EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

MM Stoica a remarcat un jucator dupa Otelul - Craiova: E remarcabil. Si pe noi ne-a «omorat» MM Stoica a remarcat un jucator dupa Otelul - Craiova: "E remarcabil. Si pe noi ne-a «omorat»" Cod galben de inundatii pentru rauri din mai multe judete ale tarii Cod galben de inundatii pentru rauri din mai multe judete ale tarii Ciolacu, la depunerea candidaturii: Presedintele trebuie sa dea explicatii Ciolacu, la depunerea candidaturii: Presedintele trebuie sa dea explicatii Un tren de persoane, cu 19 calatori, a lovit un autoturism pe calea ferata. Soferul a fost preluat de o ambulanta Un tren de persoane, cu 19 calatori, a lovit un autoturism pe calea ferata. Soferul a fost preluat de o ambulanta Ciolacu, la depunerea candidaturii: Presedintele trebuie sa dea explicatii Ciolacu, la depunerea candidaturii: Presedintele trebuie sa dea explicatii Cod galben de inundatii pentru rauri din mai multe judete ale tarii Cod galben de inundatii pentru rauri din mai multe judete ale tarii Invincibila Armada a amiralului de apa dulce Dorinel Invincibila Armada a amiralului de apa dulce Dorinel Dorinel Munteanu face minuni la Galati. Ramane neinvins in Superliga si dupa derbyul cu Universitatea Craiova Dorinel Munteanu face minuni la Galati. Ramane neinvins in Superliga si dupa derbyul cu Universitatea Craiova Concluziile lui Constantin Galca la finalul meciului Otelul Galati - U Craiova 1-1 Concluziile lui Constantin Galca la finalul meciului Otelul Galati - U Craiova 1-1 Dorinel Munteanu, imediat dupa Otelul - Craiova: Nu i-am lasat sa miste, doar rau-voitorii nu ne recunosc superioritatea Dorinel Munteanu, imediat dupa Otelul - Craiova: "Nu i-am lasat sa miste, doar rau-voitorii nu ne recunosc superioritatea" Cine e Oleg Spinu de la Vocea Romaniei 2024. Tanarul a cantat la concertele Andrei din Romania, dar si la cel din Londra Cine e Oleg Spinu de la Vocea Romaniei 2024. Tanarul a cantat la concertele Andrei din Romania, dar si la cel din Londra Descopera cea mai fascinanta harta a unui creier: o revolutie in neurostiinte si un pas spre descifrarea misterelor umane Descopera cea mai fascinanta harta a unui creier: o revolutie in neurostiinte si un pas spre descifrarea misterelor umane Otelul Galati - U Craiova 1-1 » Stefan Baiaram, dupa golul marcat in poarta galatenilor: Ma bucur ca am inscris, dar important era sa castigam. Otelul Galati - U Craiova 1-1 » Stefan Baiaram, dupa golul marcat in poarta galatenilor: "Ma bucur ca am inscris, dar important era sa castigam." Femeia care a facut o afacere profitabila din una dintre cele mai mari dorinte ale omului. Majoritatea dintre noi ne lasam prada acestei dorinte aproape zilnic - GALERIE FOTO Femeia care a facut o afacere profitabila din una dintre cele mai mari dorinte ale omului. Majoritatea dintre noi ne lasam prada acestei dorinte aproape zilnic - GALERIE FOTO Cat costa cel mai mic cub Rubik? Ai nevoie de o penseta pentru a-l rezolva Cat costa cel mai mic cub Rubik? Ai nevoie de o penseta pentru a-l rezolva

Articole

Stiri locale




Lista cu alimentele care vor avea preturi plafonate pana la finalul anului. Legea a fost promulgata

publicat 2024-03-27 15:15:03 (Antena3)
Lista cu alimentele care vor avea preturi plafonate pana la finalul anului. Legea a fost promulgata Presedintele Klaus Iohannis a promulgat proiectul de lege care permite prelungirea plafonarii preturilor la 17 produse agricole si alimentare de baza pana la 31 decembrie 2024. Masura ar fi expirat la finalul lunii martie. ...continuare.

Horoscop 28 martie 2024. Gemenii au puterea sa faca schimbari pozitive in viata lor. Fecioarele trec printr-o perioada tensionata

publicat 2024-03-27 15:15:03 (Antena3)
Horoscop 28 martie 2024. Gemenii au puterea sa faca schimbari pozitive in viata lor. Fecioarele trec printr-o perioada tensionata Horoscop 28 martie 2024. Gemenii vor avea puterea de a face schimbari pozitive in viata lor. Pentru Fecioare se anunta o perioada agitata. ...continuare.

Drama prin care trece Christina Applegate, cunoscuta pentru rolul lui Kelly Bundy. Boala e necrutatoare: "Am 30 de leziuni"

publicat 2024-03-27 15:15:02 (Antena-1)
Drama prin care trece Christina Applegate, cunoscuta pentru rolul lui Kelly Bundy. Boala e necrutatoare: Am 30 de leziuni Christina Applegate, cunoscuta pentru rolul din "Familia Bundy", a facut noi dezvaluiri despre lupta grea pe care o duce impotriva sclerozei multiple. Drama ei a emotionat o generatie intreaga, care o admira de ani de zile. ...continuare.

Comert. Plusul cu minus in fata

publicat 2024-03-27 15:00:28 (Ziarul-Financiar)
Alimente, bauturi, haine, cosmetice, piese de mobilier, electronice si electrocasnice, medicamente sau carburanti, toate sunt produse pe care le cumparam, mai rar sau mai des. Pe unele le gasim in cosul zilnic. Pe altele le achizitionam periodic. Sunt si unele in cazul carora nevoia e cea care sta de fapt in spatele procesului decizional de cumparare, asa ca frecventa de achizitie e mai degraba neregulata. ...continuare.

Cu rezonanta internationala

publicat 2024-03-27 15:00:28 (Ziarul-Financiar)
Benvenuti, Mizar, Meli Melo, Musette, Il Passo, Bel Punto si Laura Baldini. Cati dintre noi stiu ca toate aceste nume sunt branduri locale, romanesti 100%, fondate de antreprenori autohtoni care si-au ales denumirile astfel incat sa capteze, dintr-un foc, atat publicul local, cat si pe cel de peste granite? ...continuare.

Firma internationala de avocatura CMS a asistat PPC Renewables in finalizarea achizitiei unui parc eolian operational din judetul Tulcea de la Lukoil Group, tranzactie care a fost semnata si anuntata in 2023

publicat 2024-03-27 15:00:28 (Ziarul-Financiar)
Firma internationala de avocatura CMS a asistat PPC Renewables in finalizarea achizitiei unui parc eolian operational din judetul Tulcea de la Lukoil Group, tranzactie care a fost semnata si anuntata in 2023 Autor: Roxana Rosu Firma internationala de avocatura CMS a asistat PPC Renewables in finalizarea achizitiei unui parc eolian operational de 84 MW in Romania de la Lukoil Group, o tranzactie care a fost semnata si anuntata in 2023. ...continuare.

Cometex, divizia de real estate a grupului Altex, deschide in Hunedoara al 11-lea parc comercial al retelei, dupa o investitie de peste 4 mil. euro

publicat 2024-03-27 15:00:28 (Ziarul-Financiar)
Cometex, divizia de real estate a grupului Altex, deschide in Hunedoara al 11-lea parc comercial al retelei, dupa o investitie de peste 4 mil. euro Vicentiu Spataru, Directorul General Cometex Cometex, divizia de real estate a grupului Altex, liderul comertului electro-IT local si una dintre cele mai puternice companii antre­prenoriale romanesti, deschide pe 28 martie, in Hunedoara, un parc comercial de 5.000 de metri patrati, in urma unei investitii de peste 4 milioane de euro. ...continuare.

Proiect ANCOM: Orange, Vodafone, Digi si Telekom Mobile sa transmita de doua ori pe an pe e-mail autoritatii o lista cu toate terminalele (smartphone-uri, modemuri etc) conectate la retea si primele 8 cifre ale codului IMEI (de identificare a terminalului). "Se considera ca aceste informatii sunt necesare"

publicat 2024-03-27 15:00:28 (Ziarul-Financiar)
Proiect ANCOM: Orange, Vodafone, Digi si Telekom Mobile sa transmita de doua ori pe an pe e-mail autoritatii o lista cu toate terminalele (smartphone-uri, modemuri etc) conectate la retea si primele 8 cifre ale codului IMEI (de identificare a terminalului). Se considera ca aceste informatii sunt necesare Autor: Adrian Seceleanu Operatorii de telefonie mobila din Romania vor fi obligati sa transmita Autoritatii de Reglementare in Comunicatii (ANCOM) de doua ori pe an o lista completa cu zecile de milioane de echipamente conectate la retelele mobile - de la modemuri pana la smartphone-uri si alte tipuri de echipamente - si sa ofere si primele 8 cifre din codurile unice de identificare ale acestor terminale (codurile IMEI) - prevede un proiect lansat in consultare publica de ANCOM privind... ...continuare.

Premierul Marcel Ciolacu, la forumul Moldova-Romania Capital Bridges: Pana cand Bursa de la Chisinau va creste si va avea lichiditate, va oferim o scurtatura economica spre accesul la capital. Este relevant sa ne inspiram din reusita Purcari, care s-a listat tot aici la Bursa de Valori Bucuresti

publicat 2024-03-27 15:00:28 (Ziarul-Financiar)
Premierul Marcel Ciolacu, la forumul Moldova-Romania Capital Bridges: Pana cand Bursa de la Chisinau va creste si va avea lichiditate, va oferim o scurtatura economica spre accesul la capital. Este relevant sa ne inspiram din reusita Purcari, care s-a listat tot aici la Bursa de Valori Bucuresti Autor: Tibi Oprea Marcel Ciolacu, premierul Romaniei, considera ca piata de capital de la Bucuresti este in acest moment o institutie matura si in plina expansiune si s-a dovedit deja platforma ideala de lansare a unor companii romanesti de succes. Prezent la forumul Moldova-Romania: Capital Bridges de miercuri, 27 martie, Ciolacu a declarat ca piata de capital romaneasca poate juca acest rol si pentru companiile din Republica Moldova. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.