EMAG Evaluare Nationala Bacalaureat

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Experienta unor turisti care merg la munte sa se reconecteze cu natura. Trei nopti costa 1.000 de euro

publicat 2024-01-03 08:30:09 (ProTV)
Experienta unor turisti care merg la munte sa se reconecteze cu natura. Trei nopti costa 1.000 de euro Noul An este, pentru unii, un bun prilej sa se reconecteze cu natura. În acest proces oamenii se lasa condusi în drumetii tihnite prin paduri, unde se bucura de liniste, relaxare si scapa de stresul acumulat.   ...continuare.

Cutremur cu magnitudinea 5,4 raportat miercuri. Unde a fost resimtit

publicat 2024-01-03 08:30:09 (ProTV)
Cutremur cu magnitudinea 5,4 raportat miercuri. Unde a fost resimtit Japonia, acolo unde la 1 ianuarie s-a produs un seism devastator, cu magnitudinea de 7,6, continua sa fie lovita de cutremure. ...continuare.

10 ani de puscarie pentru abuz al functionarilor impotriva cetatenilor. Statul opune rezistenta

publicat 2024-01-03 08:30:06 (Jurnalul-National)
10 ani de puscarie pentru abuz al functionarilor impotriva cetatenilor. Statul opune rezistenta Deputata PUSL Steluta Cataniciu a initiat, in Parlamentul Romaniei, un proiect de completare a Codului penal, pentru incriminarea infractiunii de abuz de putere savarsit de functionarii statului impotriva persoanelor private. Propunerea legislativa vizeaza introducerea unor pedepse cuprinse intre 2 si 7 ani de inchisoare pentru infractiunea de abuz de putere, cu o clauza agravanta care majoreaza aceasta pedeapsa, de la 3 la 10 ani inchisoare. Proiectul, sustinut de mai multi deputati PUSL si... ...continuare.

61. Terapia

publicat 2024-01-03 08:15:16 (Ziarul-Financiar)

Sportiv, iubit si popular: iata cum e descris viitorul cuplu regal al Danemarcei

publicat 2024-01-03 08:15:13 (Puterea)
Sportiv, iubit si popular: iata cum e descris viitorul cuplu regal al Danemarcei Regina Margrethe a decis s-a abdice la 14 ianuarie, lasand locul la tronul Danemarcei printului mostenitor Frederick, 55 de ani, si sotiei sale Mary, 51 de ani. Un cuplu sportiv, iubit si popular. Regina Danemarcei Margrethe, 83 de ani, a transmis la televiziunea daneza ca doreste sa renunte la tron incepand din 14 ianuarie. Fiul […]The post Sportiv, iubit si popular: iata cum e descris viitorul cuplu regal al Danemarcei appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Romania in labirintul coruptiei: lupta nesfarsita pentru Integritate

publicat 2024-01-03 08:15:13 (Puterea)
Romania in labirintul coruptiei: lupta nesfarsita pentru Integritate La inceputul unui an care se anunta extrem de agitat, vom incerca sa definim cateva din tintele pe care ar trebui sa ni le asumam noi, ca popor, daca dorim sa se schimbe cu adevarat ceva. Coruptia, cancerul rezistent al societatii romanesti, pare sa fie si tinta celor care ne conduc, realitatea insa demonstreaza ca […]The post Romania in labirintul coruptiei: lupta nesfarsita pentru Integritate appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Explozii puternice in Rusia si in Crimeea. Moscova anunta ca orasul Belgorod a fost atacat din nou de ucraineni

publicat 2024-01-03 08:15:13 (ProTV)
Explozii puternice in Rusia si in Crimeea. Moscova anunta ca orasul Belgorod a fost atacat din nou de ucraineni Explozii puternice au fost raportate în unele zone din sud-vestul Rusiei si în Penisnula Crimeea, în cursul noptii de marti spre miercuri, informeaza News.ro, care citeaza BBC. ...continuare.

Tragedie in noaptea de Revelion. Un barbat a fost impuscat in picior de un vecin, dupa ce a aruncat o petarda in fata casei

publicat 2024-01-03 08:15:13 (ProTV)
Tragedie in noaptea de Revelion. Un barbat a fost impuscat in picior de un vecin, dupa ce a aruncat o petarda in fata casei Barbatul din Mures care de Revelion si-a împuscat vecinul în picior dupa o disputa din cauza unei petarde, este cercetat în libertate, sub control judiciar.   ...continuare.

Ion Cristoiu: "La infringere si tocmeli iese la iveala ce-i mai jalnic in om" (Regina Maria)"La infringere si tocmeli iese la iveala ce-i mai jalnic in om" (Regina Maria)

publicat 2024-01-03 08:15:11 (Mediafax)
Ion Cristoiu: La infringere si tocmeli iese la iveala ce-i mai jalnic in om (Regina Maria)La infringere si tocmeli iese la iveala ce-i mai jalnic in om (Regina Maria) Un gind regal. Cautind sa vad cite si ce volume am cumparat din Insemnarile Reginei Maria, descopar pe raftul cu Memorii, pe rindul dedicat autoarei, volumul 3 din Povestea vietii mele. Am trei volume din Povestea vietii mele, aparuta la editura Eminescu in 1997. Le iau pe toate trei pentru a vedea daca nu cumva ar fi aici pasajul despre artificialitatea Sittei. In volumul trei dau peste doua stick-uri galbene, semn ca l-am citit si mi-am lasat loc pentru insemnari. Semnul de la pagina 183 ma... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.