EMAG Evaluare Nationala Bacalaureat

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Soferii de BMW din Romania, cele mai multe accidente la activ

publicat 2024-01-05 08:00:09 (Puterea)
Soferii de BMW din Romania, cele mai multe accidente la activ Cele mai multe accidente cu masini pe soselele din tara sunt produse de conducatorii de BMW. Conform unui studiu realizat de carVertical, masinile din marca nemteasca BMW sunt cele mai avariate. Pe de alta parte, autoturismele Alfa Romeo au inregistrat cele mai putine incidente in traficul din Romania. La jumatate se afla masinile din gama […]The post Soferii de BMW din Romania, cele mai multe accidente la activ appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Curtea de Conturi raporteaza: Sistemul de sanatate este in colaps!

publicat 2024-01-05 08:00:09 (Puterea)
Curtea de Conturi raporteaza: Sistemul de sanatate este in colaps! Intr-un raport tulburator trimis catre Presedintie, Parlament, Guvern si Ministerul Sanatatii, Curtea de Conturi a dezvaluit realitatea extrem de trista a sistemului spitalicesc romanesc. Analiza detaliata a perioadei 2014-2021 releva o imagine sumbra, in care aproximativ jumatate din spitalele Ministerului Sanatatii nu sunt autorizate de ISU, iar 239 de cladiri se afla in pericol de […]The post Curtea de Conturi raporteaza: Sistemul de sanatate este in colaps! appeared first on... ...continuare.

Doua metrouri s-au ciocnit violent in Manhattan. 24 de persoane au fost ranite

publicat 2024-01-05 08:00:09 (ProTV)
Doua metrouri s-au ciocnit violent in Manhattan. 24 de persoane au fost ranite Doua metrouri s-au cioncit violent, joi dupa-amiaza, în Manhattan, a anuntat MTA. Evenimentul a avut loc în jurul orei 15:00 în apropierea strazii 96 si Broadway, în Upper West Side.     ...continuare.

Talharul taximetristului a fost prins de politie in Afumati. Culmea, e vecin cu victima

publicat 2024-01-05 08:00:09 (ProTV)
Talharul taximetristului a fost prins de politie in Afumati. Culmea, e vecin cu victima Tânarul de 20 de ani care a atacat si jefuit un taximetrist în Capitala, în a doua zi a anului, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Baiatul era pasager în masina victimei si i-ar fi furat 5.000 de lei. ...continuare.

"Suntem in Schengen, dar mai avem o etapa". Ce spune MAE despre eliminarea controalelor la frontierele terestre

publicat 2024-01-05 08:00:09 (ProTV)
Suntem in Schengen, dar mai avem o etapa. Ce spune MAE despre eliminarea controalelor la frontierele terestre România este un stat membru Schengen, dupa ce decizia Consiliului Uniunii Europene privind aderarea partiala a României si Bulgariei a fost publicata, joi, în Jurnalul Oficial al UE, a declarat ministrul de Externe, Luminita Odobescu. ...continuare.

Ford Motor a realizat in 2023 cele mai mari vanzari de vehicule in SUA din 2020

publicat 2024-01-05 08:00:08 (Money.ro)
Ford Motor a realizat in 2023 cele mai mari vanzari de vehicule in SUA din 2020 Producatorul auto din Detroit a declarat ca vanzarile de vehicule din SUA au crescut cu 7,1%, pana la 1,99 milioane de unitati in 2023.In 2020, Ford a publicat vanzari de vehicule noi de putin peste 2 milioane de unitati.In general, vanzarile de vehicule noi din SUA au atins anul trecut aproximativ 15,5 milioane de unitati, dintre care vehiculele electrificate, inclusiv hibrizii, au reprezentat aproape 17%, potrivit datelor de la Wards Intelligence.Cumparatorii americani s-au orientat catre... ...continuare.

Razboiul din Ucraina, ziua 681. Germania anunta un nou pachet de asistenta militara pentru Kiev, Moscova face rost de rachete din Iran si Coreea de Nord / Summit NATO pe 10 ianuarie / Rusii inainteaza in Donetk

publicat 2024-01-05 08:00:08 (Mediafax)
Razboiul din Ucraina, ziua 681. Germania anunta un nou pachet de asistenta militara pentru Kiev, Moscova face rost de rachete din Iran si Coreea de Nord / Summit NATO pe 10 ianuarie / Rusii inainteaza in Donetk Moscova: 36 de drone doborate in Crimeea si 10 in Belgorod Sistemele rusesti de aparare aeriana au interceptat si distrus 36 de drone ale Fortelor Armate ucrainene deasupra Crimeei. Acest lucru a fost raportat de Ministerul rus al Apararii, citat de Tass. Alte 10 drone ucrainene au fost interceptate deasupra orasului rusesc Belgorod, langa granita cu Ucraina. Potrivit autoritatilor locale, doua persoane au fost ranite usor. ...continuare.

Incepe iarna in Romania. Prognoza pentru urmatoarele 4 saptamani: frig pana la inceputul lunii februarie

publicat 2024-01-05 08:00:08 (Mediafax)
Incepe iarna in Romania. Prognoza pentru urmatoarele 4 saptamani: frig pana la inceputul lunii februarie 8 - 15 ianuarie Valorile termice vor fi mai coborate decat cele specifice pentru aceasta saptamana, pe intreg teritoriul Romaniei, dar cu o abatere termica negativa mai accentuata in regiunile nord-estice si sud- estice. Regimul pluviometric va fi deficitar in regiunile vestice, centrale, dar mai ales in cele nord-vestice, dar si usor excedentar, local, in regiunile sudice si nord-estice, iar in rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval. 15 - 22 ianuarie Temperaturile medii vor... ...continuare.

Ion Cristoiu: Propaganda de front care falsifica viata in chip strident

publicat 2024-01-05 08:00:08 (Mediafax)
Ion Cristoiu: Propaganda de front care falsifica viata in chip strident Ca sa vezi! Cautind prin manuscrise, am dat peste volumul- tras tras la xerox - Am luptat in Crimeea, publicat de Constantin Virgil Gheorghiu la editura Nationala Mecu in 1942. Volumul - subintitulat Reportaj de razboi, cu un portret al autorului de Lucia Dem. Balacescu - venea dupa faimosul volum Ard malurile Nistrului, semnat de autor in 1941 tot la Nationala Mecu. De mai multe ori am semnalat ca Ard malurile Nistrului e o sinistra productie a propagandei de razboi antonesciene. Ce m-a... ...continuare.

Coreea de Nord a tras 200 de obuze de artilerie spre insula sud-coreeana Yeonpyeong, pe care autoritatile de la Seul au evacuat-o

publicat 2024-01-05 08:00:06 (Libertatea)
Coreea de Nord a tras 200 de obuze de artilerie spre insula sud-coreeana Yeonpyeong, pe care autoritatile de la Seul au evacuat-o Coreea de Nord a tras peste 200 de obuze de artilerie in largul coastei sale de vest, spre insula Yeonpyeong din sud, a anuntat armata din Seul. Imediat dupa aceea, Coreea de Sud a emis un avertisment de evacuare pentru civilii de pe insula, scrie BBC. Sudul a condamnat aceasta miscare, numind-o „un act provocator”. […] ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.