EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Copac doborat de vant peste o masina in care se afla o familie cu cinci copii, pe DN17

publicat 2024-03-29 19:30:15 (ProTV)
Copac doborat de vant peste o masina in care se afla o familie cu cinci copii, pe DN17 Vântul puternic a provocat necazuri în tara. O femeie din Gura Humorului a ajuns în stare grava la spital, dupa ce a fost lovita de un cort de campanie electorala, luat de vijelie. ...continuare.

Val de caldura in Romania, in weekend. Oamenii se bucura de temperaturi peste media perioadei in parcuri si la terase

publicat 2024-03-29 19:30:15 (ProTV)
Val de caldura in Romania, in weekend. Oamenii se bucura de temperaturi peste media perioadei in parcuri si la terase Luna martie se termina cu zile de vara. În weekend vor fi si 30 de grade anunta meteorologii, cu mult peste media perioadei. Valul de caldura ajuns la noi a cuprins tot sud-estul Europei. ...continuare.

Un cunoscut lider al mafiei italiene a devenit colaborator al justitiei dupa 26 de ani de inchisoare

publicat 2024-03-29 19:30:15 (ProTV)
Un cunoscut lider al mafiei italiene a devenit colaborator al justitiei dupa 26 de ani de inchisoare Unul dintre cei mai cunoscuti lideri ai mafiei italiene, Francesco "Sandokan" Schiavone, a devenit colaborator al justitiei dupa 26 de ani de închisoare, informeaza vineri AFP, citând o sursa judiciara.   ...continuare.

Cat au ajuns sa coste cumparaturile de baza pentru Pastele Catolic. Produsele s-au scumpit fata de anul trecut

publicat 2024-03-29 19:30:15 (ProTV)
Cat au ajuns sa coste cumparaturile de baza pentru Pastele Catolic. Produsele s-au scumpit fata de anul trecut Se apropie Pastele Catolic, iar sarbatoarea vine si cu o cheltuiala serioasa. De la carnea de miel si pâna la oua, brânza pentru pasca, ori verdeturi, toate costa mai mult fata de anul trecut. ...continuare.

Cum foloseste NATO Inteligenta Artificiala pentru a afla din timp ce dezinformari pun la cale Rusia si China

publicat 2024-03-29 19:30:15 (ProTV)
Cum foloseste NATO Inteligenta Artificiala pentru a afla din timp ce dezinformari pun la cale Rusia si China NATO foloseste deja Inteligenta Artificiala “în multe operatiuni militare”, dar si pentru a putea afla dinainte unghiurile de atac ale dezinformarii din partea Rusiei sau Chinei, care “vine în fiecare zi”. ...continuare.

Doua mari aeroporturi din Romania deschid terminale noi chiar inainte de intrarea in spatiul Schengen aerian

publicat 2024-03-29 19:30:15 (ProTV)
Doua mari aeroporturi din Romania deschid terminale noi chiar inainte de intrarea in spatiul Schengen aerian Mai sunt 30 de ore pâna când intram oficial în spatiul Schengen aerian si maritim. Aeroporturile deschid terminale noi pentru zborurile catre cele 27 de tari care au eliminat controalele la frontierele reciproce. ...continuare.

David Popovici va sta in afara Satului Olimpic si va avea paza privata la Paris. Mesajul inotatorului roman

publicat 2024-03-29 19:30:15 (ProTV)
David Popovici va sta in afara Satului Olimpic si va avea paza privata la Paris. Mesajul inotatorului roman Înotatorul român David Popovici (19 ani), fost campion european si mondial, precum si recordman mondial, a confirmat ca la Jocurile Olimpice de la Paris va fi cazat în afara Satului Olimpic si ca va beneficia de protectie privata. ...continuare.

Stadiul lucrarilor de la primul tunel forat in stanca pe autostrada Sibiu-Pitesti. Drumul va avea 123 de km

publicat 2024-03-29 19:30:15 (ProTV)
Stadiul lucrarilor de la primul tunel forat in stanca pe autostrada Sibiu-Pitesti. Drumul va avea 123 de km Lucrarile avanseaza la primul tunel forat în stânca pe viitoarea autostrada Sibiu-Pitesti. Constructorul foloseste o tehnologie moderna si a ajuns la un stadiu de aproximativ 40 la suta pe ambele fire. ...continuare.

Aglomeratie la ghiseele pentru vize de flotant, inainte de alegeri. Numarul e dublu fata de aceeasi perioada in 2023

publicat 2024-03-29 19:30:15 (ProTV)
Aglomeratie la ghiseele pentru vize de flotant, inainte de alegeri. Numarul e dublu fata de aceeasi perioada in 2023 Este forfota mare la ghiseele unde se depun actele pentru vize de flotant. Se apropie data limita pâna când documentul poate fi cerut de cei care vor sa voteze într-o anumita localitate si numarul cererilor a crescut simtitor. ...continuare.

Osemintele Principelui Regent Nicolae si ale sotiei sale au fost reinhumate in noua catedrala de la Curtea de Arges

publicat 2024-03-29 19:30:15 (ProTV)
Osemintele Principelui Regent Nicolae si ale sotiei sale au fost reinhumate in noua catedrala de la Curtea de Arges Gest de reparatie istorica la Curtea de Arges. Ramasitele pamântesti ale Principelui Regent Nicolae au fost aduse în tara de la Laussane si depuse la Catedrala Episcopala, acolo unde se odihnesc membrii marcanti ai familiei regale a României. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.