EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Ora de vara 2024. Cum se schimba ceasurile si cand devine ziua mai lunga anul acesta

publicat 2024-03-28 18:15:25 (ProTV)
Ora de vara 2024. Cum se schimba ceasurile si cand devine ziua mai lunga anul acesta În curând România trece la ora de vara, ceea ce înseamna ca zilele vor deveni mai lungi, iar noptile mai scurte. Iata care sunt tarile în care nu se schimba ora, dar si cum ne afecteaza aceasta schimbare. ...continuare.

Care este pensia medie in cea mai fericita tara din lume. Procentul celor cu pensii mari, mult mai mic decat in Romania

publicat 2024-03-28 18:15:25 (ProTV)
Care este pensia medie in cea mai fericita tara din lume. Procentul celor cu pensii mari, mult mai mic decat in Romania Pensia medie în Finlanda, tara cu cei mai fericiti oameni din lume, este de 2.000 de euro pe luna, iar procentul celor cu pensii mai mari de 5.000 de euro este de numai 2%. Spre comparatie, în România, peste 10% din pensionari încaseaza pensii speciale. ...continuare.

Regele Charles, mesaj inaintea Sarbatorilor Pascale: Avem nevoie de cei care intind mana prieteniei, mai ales in clipe grele

publicat 2024-03-28 17:30:20 (ProTV)
Regele Charles, mesaj inaintea Sarbatorilor Pascale: Avem nevoie de cei care intind mana prieteniei, mai ales in clipe grele Regele Charles promite din nou ca va sluji poporul, asa cum a jurat la încoronarea sa de anul trecut, într-un mesaj transmis cu ocazia ceremoniilor traditionale care au loc în Joia Mare, relateaza Reuters. ...continuare.

Supermarketul din Bucuresti in care s-a prabusit o bucata de tavan fusese renovat. O pensionara a fost ranita la cap

publicat 2024-03-28 17:30:20 (ProTV)
Supermarketul din Bucuresti in care s-a prabusit o bucata de tavan fusese renovat. O pensionara a fost ranita la cap Incident grav într-un supermarket de cartier din Capitala. O bucata de tavan s-a prabusit si a cazut peste o pensionara care facea cumparaturi în zona de fructe si legume. ...continuare.

"Daca suni la politie iti iau gatul". O mama din Iasi a fost atacata de prietenul iubitului ei, tocmai iesit din inchisoare

publicat 2024-03-28 17:30:20 (ProTV)
Daca suni la politie iti iau gatul. O mama din Iasi a fost atacata de prietenul iubitului ei, tocmai iesit din inchisoare O tânara mama din Iasi a trecut prin clipe de groaza, dupa ce a fost atacata de un vecin abia iesit din închisoare. ...continuare.

Ce s-a descoperit la Barajul Izvorul Muntelui, unul dintre cele mai mari din Europa, dupa cutremurul din Neamt

publicat 2024-03-28 17:30:20 (ProTV)
Ce s-a descoperit la Barajul Izvorul Muntelui, unul dintre cele mai mari din Europa, dupa cutremurul din Neamt Barajului Izvorul Muntelui este în perfecta siguranta dupa seism, în conditiile în care nu s-au constatat pagube la instalatii, echipamente sau constructii aferente, în urma verificarilor efectuate, a anuntat joi Hidroelectrica.   ...continuare.

Localnicii unei localitati din Dambovita, ingroziti de moartea unor berze. Cadavrele lor cad in drumul copiilor spre scoala

publicat 2024-03-28 17:30:20 (ProTV)
Localnicii unei localitati din Dambovita, ingroziti de moartea unor berze. Cadavrele lor cad in drumul copiilor spre scoala Scene greu de privit se petrec într-o localitate din Dâmbovita. Localnicii sunt martori neputinciosi la moartea groaznica a berzelor care decid sa poposeasca pe unul dintre stâlpii din sat. ...continuare.

Cum arata celula de la Penitenciarul Aiud in care va sta Catalin Chereches. Acolo isi va ispasi o parte din pedeapsa

publicat 2024-03-28 17:30:20 (ProTV)
Cum arata celula de la Penitenciarul Aiud in care va sta Catalin Chereches. Acolo isi va ispasi o parte din pedeapsa Dupa perioada de carantina petrecuta la Rahova, Catalin Chereches, fostul primar din Baia Mare, va ajunge la Penitenciarul de maxima siguranta Aiud. ...continuare.

Bolos apara "taxa pe boala": "In concediu medical primeste mai multi bani decat la serviciu". "Nu e taxa, e contributie"

publicat 2024-03-28 17:15:13 (ProTV)
Bolos apara taxa pe boala: In concediu medical primeste mai multi bani decat la serviciu. Nu e taxa, e contributie Ministrul de Finante Marcel Bolos a explicat, joi, despre problema concediilor medicale, ca numarul mare de concedii medicale nu asigura sustenabilitatea bugetului asigurarilor sociale.   ...continuare.

Jurnalist independent, batut si amenintat cu violente sexuale de politisti din Rusia. Alti patru au fost arestati

publicat 2024-03-28 17:00:30 (ProTV)
Jurnalist independent, batut si amenintat cu violente sexuale de politisti din Rusia. Alti patru au fost arestati Cinci jurnalisti care lucrau pentru presa independenta au fost arestati miercuri seara si joi în Rusia, unde represiunea împotriva oricarei provocari la adresa guvernului este în plina desfasurare. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.