EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 Cursa pentru productie. Romania continua sa atraga investitii prin nearshoring, insa competitia adevarata vine dinspre India Companiile din Romania domina sectorul de transport Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: "E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna" Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru! Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: "Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru!" Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri pamantene de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri "pamantene" de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza Struguri - beneficii si contraindicatii pentru sanatate. Sunt sau nu recomandati in dieta unui pacient cu diabet Struguri - beneficii si contraindicatii pentru sanatate. Sunt sau nu recomandati in dieta unui pacient cu diabet

Articole

Stiri locale




Un barbat din Harghita a facut o descoperire neasteptata in timp ce sapa in curte. FOTO

publicat 2024-03-27 23:00:13 (ProTV)
Un barbat din Harghita a facut o descoperire neasteptata in timp ce sapa in curte. FOTO Mai multe elemente de munitie care provin, cel mai probabil, din al Doilea Razboi Mondial, au fost gasite, miercuri seara, de un barbat, în curtea sa din satul Gârciu, judetul Harghita. ...continuare.

Firea, despre candidatura la europarlamentare: Nu a fost viziunea mea despre viata, nu a fost proiectul vietii mele

publicat 2024-03-27 23:00:13 (ProTV)
Firea, despre candidatura la europarlamentare: Nu a fost viziunea mea despre viata, nu a fost proiectul vietii mele Gabriela Firea, fost primar al Capitalei, marturiseste ca o candidatura pentru Parlamentul European nu a fost ”proiectul vietii” sale, subliniind însa ca nu considera ca aceasa candidatura este ”o retrogradare”. ...continuare.

Operatiunea "Paracetamolul". Gluma proasta a unor elevi din Timis a declansat o actiune de proportii a politiei

publicat 2024-03-27 23:00:13 (ProTV)
Operatiunea Paracetamolul. Gluma proasta a unor elevi din Timis a declansat o actiune de proportii a politiei Câtiva elevi de clasa a VIII-a care s-au filmat în timp ce se prefaceau ca trag pe nas un praf alb în toaleta unui liceu din Timis au declansat o actiune de proportie a politistilor. În cele din urma, s-a aflat ca praful alb era doar paracetamol pisat. ...continuare.

Este lege: Romanii vor plati taxe si impozite mult mai mari pe proprietati. Cand va intra in vigoare

publicat 2024-03-27 22:15:25 (ProTV)
Este lege: Romanii vor plati taxe si impozite mult mai mari pe proprietati. Cand va intra in vigoare Românii vor plati din 2015 taxe si impozite pe proprietati mult mai mari decât în prezent, iar în conditiile în care suntem tara cu cel mai mare numar de proprietari din Europa, legea va afecta direct practic întreaga populatie a României. ...continuare.

Cum s-a casatorit un barbat fara sa-si dea seama. Credea ca participa la o simpla petrecere, dar de fapt era nunta lui

publicat 2024-03-27 21:45:15 (ProTV)
Cum s-a casatorit un barbat fara sa-si dea seama. Credea ca participa la o simpla petrecere, dar de fapt era nunta lui Un italian s-a casatorit fara sa-si dea seama cu badanta mamei sale, dupa ce a participat la ceea ce i s-a spus ca era doar o petrecere în cinstea lui, dar care era în realitate chiar nunta sa.   ...continuare.

Horoscop 28 martie 2024, cu Neti Sandu. Pentru o zodie vin beneficii de la serviciu

publicat 2024-03-27 21:30:18 (ProTV)
Horoscop 28 martie 2024, cu Neti Sandu. Pentru o zodie vin beneficii de la serviciu Horoscop 28 martie 2024, prezentat de Neti Sandu la Stirile ProTV. O zi cu rezolvari. O sa intuim ce lipseste din reteta succesului si o sa adaugam ingredientele necesare ca sa le putem folosi ori de câte ori o s-avem nevoie. ...continuare.

Obiceiul banal care iti scurteaza viata. Cei mai multi nici nu realizeaza ca il au

publicat 2024-03-27 21:15:16 (ProTV)
Obiceiul banal care iti scurteaza viata. Cei mai multi nici nu realizeaza ca il au Obiceiul banal care îti scurteaza viata. Cei mai multi nici nu realizeaza ca îl au ...continuare.

Decizia familiei regale britanice dupa valul de teorii care vizeaza disparitia printesei Kate din viata publica

publicat 2024-03-27 21:15:16 (ProTV)
Decizia familiei regale britanice dupa valul de teorii care vizeaza disparitia printesei Kate din viata publica Familia regala britanica, coplesita de valul de teorii ale conspiratiei ce vizeaza disparitia printesei Kate din viata publica, a fost nevoita sa îsi schimbe radical strategia de comunicare pentru a se adapta la era retelelor de socializare. ...continuare.

Rusii au trecut la "productia in masa" a unor bombe planante de trei tone, FAB-3000

publicat 2024-03-27 21:00:12 (ProTV)
Rusii au trecut la productia in masa a unor bombe planante de trei tone, FAB-3000 Ministrul rus al Apararii Serghei Soigu a vizitat mai multe fabrici de armament. Una dintre ele fabrica bombe aeriene de tip FAB-3000 - bombe de trei tone -, a caror productie a început în februarie, relateaza Le Journal du Dimanche (JDD). ...continuare.

ONU: Peste 1 miliard de mese cu mancare sunt aruncate in fiecare zi, desi 730 de milioane de oameni sufera de foame

publicat 2024-03-27 20:45:14 (ProTV)
ONU: Peste 1 miliard de mese cu mancare sunt aruncate in fiecare zi, desi 730 de milioane de oameni sufera de foame Mai mult de 1 miliard de mese cu mâncare sunt aruncate în fiecare zi, atât în tarile sarace, cât si în cele bogate, în ciuda faptului ca peste 730 de milioane de oameni traiesc în foamete în întreaga lume. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.