EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 Companiile din Romania domina sectorul de transport Cursa pentru productie. Romania continua sa atraga investitii prin nearshoring, insa competitia adevarata vine dinspre India Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: "E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna" Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru! Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: "Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru!" Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri pamantene de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri "pamantene" de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza Struguri - beneficii si contraindicatii pentru sanatate. Sunt sau nu recomandati in dieta unui pacient cu diabet Struguri - beneficii si contraindicatii pentru sanatate. Sunt sau nu recomandati in dieta unui pacient cu diabet

Articole

Stiri locale




Un tanar alpinist roman a murit pe varful Mont Blanc

publicat 2024-09-03 00:15:07 (Jurnalul-National)
Un tanar alpinist roman a murit pe varful Mont Blanc Un alpinist roman de 35 de ani a murit luni dimineata pe traseul Mont Blanc, in Alpii francezi, victima a unei caderi in culoarul Goüter, potrivit serviciilor de urgenta, noteaza AFP. ...continuare.

Marina Voica implineste astazi 88 de ani. Cum arata acum celebra cantareata

publicat 2024-09-03 00:15:07 (Jurnalul-National)
Marina Voica implineste astazi 88 de ani. Cum arata acum celebra cantareata Marina Voica se numara printre cei mai apreciati artisti din generatia de aur a muzicii usoare romanesti si are o poveste de viata impresionata. Nascuta Marina Alexandrovna Nicolskaia, pe 3 septembrie 1936, la Ivanovo, RSFS Rusa, URSS, astazi ii uram superbei Marina Voica, cea care a fascinat cu vocea si delicatetea ei generatii intregi de romani, La multi ani! ...continuare.

Senat: Proiect de lege pentru donarea unui sistem de rachete sol-aer Patriot, adoptat

publicat 2024-09-03 00:00:07 (Jurnalul-National)
Senat: Proiect de lege pentru donarea unui sistem de rachete sol-aer Patriot, adoptat Senatul a adoptat, luni, in calitate de prima camera sesizata, proiectul de lege al Guvernului privind donarea unui sistem de rachete sol-aer Patriot catre terti. ...continuare.

145 de artisti, arhitecti si designeri din noua generatie vor putea fi admirati la CINA

publicat 2024-09-02 23:45:06 (Jurnalul-National)
145 de artisti, arhitecti si designeri din noua generatie vor putea fi admirati la CINA DIPLOMA Show, festivalul noii generatii de artisti, arhitecti si designeri romani, organizat de The Institute, prezentat de UniCredit Bank, finantat de Ministerul Culturii si realizat cu sprijinul Sectorului 1 al Municipiului Bucuresti, revine anul acesta cu o editie care exploreaza viziunea artistica a celor care vor defini viitorul industriilor creative din Romania. Intre 4 si 13 octombrie, cladirea fostului restaurant CINA, situata pe Strada Benjamin Franklin, nr. 10, devine scena pentru... ...continuare.

George Clooney l-a laudat pe Joe Biden pentru ca a iesit din cursa electorala

publicat 2024-09-02 23:30:08 (Jurnalul-National)
George Clooney l-a laudat pe Joe Biden pentru ca a iesit din cursa electorala Actorul George Clooney l-a laudat pe Joe Biden pentru ca a iesit din cursa electorala din SUA. Clooney a facut comentariile despre politica in timp ce raspundea intrebarilor reporterilor de la Festivalul de Film de la Venetia. ...continuare.

Raluca Turcan: Concursul Enescu - o usa deschisa tinerilor performanti pentru a face cariera

publicat 2024-09-02 23:15:08 (Jurnalul-National)
Raluca Turcan: Concursul Enescu - o usa deschisa tinerilor performanti pentru a face cariera Concursul International George Enescu reprezinta o usa deschisa tinerilor performanti pentru a face cariera, a afirmat, luni, ministrul Culturii, Raluca Turcan. ...continuare.

Bataie intre doua clanuri de romi pe o strada din Timisoara. Trei persoane au ajuns la spital

publicat 2024-09-02 23:15:08 (Jurnalul-National)
Bataie intre doua clanuri de romi pe o strada din Timisoara. Trei persoane au ajuns la spital Un scandal urias a izbucnit luni seara pe o strada din Timisoara. Trei persoane au fost ranite si au ajuns la spital. Mai multi participanti au fost dusi la audieri. ...continuare.

Netanyahu nu face suficient de mult pentru a ajunge la un acord pentru eliberarea ostaticilor, sustine Joe Biden

publicat 2024-09-02 23:00:08 (Jurnalul-National)
Netanyahu nu face suficient de mult pentru a ajunge la un acord pentru eliberarea ostaticilor, sustine Joe Biden Presedintele american Joe Biden a declarat luni ca prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu nu face suficient de mult pentru a ajunge la un acord in vederea eliberarii ostaticilor detinuti de Hamas in Gaza, relateaza AFP. ...continuare.

Kevin De Bruyne nu a discutat cu niciun club despre plecarea de la Manchester City

publicat 2024-09-02 22:45:07 (Jurnalul-National)
Kevin De Bruyne nu a discutat cu niciun club despre plecarea de la Manchester City Fotbalistul belgian Kevin De Bruyne a dezvaluit ca nu a discutat cu niciun club despre plecarea de la Manchester City in aceasta vara, relateaza BBC ...continuare.

A murit campioana olimpica Mihaela Penes

publicat 2024-09-02 22:45:07 (Jurnalul-National)
A murit campioana olimpica Mihaela Penes Comitetul Olimpic si Sportiv Roman anunta decesul campioanei Mihaela Penes. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.