EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Asa ar putea arata viitoarele iPhone 16 si iPhone 16 Pro. Ce noutate mare ar primi viitoarele telefoane Apple

publicat 2024-03-27 14:15:30 (Go4IT)
Asa ar putea arata viitoarele iPhone 16 si iPhone 16 Pro. Ce noutate mare ar primi viitoarele telefoane Apple Noi imagini cu ceea ce se doresc a fi machete ale viitoarelor modele de telefoane iPhone 16 si iPhone 16 Pro au fost publicate pe platforma chinezeasca Weibo. Acestea provin de la aceeasi persoana care […]Articolul Asa ar putea arata viitoarele iPhone 16 si iPhone 16 Pro. Ce noutate mare ar primi viitoarele telefoane Apple apare prima data in Go4IT. ...continuare.

Mostenitorii lui Edith Piaf, contactati de organizatorii Jocurilor Olimpice de la Paris. Ce le-au cerut

publicat 2024-03-27 14:15:26 (Gazeta-Sporturilor)
Mostenitorii lui Edith Piaf, contactati de organizatorii Jocurilor Olimpice de la Paris. Ce le-au cerut Mostenitorii si beneficiarii lui Edith Piaf sunt deschisi pentru ca melodiile "L'Hymne à l'amour" sau "La Vie en rose" sa fie folosite la deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris, informeaza News.ro. ... ...continuare.

Andreea, studenta ucisa de un coleg gelos, va fi inmormantata in rochie de mireasa. Cand va fi condusa pe ultimul drum

publicat 2024-03-27 14:15:22 (Click)
Andreea, studenta ucisa de un coleg gelos, va fi inmormantata in rochie de mireasa. Cand va fi condusa pe ultimul drum Crima din Timisoara a ingrozit o intreaga tara. Andreea Morega, tanara ucisa de un coleg gelos, urmeaza sa fie inmormantata joi, 28 martie 2024, conform datinilor si obiceiurilor din zona. Un detaliu referitor la vestimentatia acesteia a fost aflat recent. ...continuare.

Motivul pentru care baiatul lui George Nicolescu nu vine la inmormantarea tatalui! Sotia regretatului cantaret ne-a spus totul

publicat 2024-03-27 14:15:22 (Click)
Motivul pentru care baiatul lui George Nicolescu nu vine la inmormantarea tatalui! Sotia regretatului cantaret ne-a spus totul Doliu in lumea artistica! George Nicolescu, celebrul solist al melodiilor "Eternitate" sau "Mai avem nevoie si de iarba", a incetat marti din viata, la Spitalul Universitar, la varsta de 74 de ani. ...continuare.

Oana Sivache, sefa ASSMB, plasata sub control judiciar. "Ma tem pentru viata mea si a copiilor mei"

publicat 2024-03-27 14:15:20 (Click)
Oana Sivache, sefa ASSMB, plasata sub control judiciar. Ma tem pentru viata mea si a copiilor mei Oana Sivache, directorul general al ASSMB (Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti), a fost plasata sub control judiciar de catre DNA in urma unui dosar ce investigheaza acuzatii de coruptie. ...continuare.

Cum se scoate corect o capusa din piele. Metoda prin care poate fi indepartata in siguranta

publicat 2024-03-27 14:15:16 (Antena3)
Cum se scoate corect o capusa din piele. Metoda prin care poate fi indepartata in siguranta Capusele reprezinta cosmarul sezonului cald, cand plimbarile prin parc sau iesirile la iarba verde devin un adevarat pericol. ...continuare.

Ministrul Energiei a anuntat cand vor plati romanii facturi mai mici la curent si gaze: "Furnizorii vor putea vinde catre populatie sub plafon"

publicat 2024-03-27 14:15:16 (Antena3)
Ministrul Energiei a anuntat cand vor plati romanii facturi mai mici la curent si gaze: Furnizorii vor putea vinde catre populatie sub plafon Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a anuntat, in exclusivitate la Antena 3 CNN, cand vor plati romanii facturi mai mici la curent si gaze ...continuare.

Unde se afla Stefan Banica in momentul cand tatal lui a murit: "Nu poti sa ii impui sufletului ce sa faca"

publicat 2024-03-27 14:15:14 (Antena-1)
Unde se afla Stefan Banica in momentul cand tatal lui a murit: Nu poti sa ii impui sufletului ce sa faca Stefan Banica a avut curajul de a povesti despre momentul care l-a marcat profund si anume moartea tatalui sau. Iata declaratiile sale! ...continuare.

Franta va trimite 78 de obuziere Caesar Ucrainei

publicat 2024-03-27 14:15:11 (Adevarul)
Franta va trimite 78 de obuziere Caesar Ucrainei Franta va putea livra in curand 78 de obuziere Caesar Ucrainei si isi va spori stocurile de obuze pentru a satisface nevoile urgente de munitie ale Kievului pentru a putea tine piept invaziei la scara larga a Rusiei, a declarat marti ministru francez al apararii. ...continuare.

Parchetul European verifica o frauda in achizitionarea a doua remorchere. Anchetatorii au descins la Galati si la Constanta

publicat 2024-03-27 14:15:06 (Adevarul)
Parchetul European verifica o frauda in achizitionarea a doua remorchere. Anchetatorii au descins la Galati si la Constanta Sunt perchezitii la Administratia Fluviala a Dunarii de Jos Galati - AFDJ Galati si la Autoritatea Navala Romana intr-o ancheta privind achizitionarea frauduloasa de remorchere pentru Delta Dunarii. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.