EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Directorul spitalului Coltea, audiat de DNA

publicat 2024-03-27 13:31:41 (Puterea)
Directorul spitalului Coltea, audiat de DNA Directorul spitalului Coltea din Bucuresti, Ioan Bogdan Furtuna, este audiat de catre anchetatorii DNA de la Sectia I. Potrivit unor informatii pe surse, audierile ar avea legatura cu modul in care s-au desfasurat mai multe licitatii pentru serviciile IT necesare spitalului pe care il conduce. Vizata de acelasi dosar este si directoarea ASSMB Oana Sivache. […]The post Directorul spitalului Coltea, audiat de DNA appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Metoda ingenioasa cu care ucrainenii detecteaza dronele si rachetele Rusiei "O tehnologie cu adevarat revolutionara"

publicat 2024-03-27 13:31:36 (ProTV)
Metoda ingenioasa cu care ucrainenii detecteaza dronele si rachetele Rusiei O tehnologie cu adevarat revolutionara Ucraina foloseste o retea de mii de telefoane mobile desfasurate în întreaga tara pentru a urmari dronele si rachetele Rusiei.   ...continuare.

Temutele avioane Eurofighter Typhoon au aterizat la baza Mihail Kogalniceanu. Ce misiuni vor executa sub comanda NATO

publicat 2024-03-27 13:31:34 (ProTV)
Temutele avioane Eurofighter Typhoon au aterizat la baza Mihail Kogalniceanu. Ce misiuni vor executa sub comanda NATO Sase aeronave Eurofighter Typhoon au aterizat la baza Mihail Kogalniceanu, care precizeaza ca, în urmatoarele patru luni, detasamentul britanic va executa, împreuna cu militarii români, misiuni de Politie Aeriana Întarita sub comanda NATO. ...continuare.

Localnicii dintr-un sat din Arges au inceput sa isi imparta un teren dupa ce un politician le-a spus ca se da pamant gratuit

publicat 2024-03-27 13:31:32 (ProTV)
Localnicii dintr-un sat din Arges au inceput sa isi imparta un teren dupa ce un politician le-a spus ca se da pamant gratuit Localnicii dintr-un sat din judetul Arges au intrat pe o parcela care apartine domeniului public al localitatii si au început sa delimiteze parcelele de pamânt pe care ar vrea sa îsi ridice case, dupa ce au aflat ca „se va da pamânt gratuit”. ...continuare.

Parchetul European, perchezitii de amploare intr-un caz prezentat de "Romania, te iubesc!". Frauda de 7 milioane de euro

publicat 2024-03-27 13:31:31 (ProTV)
Parchetul European, perchezitii de amploare intr-un caz prezentat de Romania, te iubesc!. Frauda de 7 milioane de euro Parchetul European a demarat, miercuri, 12 perchezitii în România, la institutii si persoane suspectate de rauda la achizitia a doua remorchere în valoare de 7 milioane de euro. ...continuare.

"Navalnii al Bucurestiului". Sefa Administratiei Spitalelor neaga ca a luat spaga si ca este "victima razbunarii"

publicat 2024-03-27 13:31:26 (ProTV)
Navalnii al Bucurestiului. Sefa Administratiei Spitalelor neaga ca a luat spaga si ca este victima razbunarii Directoarea Administratiei Spitalelor din Capitala a fost chemata la DNA, dar nu ca martor al acuzarii cum se întâmpla în toamna, ci ca suspect. Oana Gabriela Sivache trebuie acum sa dea socoteala pentru suspiciuni de coruptie.   ...continuare.

Lupta incinsa sub panourile din Euroliga masculina de baschet. Activeaza Modul Multiplu pe Betano pentru un posibil extra castig de pana la 70 la suta

publicat 2024-03-27 13:31:17 (OnlineSport)
Lupta incinsa sub panourile din Euroliga masculina de baschet. Activeaza Modul Multiplu pe Betano pentru un posibil extra castig de pana la 70 la suta Trei etape au mai ramas de jucat din sezonul regular în Euroliga masculina de baschet, dar lupta pentru playoff si play-in este departe de a fi transata.  ...continuare.

ALEGERI FARA MITA ELECTORALA! O initiativa civica pornita de la Campina

publicat 2024-03-27 13:31:15 (Money.ro)
ALEGERI FARA MITA ELECTORALA! O initiativa civica pornita de la Campina Alegeri fara mita electorala! Suntem intr-un an electoral incarcat. Romanii isi aleg in 2024 primarii, consilierii locali si judeteni, europarlamentarii, presedintele si un nou Parlament. Din acest motiv, o asociatie civica din Campina (judetul Prahova) vrea sa-si informeze conlocuitorii despre riscurile mitei electorale. Mai mult decat atat, oamenii care se vor implica activ in deconspirarea […]Articolul ALEGERI FARA MITA ELECTORALA! O initiativa civica pornita de la Campina apare... ...continuare.

Principele Regent Nicolae va fi repatriat si inhumat langa fratele sau, Regele Carol al II-lea

publicat 2024-03-27 13:31:10 (Mediafax)
Principele Regent Nicolae va fi repatriat si inhumat langa fratele sau, Regele Carol al II-lea Biroul de Presa al Casei Majestatii Sale Custodele Coroanei a transmis, miercuri, un comunicat de presa in care anunta repatrierea Principelui Regent Nicolae. ...continuare.

Pacientul cu implant Neuralink petrece o noapte alba jucand Civilization VI

publicat 2024-03-27 13:31:09 (Mediafax)
Pacientul cu implant Neuralink petrece o noapte alba jucand Civilization VI Noland Arbaugh, care a primit un implant cerebral Neuralink, a demonstrat capacitatile tehnologiei stand treaz o noapte intreaga si jucand Civilization VI de Sid Meier, scrie Push Square. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.