EMAG Evaluare Nationala Bacalaureat

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Cutremur cu magnitudinea 3 pe Richter in Vrancea

publicat 2024-01-05 07:45:14 (Mediafax)
Cutremur cu magnitudinea 3 pe Richter in Vrancea Potrivit INCDFP, cutremurul s-a produs la ora 05:40, ora Romaniei, in zona seismica Vrancea. ...continuare.

Arges: Incendiu puternic la o hala de productie si depozitare a lemnului

publicat 2024-01-05 07:45:14 (Mediafax)
Arges: Incendiu puternic la o hala de productie si depozitare a lemnului Incendiul a izbucnit la o hala, in care se afla material lemnos, din Cosesti, sat Leicesti. ...continuare.

Atac armat in Iowa: Un tanar de 17 ani a ucis un elev de clasa a sasea si a ranit alte 5 persoane

publicat 2024-01-05 07:45:14 (Mediafax)
Atac armat in Iowa: Un tanar de 17 ani a ucis un elev de clasa a sasea si a ranit alte 5 persoane Tanarul de 17 ani a deschis focul la un liceu dintr-un orasel din Iowa inainte de reluarea cursurilor in prima zi dupa vacanta de iarna, omorand un elev de clasa a sasea si ranind alti cinci joi, in timp ce elevii s-au baricadat in birouri, s-au ascuns in salile de clasa si au fugit panicati. ...continuare.

Glynis Johns a murit. Actrita din "Mary Poppins" avea 100 de ani

publicat 2024-01-05 07:45:13 (Libertatea)
Glynis Johns a murit. Actrita din Mary Poppins avea 100 de ani Actrita Glynis Johns, cunoscuta in principal pentru rolul ei de mama sufrageta Winifred Banks din Mary Poppins, a murit, joi, la Los Angeles, SUA, din cauze naturale, la varsta de 100 de ani, a anuntat managerul ei, informeaza BBC si ABC News. Mitch Clem, managerul artistei, a afirmat, intr-o declaratie, ca moartea celei care a […] ...continuare.

LIVETEXT Razboi in Ucraina, ziua 681 | Rusii au distrus 36 de drone deasupra Crimeei. Moscova, acuzata ca a folosit rachete din Coreea de Nord

publicat 2024-01-05 07:45:12 (Libertatea)
LIVETEXT Razboi in Ucraina, ziua 681 | Rusii au distrus 36 de drone deasupra Crimeei. Moscova, acuzata ca a folosit rachete din Coreea de Nord Peninsula Crimeea a fost tinta unui atac masiv cu done, armata rusa anuntand ca le-a distrus pe toate in aer. Atacul are loc dupa ce fortele ucrainene au lovit, joi, un post de comanda militar rusesc in apropiere de Sevastopol. In schimb, Rusia a fost acuzata de Casa Alba ca a folosit rachete furnizate de […] ...continuare.

Corina Cretu: Politicienii pro-europeni trebuie sa coopereze pentru apararea proiectului european de valul extremismului

publicat 2024-01-05 07:45:11 (Income-Magazine)
Corina Cretu: Politicienii pro-europeni trebuie sa coopereze pentru apararea proiectului european de valul extremismului Europarlamentarul Corina Cretu considera ca anul 2024 va fi decisiv din punct de vedere electoral pentru viitorul Romaniei si al Uniunii Europene si ca politicienii pro-europeni trebuie sa coopereze si sa se uneasca pentru apararea proiectului european de valul extremismului. „Anul 2024 este unul decisiv din punct de vedere electoral pentru viitorul Romaniei si al […] ...continuare.

3 zodii care vor avea parte de un hop in urmatoarea perioada. Ce trebuie sa stie acestea ca sa treaca cu brio peste aceasta etapa.

publicat 2024-01-05 07:45:05 (Click)
3 zodii care vor avea parte de un hop in urmatoarea perioada. Ce trebuie sa stie acestea ca sa treaca cu brio peste aceasta etapa. In viata fiecaruia dintre noi, intampinam diverse provocari si hopuri care ne testeaza rezilienta si puterea interioara. In urmatoarea perioada, trei zodii - Rac, Capricorn si Sagetator - se vor confrunta cu provocari semnificative. ...continuare.

AFP: O extindere a razboiului din Fasia Gaza in Orientul Mijlociu ramane improbabila pe termen scurt

publicat 2024-01-05 07:45:04 (Bursa)
AFP: O extindere a razboiului din Fasia Gaza in Orientul Mijlociu ramane improbabila pe termen scurt O extindere a Razboiului din Fasia Gaza intre Israel si Hamas ramane improbabila - imediat -, estimeaza unii experti, in pofida unui atentat soldat cu 84 de morti, miercuri, in Iran, revendicat de Statul Islamic (SI) la o zi dupa asasinarea numarului doi al miscarii islamiste palestiniene Saleh al-Arouri la Beirut, in Liban ...continuare.

Reuters: Preturile petrolului au scazut cu 2%

publicat 2024-01-05 07:45:04 (Bursa)
Reuters: Preturile petrolului au scazut cu 2% Preturile petrolului au scazut cu 2% joi, inversand cresterile initiale, deoarece datele saptamanale privind cresterea stocurilor de benzina si distilate din SUA au umbrit o reducere peste asteptari a stocurilor de titei ...continuare.

CNBC: Bursele europene au incheiat ieri in crestere

publicat 2024-01-05 07:45:04 (Bursa)
CNBC: Bursele europene au incheiat ieri in crestere Bursele europene au incheiat joi in crestere, dupa doua sesiuni cu evolutie negativa, pe fondul incertitudinii privind traiectoria reducerilor dobanzilor bancilor centrale ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.