EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Guvernul promite in prag de alegeri facturi mai mici, expertii il contrazic. Unii vor plati mai putin, dar nu cei vulnerabili

publicat 2024-03-28 19:30:16 (ProTV)
Guvernul promite in prag de alegeri facturi mai mici, expertii il contrazic. Unii vor plati mai putin, dar nu cei vulnerabili Facturile la electricitate si gaz ar urma sa fie mai mici în urmatoarele luni. Este promisiunea ministerului Energiei, dupa ce Guvernul a adoptat modificarile plafoanelor actuale pentru producatori. ...continuare.

Romanii mai pot folosi banii de pe cardurile de energie pana la 31 mai. Peste un milion de oameni mai au bani pe ele

publicat 2024-03-28 19:30:16 (ProTV)
Romanii mai pot folosi banii de pe cardurile de energie pana la 31 mai. Peste un milion de oameni mai au bani pe ele Daca mai aveti bani ramasi pe cardurile de energie trebuie sa stiti ca mai puteti beneficia de ei pâna pe 31 mai. ...continuare.

Primele rosii romanesti costa de doua ori mai mult decat carnea: "Exagerat! Nu se poate!". Ce preturi vor fi de Paste

publicat 2024-03-28 19:30:16 (ProTV)
Primele rosii romanesti costa de doua ori mai mult decat carnea: Exagerat! Nu se poate!. Ce preturi vor fi de Paste Primele rosii românesti au aparut în piete, însa putini clienti le pot cumpara pentru ca un kilogram ajunge si la 50 de lei. Dublu fata de pieptul de pui, de exemplu.   ...continuare.

Putin lanseaza noi amenintari, deranjat de extinderea bazei aeriene romanesti de la Mihail Kogalniceanu

publicat 2024-03-28 19:30:16 (ProTV)
Putin lanseaza noi amenintari, deranjat de extinderea bazei aeriene romanesti de la Mihail Kogalniceanu Vladimir Putin avertizeaza ca Rusia va doborî toate avioanele F-16 pe care urmeaza sa le primeasca Ucraina de la aliati. Iar daca vor zbura de pe aerodromuri din tari terte, acestea devin tinte legitime, oriunde s-ar afla.   ...continuare.

Patru baieti din Galati, agresati de doi adolescenti in plina strada. Unul dintre ei i-a amenintat cu un briceag

publicat 2024-03-28 19:00:23 (ProTV)
Patru baieti din Galati, agresati de doi adolescenti in plina strada. Unul dintre ei i-a amenintat cu un briceag Doi adolescenti, de 15 si 16 ani, sunt cercetati de politisti, dupa ce ar fi agresat patru baieti, pe o strada din Galati. Cel de 15 ani i-a amenintat cu un briceag. ...continuare.

Cum incearca avocatii lui Mario Iorgulescu sa-l scape de condamnare: sufera de leziuni cerebrale inca din copilarie

publicat 2024-03-28 19:00:23 (ProTV)
Cum incearca avocatii lui Mario Iorgulescu sa-l scape de condamnare: sufera de leziuni cerebrale inca din copilarie Avocatii lui Mario Iorgulescu încearca sa-l scape pe tânar de condamnarea de 13 ani si 8 luni de închisoare pentru omor, sustinând ca are leziuni cerebrale înca din copilarie si nu întelege ce se întâmpla la proces. ...continuare.

Atentat la Moscova: Anchetatorii spun ca atacatorii au primit sume importante de bani trimise din Ucraina

publicat 2024-03-28 18:33:09 (ProTV)
Atentat la Moscova: Anchetatorii spun ca atacatorii au primit sume importante de bani trimise din Ucraina Anchetatorii rusi au declarat joi ca autorii atentatului comis la o sala de concerte de lânga Moscova au primit sume importante de bani trimise din Ucraina, în timp ce Kievul neaga orice implicare în atac, relateaza AFP. ...continuare.

O tanara din Bistrita-Nasaud, care nu stia ca este insarcinata cu gemeni, a nascut in drum spre spital

publicat 2024-03-28 18:15:25 (ProTV)
O tanara din Bistrita-Nasaud, care nu stia ca este insarcinata cu gemeni, a nascut in drum spre spital Interventie cu mari emotii la Bistrita-Nasaud! O tânara însarcinata, dar care nu stia ca are gemeni, a chemat un echipaj medical sa o duca la spital, pentru ca avea contractii. ...continuare.

Un barbat a murit dupa ce sacoul lui a ramas prins in scara rulanta dintr-o gara. Politia analizeaza camerele de supraveghere

publicat 2024-03-28 18:15:25 (ProTV)
Un barbat a murit dupa ce sacoul lui a ramas prins in scara rulanta dintr-o gara. Politia analizeaza camerele de supraveghere Sfârsit trafic în Japonia. Un barbat de 72 de ani a murit dupa ce sacoul lui a ramas prins în scara rulanta dintr-o gara din orasul Mito. ...continuare.

Femeia din Galati care si-a omorat fetita de 9 ani in bataie ramane in arest preventiv pentru inca 30 de zile

publicat 2024-03-28 18:15:25 (ProTV)
Femeia din Galati care si-a omorat fetita de 9 ani in bataie ramane in arest preventiv pentru inca 30 de zile Femeia din Galati care si-a batut fiica în vârsta de 9 ani, minora decedând din cauza loviturilor, ramâne în arest preventiv pentru înca 30 de zile, a decis, joi, Tribunalul Galati. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.