Japonia se confrunta cu o societate in imbatranire rapida. ...continuare.

Vremea miercuri, 27 martie: temperaturi in crestere, cu maxime de 21 de grade. Unde cad ploi

publicat 2024-03-27 07:45:03 (Adevarul)
Vremea miercuri, 27 martie: temperaturi in crestere, cu maxime de 21 de grade. Unde cad ploi Pentru miercuri, 27 martie, meteorologii anunta o incalzire accentuata fata de perioada precedenta: temperaturile vor fi apropiata de normalul termic al perioadei in sudul si sud-estul tarii, iar in celelalte regiuni, vremea va deveni mai calda decat in mod obisnuit. ...continuare.

Franta ar putea rechizitiona capacitati industriale pentru accelerarea productiei de arme si obuze necesare in Ucraina

publicat 2024-03-27 07:30:03 (Bursa)
Ministrul francez al Apararii, Sebastien Lecornu, a declarat marti ca este pregatit sa-si foloseasca atributiile pentru a rechizitiona capacitati industriale sau pentru a impune prioritati producatorilor de arme, pentru a accelera productia de arme si obuze necesare pe campul de lupta din Ucraina si din alte parti. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.