EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 Companiile din Romania domina sectorul de transport Cursa pentru productie. Romania continua sa atraga investitii prin nearshoring, insa competitia adevarata vine dinspre India Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: "E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna" Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri pamantene de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri "pamantene" de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru! Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: "Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru!" SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza Struguri - beneficii si contraindicatii pentru sanatate. Sunt sau nu recomandati in dieta unui pacient cu diabet Struguri - beneficii si contraindicatii pentru sanatate. Sunt sau nu recomandati in dieta unui pacient cu diabet

Articole

Stiri locale




Cel putin patru morti si cinci raniti in atacuri cu cutitul comise in orasul Rockford

publicat 2024-03-28 11:48:00 (ProTV)
Cel putin patru morti si cinci raniti in atacuri cu cutitul comise in orasul Rockford Patru persoane, printre care o adolescenta, au fost ucise si cel putin cinci au fost ranite cu lovituri de cutit aplicate de catre un barbat, în locuri diferite din Rockford, în statul Illinois, a anuntat joi politia americana.   ...continuare.

Satul din Romania unde se face cea mai gustoasa branza. Care este secretul si ce se intampla, de fapt, cu animalele de aici

publicat 2024-03-28 11:47:56 (ProTV)
Satul din Romania unde se face cea mai gustoasa branza. Care este secretul si ce se intampla, de fapt, cu animalele de aici Satul din România unde se face cea mai gustoasa brânza. Care este secretul si ce se întâmpla, de fapt, cu animalele de aici ...continuare.

Un individ a spanzurat trei caini, in Bihor. Pe doi i-a ucis contracost. Incredibil cum a fost tocmit

publicat 2024-03-28 11:47:55 (ProTV)
Un individ a spanzurat trei caini, in Bihor. Pe doi i-a ucis contracost. Incredibil cum a fost tocmit Un barbat din Bihor a spânzurat trei câini, dintre care doi „sub contract”. Individul a primit bani ca sa se ocupe de doua dintre cele trei animale ucise. ...continuare.

"Ziua plafonarilor". Guvernul anunta ca va mentine limita maxima a preturilor la electricitate, gaze si a tarifelor RCA

publicat 2024-03-28 11:47:51 (ProTV)
Ziua plafonarilor. Guvernul anunta ca va mentine limita maxima a preturilor la electricitate, gaze si a tarifelor RCA Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, ca Guvernul le-a promis românilor ca mentine plafonarea preturilor la energie si gaze pâna în primavara lui 2025, iar astazi, în sedinta, se modifica plafoanele în favoarea consumatorilor. ...continuare.

Dorel a patit-o crunt. Barbatul a aruncat o doza de bere, iar gestul l-a costat 5.000 de euro si inchisoare cu suspendare

publicat 2024-03-28 11:47:50 (ProTV)
Dorel a patit-o crunt. Barbatul a aruncat o doza de bere, iar gestul l-a costat 5.000 de euro si inchisoare cu suspendare Dorel L., un barbat din satul Butani, judetul Bihor, a fost condamnat la închisoare cu suspendare si obligat sa achite daune morale în valoare de 5.000 euro pentru ca a aruncat cu o doza de bere în capul unui jandarm chemat sa-l linisteasca. ...continuare.

Ce spune Alexandra Duli despre o posibila relatie amoroasa cu Zanni, rivalul ei la Survivor All Stars. "Chiar ma rusinez..."

publicat 2024-03-28 11:47:46 (ProTV)
Ce spune Alexandra Duli despre o posibila relatie amoroasa cu Zanni, rivalul ei la Survivor All Stars. Chiar ma rusinez... Este posibila o poveste de dragoste între doi concurenti de la triburi rivale?     ...continuare.

Decizie finala privind inchiderea magazinelor in weekend. Anuntul facut de premierul Ciolacu

publicat 2024-03-28 11:47:42 (ProTV)
Decizie finala privind inchiderea magazinelor in weekend. Anuntul facut de premierul Ciolacu Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, ca din semnalele primite din rândul societatii, rezulta clar ca nu este oportun ca magazinele sa fie închise în weekend. ...continuare.

Cod galben de vant puternic in 22 de judete din Romania. Avertismentul facut de ANM | HARTA

publicat 2024-03-28 11:01:38 (ProTV)
Cod galben de vant puternic in 22 de judete din Romania. Avertismentul facut de ANM | HARTA Meteorologii anunta ca vântul va avea intensificari în cea mai mare parte a tarii, pâna vineri seara, cu viteze, în general, de 45-55 de kilometri pe ora, iar în jumatatea de nord a tarii vor fi si averse, uneori însotite de descarcari electrice.   ...continuare.

Ce a patit un roman dupa ce a fost filmat in timp ce sta agatat de portiera unui autoturism aflat in miscare | VIDEO

publicat 2024-03-28 10:46:15 (ProTV)
Ce a patit un roman dupa ce a fost filmat in timp ce sta agatat de portiera unui autoturism aflat in miscare | VIDEO Un barbat, care a fost filmat în timp ce sta agatat de portiera unui autoturism care se deplaseaza pe o strada din Brasov, a fost identificat si amendat de politisti, dupa ce o persoana a trimis imaginile Politiei. ...continuare.

Autobuz scolar israelian, ciuruit de gloante in Cisiordania ocupata. Ce i-a protejat pe elevi

publicat 2024-03-28 10:30:55 (ProTV)
Autobuz scolar israelian, ciuruit de gloante in Cisiordania ocupata. Ce i-a protejat pe elevi Un autobuz scolar si mai multe masini au fost ciuruite de gloante, într-un atac produs joi dimineata în Cisiordania ocupata. Israelienii au trimis imediat trupe. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.