EMAG Evaluare Nationala Bacalaureat

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Zeci de mii de europeni au inceput noul an cu o baie rece in apele oceanelor: „O experienta nemaipomenita”

publicat 2024-01-03 03:15:10 (Money.ro)
Zeci de mii de europeni au inceput noul an cu o baie rece in apele oceanelor: „O experienta nemaipomenita” Au intrat la apa. Zeci de mii de europeni au inceput noul an cu o baie strasnica in apele marilor sau oceanelor. Superstitia spune ca cine infrunta valurile imediat dupa Revelion va tine piept necazurilor tot anul.  ...continuare.

Lovitura pentru Gerard Depardieu. Filme in care joaca actorul, excluse de televiziunea elvetiana din programul de sarbatori

publicat 2024-01-03 03:15:10 (Money.ro)
Lovitura pentru Gerard Depardieu. Filme in care joaca actorul, excluse de televiziunea elvetiana din programul de sarbatori Inca o lovitura pentru actorul francez Gérard Depardieu. Televiziunea publica elvetiana a exclus, in perioada sarbatorilor, filmele in care artistul joaca unul dintre rolurile principale. Motivul: publicului s-ar putea simti jignit. Actorul este acuzat de viol inca din anul 2020, iar in prezent se afla in centrul unui scandal de proportii in Franta dupa recenta […] ...continuare.

Cat succes ne aduce anul 2024 in functie de cifre. Numerologii au facut calculele: „Domeniul principal activ este cel al banilor”

publicat 2024-01-03 03:15:10 (Money.ro)
Cat succes ne aduce anul 2024 in functie de cifre. Numerologii au facut calculele: „Domeniul principal activ este cel al banilor” E scris in cifre cum va fi 2024. Numerologii au facut calculele si au ajuns la rezultat: vom avea 366 de zile pline de abundenta, succese si grija pentru relatii si familie. Dar nu e totul lapte si miere. ...continuare.

Motivul pentru care ministrul Apararii este convins ca nu va fi razboi in Romania. Angel Tilvar: "Vor fi provocari"

publicat 2024-01-03 03:15:10 (Money.ro)
Motivul pentru care ministrul Apararii este convins ca nu va fi razboi in Romania. Angel Tilvar: Vor fi provocari Ministrul Apararii, Angel Tilvar, s-a aratat optimist pentru anul 2024. Desi situatia este din ce in ce mai incordata la nivel mondial, Tilvar nu crede ca vom avea parte de un razboi in interiorul granitelor. Angel Tilvar e convins ca nu vom avea razboi in Romania Tilvar isi bazeaza afirmatiile pe faptul ca Romania a […] ...continuare.

Mihai Rotaru planuieste transferul iernii! Jucatorul pe care vrea sa il repatrieze, dupa modelul Alexandru Mitrita!

publicat 2024-01-03 03:00:10 (Money.ro)
Mihai Rotaru planuieste transferul iernii! Jucatorul pe care vrea sa il repatrieze, dupa modelul Alexandru Mitrita! Mihai Rotaru planuieste transferul iernii! Patronul Universitatii Craiova vrea sa il aduca pe Alexandru Cicaldau. Ar fi o noua repatriere de senzatie, dupa cea a lui Alexandru Mitrita. Mihai Rotaru a anuntat deja ca se afla in negocieri avansate cu doi jucatori. Unul dintre acestia este fundas central. Potrivit 3minute.net, celalalt jucator ar fi nimeni […] ...continuare.

Antonio Sefer, meci de vis in Israel! A reusit un gol de senzatie si a dat un assist!

publicat 2024-01-03 03:00:10 (Money.ro)
Antonio Sefer, meci de vis in Israel! A reusit un gol de senzatie si a dat un assist! Antonio Sefer a facut un meci de vis in Israel! Fostul jucator al Rapidului a marcat un gol superb, in minutul 50 al meciului Hapoel Hadera - Hapoel Beer Sheva. In minutul 67, Sefer a reusit si un assist, la golul de 2-0 marcat de Guy Badash. Sefer a fost inlocuit in minutul 71 al […] ...continuare.

Echipa lui Ianis Hagi, egalata dramatic, in al saselea minut de prelungiri, de Real Sociedad! Fiul "Regelui" a ramas pe banca

publicat 2024-01-03 03:00:10 (Money.ro)
Echipa lui Ianis Hagi, egalata dramatic, in al saselea minut de prelungiri, de Real Sociedad! Fiul Regelui a ramas pe banca Echipa spaniola Alaves a incheiat la egalitate marti seara, in deplasare, scor 1-1, cu gruparea basca Real Sociedad, in etapa a 19-a din La Liga. Romanul Ianis Hagi nu a evoluat pentru Alaves. La San Sebastian, gazdele au ramas in zece inca din prima repriza. Alex Remiro a fost eliminat in minutul 36, cu un […] ...continuare.

Andrei Ratiu, martorul unor scene incredibile in Getafe - Rayo Vallecano 0-2! Echipa adversa a incheiat meciul in 8 jucatori!

publicat 2024-01-03 03:00:10 (Money.ro)
Andrei Ratiu, martorul unor scene incredibile in Getafe - Rayo Vallecano 0-2! Echipa adversa a incheiat meciul in 8 jucatori! Andrei Ratiu a fost martorul unor scene incredibile in Getafe - Rayo Vallecano 0-2! Lasat pe banca de antrenorul Francisco Rodriguez, Ratiu a asistat la 3 eliminari ale lui Getafe. Meciul s-a disputat pe arena Civitas Metropolitano, stadionul celor de la Getafe fiind suspendat. Gazdele au ramas in zece din minutul 40, cand a fost […] ...continuare.

Tottenham face totul pentru a-l transfera pe Radu Dragusin! A marit oferta pentru fundasul nationalei! Pe fir a intrat si Napoli

publicat 2024-01-03 03:00:10 (Money.ro)
Tottenham face totul pentru a-l transfera pe Radu Dragusin! A marit oferta pentru fundasul nationalei! Pe fir a intrat si Napoli Tottenham face totul pentru a-l transfera pe Radu Dragusin! Echipa din Premier League ar fi facut initial o oferta de 25 de milioane de euro pentru fundasul nationalei, dar acum englezii pluseaza. Potrivit jurnalistului italian Rudy Galetti, Tottenham le ofera celor de la Genoa circa 27 de milioane de euro pentru Radu Dragusin. Sky Sport […] ...continuare.

„Totul a cazut. Nu mai putem trai aici”. Japonia, indoliata de cutremurul de 7,6 pe Richter. Numarul deceselor creste

publicat 2024-01-03 03:00:10 (Money.ro)
„Totul a cazut. Nu mai putem trai aici”. Japonia, indoliata de cutremurul de 7,6 pe Richter. Numarul deceselor creste Cutremur in Japonia. Japonia este intr-o cursa contracronometru pentru salvarea supravietuitorilor din cutremurul devastator de ieri. Echipele de interventie au fost suplimentate, dar in ciuda eforturilor, numarul deceselor creste. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.