EMAG Evaluare Nationala Bacalaureat

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




"Divina!" Imagini de senzatie cu noua sotie a lui Alexandru Matan! Elena a avut nunta la care visa

publicat 2024-01-05 03:00:20 (Money.ro)
Divina! Imagini de senzatie cu noua sotie a lui Alexandru Matan! Elena a avut nunta la care visa Au aparut imagini de senzatie cu noua sotie a lui Alexandru Matan. Acestea au fost postate chiar de Elena Matan, cea care a avut nunta la care visa si a petrecut pe cinste intr-un club select din Capitala. Alexandru Mitrita i-a fost nas fostului mijlocas al Rapidului. La 24 de ani, Alex Matan a avut […] ...continuare.

O noua oferta pentru Denis Harut! Fundasul central poate pleca in aceasta iarna de la FCSB

publicat 2024-01-05 03:00:20 (Money.ro)
O noua oferta pentru Denis Harut! Fundasul central poate pleca in aceasta iarna de la FCSB A aparut o noua oferta pentru Denis Harut, cel care poate fi primul jucator care pleaca de la FCSB in aceasta perioada de mercato. Fundasul central in varsta de 24 de ani nu este pe "lista neagra" al lui Gigi Becali, dar e pe punctul de a se desparti de ros-albastri pentru a juca mai mult. […] ...continuare.

Corriere dello Sport a dezvaluit cum poate ajunge Radu Dragusin la Napoli: "Acesta este planul lui De Laurentiis". Oferta uriasa!

publicat 2024-01-05 03:00:20 (Money.ro)
Corriere dello Sport a dezvaluit cum poate ajunge Radu Dragusin la Napoli: Acesta este planul lui De Laurentiis. Oferta uriasa! Corriere dello Sport a dezvaluit cum poate ajunge Radu Dragusin la Napoli. Patronul campioanei Italiei, Aurelio De Laurentiis, il vrea cu orice pret pe romanul de la Genoa si a pregatit o noua oferta uriasa. Face totul pentru a castiga duelul de la distanta cu Tottenham. Jurnalistii italieni anunta ca Genoa a refuzat deja o […] ...continuare.

Andrea Compagno si George Puscas se lupta intre ei pentru transferul iernii! Italianul este pe "lista neagra" a lui Gigi Becali

publicat 2024-01-05 03:00:20 (Money.ro)
Andrea Compagno si George Puscas se lupta intre ei pentru transferul iernii! Italianul este pe lista neagra a lui Gigi Becali Andrea Compagno si George Puscas se lupta intre ei pentru transferul iernii. Ambii au ajuns pe lista unei echipe din Serie B si se poarta deja negocieri. Atacantul italian care a fost pus de Gigi Becali pe "lista neagra" ar putea fi din nou coechipier cu Malcom Edjouma. Jurnalistii de la tuttobari.com au anuntat ca […] ...continuare.

Se vinde cea mai luxoasa proprietate din Dubai. Locuinta are 8 dormitoare, cinema si piscina: cat costa

publicat 2024-01-05 03:00:20 (Money.ro)
Se vinde cea mai luxoasa proprietate din Dubai. Locuinta are 8 dormitoare, cinema si piscina: cat costa Cea mai luxoasa proprietate din Dubai, mai ceva ca un vis din O mie si una de nopti, tocmai a fost scoasa pe piata. ...continuare.

Moarte suspecta in Gorj: Un barbat de 38 de ani a fost gasit fara viata intr-un canal

publicat 2024-01-05 03:00:20 (Money.ro)
Moarte suspecta in Gorj: Un barbat de 38 de ani a fost gasit fara viata intr-un canal Un barbat de 38 de ani din comuna Balteni, judetul Gorj, a fost gasit mort, joi, intr-un canal. Politistii fac cercetari intr-un dosar penal deschis pentru ucidere din culpa. ...continuare.

Printesa Mary, povestea unei tinere care si-a scris singura basmul. Viitoarea regina a Danemarcei a trecut deja peste un scandal de infidelitate a partenerului sau

publicat 2024-01-05 03:00:20 (Money.ro)
Printesa Mary, povestea unei tinere care si-a scris singura basmul. Viitoarea regina a Danemarcei a trecut deja peste un scandal de infidelitate a partenerului sau Se scrie istorie in Danemarca! Printesa Mary va deveni la sfarsitul lunii prima regina care s-a nascut in Australia. Asta dupa ce regina Margareta a anuntat ca va abdica in favoarea fiului sau, Frederik. Viitoarea suverana l-a cunoscut pe print in anul 2000 intr-un pub din Sydney. In luna noiembrie, Frederik a fost acuzat ca […] ...continuare.

Goana dupa biletele de avion, reduse in ianuarie. In ce zile din saptamana sunt cele mai ieftine zboruri

publicat 2024-01-05 03:00:20 (Money.ro)
Goana dupa biletele de avion, reduse in ianuarie. In ce zile din saptamana sunt cele mai ieftine zboruri Niciodata nu este prea devreme sa te gandesti la alta vacanta. Ianuarie este o luna foarte buna pentru plecari sau macar pentru rezervari de bilete de avion.  ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.