EMAG Evaluare Nationala Bacalaureat

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

09:15 Anunt ziar

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




61. Terapia

publicat 2024-01-03 08:15:16 (Ziarul-Financiar)

Sportiv, iubit si popular: iata cum e descris viitorul cuplu regal al Danemarcei

publicat 2024-01-03 08:15:13 (Puterea)
Sportiv, iubit si popular: iata cum e descris viitorul cuplu regal al Danemarcei Regina Margrethe a decis s-a abdice la 14 ianuarie, lasand locul la tronul Danemarcei printului mostenitor Frederick, 55 de ani, si sotiei sale Mary, 51 de ani. Un cuplu sportiv, iubit si popular. Regina Danemarcei Margrethe, 83 de ani, a transmis la televiziunea daneza ca doreste sa renunte la tron incepand din 14 ianuarie. Fiul […]The post Sportiv, iubit si popular: iata cum e descris viitorul cuplu regal al Danemarcei appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Romania in labirintul coruptiei: lupta nesfarsita pentru Integritate

publicat 2024-01-03 08:15:13 (Puterea)
Romania in labirintul coruptiei: lupta nesfarsita pentru Integritate La inceputul unui an care se anunta extrem de agitat, vom incerca sa definim cateva din tintele pe care ar trebui sa ni le asumam noi, ca popor, daca dorim sa se schimbe cu adevarat ceva. Coruptia, cancerul rezistent al societatii romanesti, pare sa fie si tinta celor care ne conduc, realitatea insa demonstreaza ca […]The post Romania in labirintul coruptiei: lupta nesfarsita pentru Integritate appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Explozii puternice in Rusia si in Crimeea. Moscova anunta ca orasul Belgorod a fost atacat din nou de ucraineni

publicat 2024-01-03 08:15:13 (ProTV)
Explozii puternice in Rusia si in Crimeea. Moscova anunta ca orasul Belgorod a fost atacat din nou de ucraineni Explozii puternice au fost raportate în unele zone din sud-vestul Rusiei si în Penisnula Crimeea, în cursul noptii de marti spre miercuri, informeaza News.ro, care citeaza BBC. ...continuare.

Tragedie in noaptea de Revelion. Un barbat a fost impuscat in picior de un vecin, dupa ce a aruncat o petarda in fata casei

publicat 2024-01-03 08:15:13 (ProTV)
Tragedie in noaptea de Revelion. Un barbat a fost impuscat in picior de un vecin, dupa ce a aruncat o petarda in fata casei Barbatul din Mures care de Revelion si-a împuscat vecinul în picior dupa o disputa din cauza unei petarde, este cercetat în libertate, sub control judiciar.   ...continuare.

Ion Cristoiu: "La infringere si tocmeli iese la iveala ce-i mai jalnic in om" (Regina Maria)"La infringere si tocmeli iese la iveala ce-i mai jalnic in om" (Regina Maria)

publicat 2024-01-03 08:15:11 (Mediafax)
Ion Cristoiu: La infringere si tocmeli iese la iveala ce-i mai jalnic in om (Regina Maria)La infringere si tocmeli iese la iveala ce-i mai jalnic in om (Regina Maria) Un gind regal. Cautind sa vad cite si ce volume am cumparat din Insemnarile Reginei Maria, descopar pe raftul cu Memorii, pe rindul dedicat autoarei, volumul 3 din Povestea vietii mele. Am trei volume din Povestea vietii mele, aparuta la editura Eminescu in 1997. Le iau pe toate trei pentru a vedea daca nu cumva ar fi aici pasajul despre artificialitatea Sittei. In volumul trei dau peste doua stick-uri galbene, semn ca l-am citit si mi-am lasat loc pentru insemnari. Semnul de la pagina 183 ma... ...continuare.

Liderul opozitiei din Coreea de Sud, la terapie intensiva dupa ce a fost injunghiat in gat cu un cutit. Medicii i-au reconstruit vena jugulara. Momentul atacului | VIDEO

publicat 2024-01-03 08:15:07 (Libertatea)
Liderul opozitiei din Coreea de Sud, la terapie intensiva dupa ce a fost injunghiat in gat cu un cutit. Medicii i-au reconstruit vena jugulara. Momentul atacului | VIDEO Chirurgii l-au operat, miercuri, pe Lee Jae-myung mai bine de doua ore pentru a repara un vas de sange important din gat, care a fost taiat cand un atacator s-a napustit asupra liderului Partidului Democrat din opozitia sud-coreeana, si l-a injunghiat cu un cutit, relateaza Reuters, citata de News.ro. Dupa interventia chirurgicala, Lee Jae-myung a […] ...continuare.

Un barbat si cainele sau, ucisi dupa ce au fost loviti in plin de un motociclist pe Calea 13 Septembrie din Bucuresti

publicat 2024-01-03 08:15:07 (Libertatea)
Un barbat si cainele sau, ucisi dupa ce au fost loviti in plin de un motociclist pe Calea 13 Septembrie din Bucuresti Accidentul a avut loc marti seara pe Calea 13 Septembrie din Bucuresti, intre intersectia cu soseaua Antiaeriana si strada Mihail Sebastian, relateaza InfoTrafic. Potrivit unor imagini surprinse de camerele de supraveghere, barbatul si cainele traversau neregulamentar strada, moment in care sunt loviti in plin de motocicleta care circula in mare viteza. Martorii au sunat la 112, […] ...continuare.

Alerta meteo imediata. Iata lista localitatilor afectate de vant puternic

publicat 2024-01-03 08:15:07 (Jurnalul-National)
Alerta meteo imediata. Iata lista localitatilor afectate de vant puternic Administratia Nationala de Meteorologie avertizeaza ca miercuri dimineata vantul bate cu putere in judetul Bihor. Meteorologii au emis o avertizare cod galben. ...continuare.

Fenomenul controalelor post-nenorocire: pensiunile, invadate de ISU

publicat 2024-01-03 08:15:07 (Jurnalul-National)
Fenomenul controalelor post-nenorocire: pensiunile, invadate de ISU Actiunile heirupiste de control ale ISU, dupa tragedia de la Ferma Dacilor, pun in pericol sute de afaceri oneste. Dupa ce ISU Prahova a lasat timp de 10 ani sa functioneze cu statut de complex turistic o constructie ilegala, fara autorizatie de construire si de functionare, ridicata pe un teren din extravilan, nedemolata nici macar dupa ce Consiliul Judetean a castigat in prima instanta aceasta posibilitate, inainte de Revelion au inceput controalele la pensiuni. Patronii unitatilor de... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.