EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 Companiile din Romania domina sectorul de transport Cursa pentru productie. Romania continua sa atraga investitii prin nearshoring, insa competitia adevarata vine dinspre India Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: "E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna" Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri pamantene de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri "pamantene" de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru! Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: "Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru!" SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza Struguri - beneficii si contraindicatii pentru sanatate. Sunt sau nu recomandati in dieta unui pacient cu diabet Struguri - beneficii si contraindicatii pentru sanatate. Sunt sau nu recomandati in dieta unui pacient cu diabet

Articole

Stiri locale




Zambet sanatos: Cum poti sa iti protejezi dintii si gingiile in varsta adulta si ce tratamente exista pentru dintii strambi

publicat 2024-03-28 10:01:02 (ProTV)
Zambet sanatos: Cum poti sa iti protejezi dintii si gingiile in varsta adulta si ce tratamente exista pentru dintii strambi La vârsta adulta, dintii strâmbi pot determina carii ori boala parodontala.   ...continuare.

Trageri Loto din 28 martie 2024. Report la Loto 6/49 la categoria I de peste 1,27 milioane de euro

publicat 2024-03-28 09:46:32 (ProTV)
Trageri Loto din 28 martie 2024. Report la Loto 6/49 la categoria I de peste 1,27 milioane de euro Joi, 28 martie, vor avea loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc, dupa ce, la tragerile loto de duminica, Loteria Româna a acordat peste 20.000 de câstiguri în valoare totala de peste 1,69 milioane de lei.   ...continuare.

Cum arata o revista de tehnologie veche de 71 de ani. Imagini de la prima televiziune din lume

publicat 2024-03-28 09:46:31 (ProTV)
Cum arata o revista de tehnologie veche de 71 de ani. Imagini de la prima televiziune din lume Revista presei, ca pe vremuri, a fost tema emisiunii iLikeIT de joi. Iata cum arata o revista veche de 71 de ani si ce subiecte era abordate în timpurile de mult trecute. ...continuare.

"Mormant" misterios descoperit de oamenii de stiinta. Cinci dinozauri uriasi au fost gasiti ingropati in acelasi loc

publicat 2024-03-28 09:46:30 (ProTV)
Mormant misterios descoperit de oamenii de stiinta. Cinci dinozauri uriasi au fost gasiti ingropati in acelasi loc Au aparut noi rezultate ale unor studii despre dinozauri, impresionantele animale care înca îi fascineaza pe multi. ...continuare.

Ce a gasit o femeie in camerele secrete din interiorul unui avion, unde pot intra doar pilotii si stewardesele | FOTO

publicat 2024-03-28 09:15:31 (ProTV)
Ce a gasit o femeie in camerele secrete din interiorul unui avion, unde pot intra doar pilotii si stewardesele | FOTO Zborurile pe distante lungi creaza dificultati atât pasagerilor, cât si pilotilor si însotitorilor de bord. Cei din urma se odihnesc si ei în avion, în camere speciale.    ...continuare.

Schimbare importanta privind cardurile de sanatate. Ce se intampla acum daca il pierzi

publicat 2024-03-28 09:00:43 (ProTV)
Schimbare importanta privind cardurile de sanatate. Ce se intampla acum daca il pierzi Valabilitatea adeverintei înlocuitoare a cardului national de asigurari de sanatate pâna la emiterea cardului duplicat a fost prelungita, printr-un ordin al presedintelui CNAS, informeaza un comunicat de presa transmis, miercuri, de institutie. ...continuare.

Teoriile conspiratiei care circula pe retelele sociale dupa prabusirea podului din Baltimore. Ce este "lebada neagra"

publicat 2024-03-28 09:00:42 (ProTV)
Teoriile conspiratiei care circula pe retelele sociale dupa prabusirea podului din Baltimore. Ce este lebada neagra Comentatorii de extrema dreapta sustin ca prabusirea podului Francis Scott Key din Baltimore, de marti, este un eveniment de tip „lebada neagra”, o fraza de nisa care a capturat recent imaginatia teoreticienilor conspiratiei „statului profund”.     ...continuare.

Campanie de reciclare cu "robotii binelui". Orasul unde a fost implementata

publicat 2024-03-28 09:00:39 (ProTV)
Campanie de reciclare cu robotii binelui. Orasul unde a fost implementata Campanie de reciclare inedita în România, cu ajutorul unor roboti... ai binelui! ...continuare.

Accident violent intre doua masini in judetul Suceava. Patru ambulante au fost trimise la fata locului

publicat 2024-03-28 09:00:39 (ProTV)
Accident violent intre doua masini in judetul Suceava. Patru ambulante au fost trimise la fata locului Impact violent, la Milisauti, în judetul Suceava. Doua masini s-au ciocnit dupa ce una dintre ele a patrus pe contrasens. În urma accidentului au fost raniti patru oameni, printre care si un copil. ...continuare.

Descoperire neasteptata: Organul care s-a modificat la generatiile tinere. Acum este mult mai mare

publicat 2024-03-28 08:45:34 (ProTV)
Descoperire neasteptata: Organul care s-a modificat la generatiile tinere. Acum este mult mai mare Marimea creierului uman ar putea creste treptat în timp, iar acest lucru ar putea reduce riscul de dementa în rândul generatiilor mai tinere, potrivit unor noi studii.   ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.