EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 Companiile din Romania domina sectorul de transport Cursa pentru productie. Romania continua sa atraga investitii prin nearshoring, insa competitia adevarata vine dinspre India Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: "E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna" Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri pamantene de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri "pamantene" de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru! Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: "Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru!" Struguri - beneficii si contraindicatii pentru sanatate. Sunt sau nu recomandati in dieta unui pacient cu diabet Struguri - beneficii si contraindicatii pentru sanatate. Sunt sau nu recomandati in dieta unui pacient cu diabet SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza

Articole

Stiri locale




Ce se intampla in Romania dupa cutremurul neobisnuit de joi dimineata

publicat 2024-03-28 13:46:27 (ProTV)
Ce se intampla in Romania dupa cutremurul neobisnuit de joi dimineata Autoritatile din judetul Neamt fac verificari la Barajul Izvorul Muntelui (Bicaz) dupa cutremurul de magnitudine 3,3, care s-a produs în zona joi dimineata. ...continuare.

Seful ANPC anunta ca renunta la functie dupa scandalul "puiului galben". Va candida la Primaria Constanta din partea PSD

publicat 2024-03-28 13:31:02 (ProTV)
Seful ANPC anunta ca renunta la functie dupa scandalul puiului galben. Va candida la Primaria Constanta din partea PSD Teoria „puiului vopsit”, lansata de seful ANPC într-o postare pe Facebook, i-a pus pe jar pe crescatorii de pasari, dar si pe consumatori.   ...continuare.

(P) 3 motive sa ai o asigurare de sanatate pentru boli grave

publicat 2024-03-28 13:15:42 (ProTV)
(P) 3 motive sa ai o asigurare de sanatate pentru boli grave Pentru 1 din 2 români, cancerul este principala problema de sanatate care îi preocupa, urmata de afectiunile inimii, potrivit unui studiu realizat de Ipsos în 2023.   ...continuare.

Linia de autobuz 201, suspendata de sambata. Se infiinteaza linia 90

publicat 2024-03-28 13:00:52 (ProTV)
Linia de autobuz 201, suspendata de sambata. Se infiinteaza linia 90 Traseele liniilor urbane 90 si 201 se comaseaza, de sâmbata, 30 martie, iar noul traseu organizat între terminalele "Arena Nationala" si „Semanatoarea” va functiona cu indicativul 90, a anuntat joi Societatea de Transport Bucuresti (STB). ...continuare.

O portiune din tavanul unui supermarket din Bucuresti s-a prabusit peste o femeie. Victima, transportata la spital

publicat 2024-03-28 12:46:57 (ProTV)
O portiune din tavanul unui supermarket din Bucuresti s-a prabusit peste o femeie. Victima, transportata la spital O portiune din tavanul unui supermarket din Bucuresti s-a prabusit, joi, peste o femeie de 70 de ani. Victima a fost transportata la spital cu rani minore, iar alte zece persoane au iesit din incinta. Magazinul a fost închis.   ...continuare.

Oana Sivache, sefa Administratiei Spitalelor, va fi inlocuita din functie dupa ce a fost inculpata pentru mita de DNA

publicat 2024-03-28 12:46:56 (ProTV)
Oana Sivache, sefa Administratiei Spitalelor, va fi inlocuita din functie dupa ce a fost inculpata pentru mita de DNA Oana Sivache va fi înlocuita joi de la conducerea Administratiei Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti (ASSMB), dupa e Parchetul i-a interzis sa mai ocupe functia de director general al ASSMB.   ...continuare.

Decizia Hidroelectrica in favoarea romanilor, supusa aprobarii AGA. Sunt 6,3 miliarde de lei in joc

publicat 2024-03-28 12:46:55 (ProTV)
Decizia Hidroelectrica in favoarea romanilor, supusa aprobarii AGA. Sunt 6,3 miliarde de lei in joc Întregul profit Hidroelectrica realizat în 2023 ar putea fi împartit integral actionarilor, propune conducerea companiei energetice de stat. Sunt 6,3 miliarde de lei, profit net. ...continuare.

Fermierii romani, in centrul atentiei Rusiei. "Guvernul roman nu a luat nicio masura pentru a proteja interesul fermierilor"

publicat 2024-03-28 12:46:55 (ProTV)
Fermierii romani, in centrul atentiei Rusiei. Guvernul roman nu a luat nicio masura pentru a proteja interesul fermierilor Fermierii români au devenit subiect pentru propaganda Moscovei împotriva Ucrainei si a Uniunii Europene. ...continuare.

"Politistii au crezut ca vad o fantoma". O romanca din Franta, gasita dezbracata pe strada, plina de arsuri de tigara

publicat 2024-03-28 12:46:55 (ProTV)
Politistii au crezut ca vad o fantoma. O romanca din Franta, gasita dezbracata pe strada, plina de arsuri de tigara Soc pentru politistii din Toulouse, Franta. Oamenii legii au gasit pe strada o femeie pe jumatate dezbracata, care prezenta arsuri de tigara pe corp si care avea capul spart. ...continuare.

Ce a raspuns Ciolos cand a fost intrebat daca George Soros este in spatele REPER

publicat 2024-03-28 12:46:55 (ProTV)
Ce a raspuns Ciolos cand a fost intrebat daca George Soros este in spatele REPER Dacian Ciolos a vrut sa demonteze una din teoriile conspiratiei printr-o ironie, raspunzând unei întrebari cu privire la influenta pe are multimiliardarul George Soros ar avea-o în formatiunea sa, REPER. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.