EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 Companiile din Romania domina sectorul de transport Cursa pentru productie. Romania continua sa atraga investitii prin nearshoring, insa competitia adevarata vine dinspre India Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: "E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna" Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri pamantene de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri "pamantene" de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Struguri - beneficii si contraindicatii pentru sanatate. Sunt sau nu recomandati in dieta unui pacient cu diabet Struguri - beneficii si contraindicatii pentru sanatate. Sunt sau nu recomandati in dieta unui pacient cu diabet Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru! Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: "Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru!" SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza

Articole

Stiri locale




(P) 5 moduri prin care ajuti copilul sa isi descopere potentialul

publicat 2024-03-28 16:15:14 (ProTV)
(P) 5 moduri prin care ajuti copilul sa isi descopere potentialul Este o satisfactie enorma pentru orice parinte sa-si vada copilul împlinit si realizat, atât pe plan personal, cât si profesional. ...continuare.

Ministrul Finantelor, intrebat cat i-a venit factura la curent: 199 de lei. Nu stiu de ce a fost o facutra destul de mare

publicat 2024-03-28 16:00:15 (ProTV)
Ministrul Finantelor, intrebat cat i-a venit factura la curent: 199 de lei. Nu stiu de ce a fost o facutra destul de mare Ministrul Finantelor, Marcel Bolos, a declarat ca a platit la ultima factura de energie electrica suma de 199 lei si nu stie de ce a fost „o factura destul de mare”, în contextul în care nu este un mare consumator de energie. ...continuare.

A fost lovit o data in fata si a murit. Un barbat din Ploiesti a fost ucis dupa ce si-a parcat masina

publicat 2024-03-28 16:00:15 (ProTV)
A fost lovit o data in fata si a murit. Un barbat din Ploiesti a fost ucis dupa ce si-a parcat masina Un barbat de 50 de ani din judetul Prahova a fost omorât, în strada, în urma unui conflict spontan cu un alt barbat. ...continuare.

Copil de 12 ani, filmat cand conducea un BMW in Suceava. Ce a urmat VIDEO

publicat 2024-03-28 16:00:15 (ProTV)
Copil de 12 ani, filmat cand conducea un BMW in Suceava. Ce a urmat VIDEO Un copil de 12 ani a fost filmat în timp ce conducea un BMW printr-o localitate din judetul Suceava. Incidentul a iesit la iveala dupa ce minorul a frânat brusc si a schimbat locul la volan cu un adult, aflat în dreapta sa. ...continuare.

(P) Suplimentele alimentare cu vitaminele A si E, ajutor natural pentru protectia mucoaselor gastrice si intestinale

publicat 2024-03-28 15:30:20 (ProTV)
(P) Suplimentele alimentare cu vitaminele A si E, ajutor natural pentru protectia mucoaselor gastrice si intestinale Cele mai recente cercetari din lumea medicala releva faptul ca între sanatatea tractului digestiv si un organism echilibrat exista o legatura directa si extrem de importanta.   ...continuare.

Soldatii israelieni se "joaca" cu lenjeria intima a femeilor moarte din Fasia Gaza. Reactia armatei si a ONU - VIDEO & FOTO

publicat 2024-03-28 15:15:29 (ProTV)
Soldatii israelieni se joaca cu lenjeria intima a femeilor moarte din Fasia Gaza. Reactia armatei si a ONU - VIDEO & FOTO Soldatii israelieni au postat fotografii si videoclipuri în care se joaca cu lenjerie intima gasita în casele palestinienilor.   ...continuare.

Barbati deghizati in femei au "agatat" alti barbati si i-au dus in apartamente din Bucuresti. Nu se asteptau la ce a urmat

publicat 2024-03-28 15:15:29 (ProTV)
Barbati deghizati in femei au agatat alti barbati si i-au dus in apartamente din Bucuresti. Nu se asteptau la ce a urmat Cinci barbati au fost retinuti de politisti dupa ce, deghizati în femei, ar fi postat pe un site anunturi privind oferirea de servicii sexuale, atragând alti barbati în apartamente unde, profitând de neatentia lor, le-ar fi furat bani si bijuterii. ...continuare.

Ciclonul Gamane a facut prapad in Madagascar. Sunt 11 morti si peste 7.000 de oameni sinistrati

publicat 2024-03-28 15:15:29 (ProTV)
Ciclonul Gamane a facut prapad in Madagascar. Sunt 11 morti si peste 7.000 de oameni sinistrati Unsprezece persoane au murit si alte peste 7.000 au fost afectate de ciclonul Gamane, care a lovit, miercuri, extremitatea nordica a Madagascarului, a anuntat, joi dimineata, Biroul national de gestionare a riscurilor si dezastrelor (BNGRC). ...continuare.

Romania a devenit noua obsesie a Rusiei. Declaratiile care spun totul despre tensiunile dintre Moscova si Bucuresti

publicat 2024-03-28 15:00:15 (ProTV)
Romania a devenit noua obsesie a Rusiei. Declaratiile care spun totul despre tensiunile dintre Moscova si Bucuresti Dupa o perioada în care si-a concentrat atentia asupra Ucrainei si a Occidentului, mai ales în contextul masacrului din Moscova, dar si al razboiului aflat în desfasurare, Rusia a luat în vizor România, care pare ca a devenit un ghimpe în coasta sa. ...continuare.

Secrete pentru un piure de cartofi pufos. Care sunt principalele greseli pe care le fac gospodinele

publicat 2024-03-28 14:45:14 (ProTV)
Secrete pentru un piure de cartofi pufos. Care sunt principalele greseli pe care le fac gospodinele Desi pare greu de crezut, piureul de cartofi nu este usor de gatit. Cartofii pot fi lipiciosi, fara gust sau prea moi, iar acest lucru poate strica un prânz sau o cina excelenta.   ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.