EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Cum poti deveni nemuritor intr-un univers virtual. O companie testeaza asa-numita "nemurire digitala"

publicat 2024-03-29 20:00:09 (ProTV)
Cum poti deveni nemuritor intr-un univers virtual. O companie testeaza asa-numita nemurire digitala Daca ar exista o modalitate prin care ati putea fi nemuritori, într-un univers paralel, ati da curs acestei optiuni? O companie cu sediul în Praga testeaza asa-numita „nemurire digitala”.   ...continuare.

Complici cu teroristii. Rusii stiau exact cine va comite masacrul din Moscova, dar Putin a ordonat sa nu se faca nimic

publicat 2024-03-29 20:00:09 (ProTV)
Complici cu teroristii. Rusii stiau exact cine va comite masacrul din Moscova, dar Putin a ordonat sa nu se faca nimic Rusia nu doar ca a fost avertizata despre iminenta unui atac islamist, dar chiar a avut informatii detaliate despre cine ar putea fi atacatorii.   ...continuare.

Un elev de liceu din Hunedoara, olimpic international la informatica, a fost admis la Universitatea Harvard

publicat 2024-03-29 20:00:09 (ProTV)
Un elev de liceu din Hunedoara, olimpic international la informatica, a fost admis la Universitatea Harvard Elevul Alexandru Raul Todoran, de la Liceul Teoretic "Aurel Vlaicu" din Orastie, a fost admis pentru a-si continua studiile la Universitatea Harvard, din Statele Unite ale Americii. ...continuare.

Trei barbati care faceau trafic de cocaina, retinuti de DIICOT Gorj. Doi dintre ei, prinsi in flagrant

publicat 2024-03-29 20:00:09 (ProTV)
Trei barbati au fost retinuti de procurorii DIICOT Gorj pentru trafic de cocaina. Doi dintrei ei au fost prinsi în flagrant delict când vindeau circa 55 de grame de cocaina, în apropierea unei scoli din Târgu Jiu. ...continuare.

Femeile din Romania isi asuma cele mai multe atributii in familie. Dezechilibru in distribuirea sarcinilor intre parteneri

publicat 2024-03-29 19:45:19 (ProTV)
Femeile din Romania isi asuma cele mai multe atributii in familie. Dezechilibru in distribuirea sarcinilor intre parteneri În România, femeile îsi asuma cele mai multe atributii în familie, de la gatit, la îngrijirea copiilor si a casei, dar si la plata facturilor. ...continuare.

Guvernul va limita adaosul comercial pentru toate produsele alimentare romanesti. "La import sa puna orice adaos doresc"

publicat 2024-03-29 19:45:19 (ProTV)
Guvernul va limita adaosul comercial pentru toate produsele alimentare romanesti. La import sa puna orice adaos doresc Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale intentioneaza sa elaboreze un proiect de act normativ conform caruia adaosul comercial al retailerilor pentru produsele românesti sa nu depaseasca 20%, a declarat, vineri, ministrul de resort, Florin Barbu. ...continuare.

Romania a devenit o destinatie populara printre turistii straini. Vin in special pentru serviciile stomatologice

publicat 2024-03-29 19:45:19 (ProTV)
Romania a devenit o destinatie populara printre turistii straini. Vin in special pentru serviciile stomatologice România a devenit o destinatie populara pentru turismul medical. Strainii vin pentru servicii de înalta calitate la costuri accesibile, pentru ca sunt numeroase clinici, îndeosebi private, dotate la standarde europene. ...continuare.

Vamile din vestul tarii se aglomereaza. Zeci de mii de romani vin acasa in aceste zile din strainatate

publicat 2024-03-29 19:45:19 (ProTV)
Vamile din vestul tarii se aglomereaza. Zeci de mii de romani vin acasa in aceste zile din strainatate Pe masura ce se apropie weekendul, vamile din vestul tarii se aglomereaza. ...continuare.

Mircea Geoana: Rusia va continua sa fie periculoasa si imprevizibila decenii lungi de acum inainte

publicat 2024-03-29 19:45:19 (ProTV)
Mircea Geoana: Rusia va continua sa fie periculoasa si imprevizibila decenii lungi de acum inainte Dupa 20 de ani în NATO, România trebuie sa faca pasul în fata si sa treaca la afirmare, spune secretarul general adjunct al Aliantei, Mircea Geoana.   ...continuare.

Romania celebreaza doua decenii de apartenenta la Alianta Nord Atlantica. Mesajul presedintelui Iohannis

publicat 2024-03-29 19:45:19 (ProTV)
Romania celebreaza doua decenii de apartenenta la Alianta Nord Atlantica. Mesajul presedintelui Iohannis Se împlinesc 20 de ani de când România face parte din Alianta Nord Atlantica. Liderii politici, dar si ambasadori ai statelor membre NATO au transmis mesaje despre „rolul semnificativ” al tarii noastre în interiorul Aliantei. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.