EMAG Evaluare Nationala Bacalaureat

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




O judecatoare din Austria i-a spus unui sofer roman pe care l-a condamnat la 2 ani de inchisoare: "Va rog sa nu credeti ca instanta e proasta"

publicat 2024-01-05 09:15:10 (Libertatea)
O judecatoare din Austria i-a spus unui sofer roman pe care l-a condamnat la 2 ani de inchisoare: Va rog sa nu credeti ca instanta e proasta Un roman a fost condamnat in Austria la 2 ani de inchisoare cu executare si cazul lui de la tribunalul regional Korneuburg a aratat modul in care functioneaza organizatiile internationale de contrabanda cu migranti, scrie cotidianul austriac Niederösterreichische Nachrichten. In luna martie a anului trecut, un roman de 42 de ani ar fi facut mai […] ...continuare.

Isopul, planta sfanta din biblie pe care daca o plantezi in gradina, aduce bunastare familiei. Cum se foloseste in medicina traditionala?

publicat 2024-01-05 09:15:09 (Jurnalul-National)
Isopul, planta sfanta din biblie pe care daca o plantezi in gradina, aduce bunastare familiei. Cum se foloseste in medicina traditionala? "Stropi-ma-vei cu isop si ma voi curati, spala-ma-vei, si mai vartos decat zapada ma voi albi". ...continuare.

Tranzitiile in energie accelereaza la nivel global, insa exista riscuri care pericliteaza evolutia

publicat 2024-01-05 09:15:09 (Income-Magazine)
Tranzitiile in energie accelereaza la nivel global, insa exista riscuri care pericliteaza evolutia Schimbarile sistemului energetic au atins un moment critic si vor continua sa se accelereze in urmatorul deceniu, dar mai multe riscuri serioase ar putea bloca progresul, potrivit noului raport EY – „If every energy transition is different, which course will accelerate yours?”, remis joi AGERPRES. Totodata, raportul EY preconizeaza ca, pana in 2050, vor fi […] ...continuare.

Un local britanic a epuizat rezervarile pentru tot anul 2024 in doua ore. Pentru ce este celebru

publicat 2024-01-05 09:15:04 (Click)
Un local britanic a epuizat rezervarile pentru tot anul 2024 in doua ore. Pentru ce este celebru Se poate spune ca este un record absolut. Un local din Bristol, Marea Britanie a facut rezervari pentru tot anul 2024. ...continuare.

Ce trebuie sa faci de Boboteaza pentru a avea parte de noroc, sanatate si iubire pe tot parcursul anului

publicat 2024-01-05 09:15:04 (Click)
Ce trebuie sa faci de Boboteaza pentru a avea parte de noroc, sanatate si iubire pe tot parcursul anului Boboteaza, sarbatoarea crestina a Botezului Domnului, este un moment important in calendarul religios, marcand evenimentul in care Iisus Hristos a fost botezat in apa Iordanului. ...continuare.

DPA: China a inregistrat in 2023 o crestere de 6% a vanzarilor de automobile

publicat 2024-01-05 09:15:03 (Bursa)
DPA:  China a inregistrat in 2023 o crestere de 6% a vanzarilor de automobile China a inregistrat in 2023 o crestere de 6% a vanzarilor de automobile, comparativ cu 2022, din ce in ce mai multi oameni profitand de discounturile acordate de producatorii auto si de noile modele lansate ...continuare.

Fiica dictatorului nord coreean Kim Jong Un ar putea sa-i succeada la conducere tatalui ei

publicat 2024-01-05 09:15:02 (Adevarul)
Fiica dictatorului nord coreean Kim Jong Un ar putea sa-i succeada la conducere tatalui ei Tanara fiica a liderului nord-coreean Kim Jong Un, care l-a insotit la testele de rachete si la paradele militare, este "cel mai probabil" succesor al acestuia, a declarat agentia de spionaj din Sud. ...continuare.

Momentul umilitor trait de un roman in Germania. "Daca spuneati ca sunteti unguri nu v-as fi stresat atata"

publicat 2024-01-05 09:15:02 (Adevarul)
Momentul umilitor trait de un roman in Germania. Daca spuneati ca sunteti unguri nu v-as fi stresat atata Un roman stabilit de mai multi ani in Germania a trait o experienta umilitoare, care l-a facut sa se gandeasca serios daca mai merita sa traiasca in patria lui Goethe. El spune ca a fost tratat foarte urat de functionari pentru simplul motiv ca acestia nu agreaza romanii ...continuare.

Japonia anunta ca accepta ajutor pentru cutremur deocamdata numai de la SUA. Bilantul seismului se ridica la 92 de morti

publicat 2024-01-05 09:00:10 (ProTV)
Japonia anunta ca accepta ajutor pentru cutremur deocamdata numai de la SUA. Bilantul seismului se ridica la 92 de morti SUA au declarat vineri ca pregatesc sprijin logistic militar si ajutor pentru regiunile din Japonia devastate de cutremurul care a ucis 92 de persoane, a devastat comunitati izolate si a fortat aproximativ 33.000 de persoane sa îsi paraseasca locuintele. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.