EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 Companiile din Romania domina sectorul de transport Cursa pentru productie. Romania continua sa atraga investitii prin nearshoring, insa competitia adevarata vine dinspre India Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: "E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna" Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru! Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: "Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru!" Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri pamantene de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri "pamantene" de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza Struguri - beneficii si contraindicatii pentru sanatate. Sunt sau nu recomandati in dieta unui pacient cu diabet Struguri - beneficii si contraindicatii pentru sanatate. Sunt sau nu recomandati in dieta unui pacient cu diabet

Articole

Stiri locale




Mangalia ar putea fabrica eoliene in loc de vapoare. Actionarul Damen ar putea fi inlocuit cu unul din Norvegia sau din Italia

publicat 2024-09-03 08:15:07 (Jurnalul-National)
Mangalia ar putea fabrica eoliene in loc de vapoare. Actionarul Damen ar putea fi inlocuit cu unul din Norvegia sau din Italia Discutiile dintre statul roman si actionarul minoritar de la santierul naval din Mangalia - firma olandeza Damen - au ramas secrete, chiar si pentru angajatii si membrii de sindicat ai santierului. Pe 15 septembrie se termina perioada de somaj tehnic, iar muncitorii trimisi acasa, dupa retragerea partiala a firmei olandeze, nu si-au primit nici macar salariile integral, pentru ca statul a contestat administratorul judiciar, in situatia de insolventa, adus de olandezi. ...continuare.

Putin a ajuns in Mongolia fara probleme, desi Curtea Penala Internationala a emis un mandat de arestare pe numele lui

publicat 2024-09-03 08:00:10 (Jurnalul-National)
Putin a ajuns in Mongolia fara probleme, desi Curtea Penala Internationala a emis un mandat de arestare pe numele lui Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, pe numele caruia CPI a emis un mandat de arestare, a sosit in Mongolia pentru o vizita de stat. In conformitate cu dreptul international, Mongolia, membra a CPI, ar trebui sa actioneze pe baza mandatelor Curtii. ...continuare.

Cum vor alesii sa scurteze procesele civile, "lungi si costisitoare"

publicat 2024-09-03 08:00:10 (Jurnalul-National)
Cum vor alesii sa scurteze procesele civile, lungi si costisitoare Doi parlamentari spun ca au gasit solutia pentru doua mari probleme din sistemul judiciar - durata foarte mare a proceselor si deficitul de personal - si anume: eliminarea unui pas din procedura de executare silita. Un proiect de lege depus recent de acestia la Senat prevede renuntarea la procedura incuviintarii executarii silite de catre un judecator, dupa ce un altul s-a pronuntat anterior printr-o hotarare definitiva, si delegarea acestei competente direct catre executorul judecatoresc.... ...continuare.

Cum loveste inflatia in jurul Ucrainei atacate de rusi: Banii, la timp de pace si la vreme de razboi

publicat 2024-09-03 07:30:06 (Jurnalul-National)
Cum loveste inflatia in jurul Ucrainei atacate de rusi: Banii, la timp de pace si la vreme de razboi Cresterea preturilor se releva ca principala problema pentru populatia din multe tari ale lumii. Scaderea puterii de cumparare este direct legata de fenomenul inflationist si iesirea din zona inflatiei mari este obiectivul principal al bancilor centrale. Calculele arata ca o inflatie de 2 la suta anual provoaca dublarea preturilor in 35 de ani, iar o crestere medie anuala de 4 procente conduce la dublarea preturilor in 17 ani. Aceste calcule teoretice se dau peste cap fie prin capacitatea... ...continuare.

Germania, lovita de un cutremur politic fara precedent. Victoria extremei drepte trimite unde de soc in toata Europa

publicat 2024-09-03 07:15:07 (Jurnalul-National)
Germania, lovita de un cutremur politic fara precedent. Victoria extremei drepte trimite unde de soc in toata Europa Dupa rezultatele-record obtinute in doua alegeri regionale din estul tarii, extrema dreapta din Germania devine oficial un jucator-cheie pe scena politica a celei mai mari economii a Europei. Rezultatele inregistrate in scrutinele din weekend cutremura coalitia de guvernare, condusa de cancelarul Olaf Scholz, cu un an inaintea alegerilor nationale. Victoriile istorice obtinute de doua partide antisistem agraveaza instabilitarea unei coalitii aflate la putere, deja fragile, fortand guvernul de... ...continuare.

Marin Preda, cel mai important prozator roman postbelic

publicat 2024-09-03 07:00:08 (Jurnalul-National)
Marin Preda, cel mai important prozator roman postbelic Marin Preda (nascut in 5 august 1922, la Silistea-Gumesti, Teleorman, si mort in 22 mai 1980, la Casa Scriitorilor din Mogosoaia, in conditii controversate) este cel mai important prozator roman postbelic, devenit, in anii comunismului, o institutie nationala omologata de publicul larg si de critica de autoritate.  ...continuare.

Capsunile - fructele care te ajuta sa slabesti zambind

publicat 2024-09-03 06:30:07 (Jurnalul-National)
Capsunile - fructele care te ajuta sa slabesti zambind Fragaria moschata, capsuna, in limbaj popular, este nu doar un fruct savuros care te ajuta sa combati grasimea, ci si un extraordinar leac impotriva celulelor cancerigene ori a cirozei.  ...continuare.

Topul celor mai profitabile banci din Romania in 2024

publicat 2024-09-03 01:15:09 (Jurnalul-National)
Topul celor mai profitabile banci din Romania in 2024 Banca Transilvania, BCR si UniCredit Bank sunt pe podium in topul profiturilor, cu castiguri cumulate de circa 4 mld. lei, adica peste 50% din profitul total al sistemului bancar. Unele banci mari au raportat pentru S1/2024 profituri in crestere fata de S1/2023, anunta Ziarul Financiar. ...continuare.

Romanii au trecut de la masini noi, la second-hand

publicat 2024-09-03 01:00:08 (Jurnalul-National)
Romanii au trecut de la masini noi, la second-hand Inmatricularile de masini noi in Romania au scazut in august cu 22,64% fata de anul trecut, in timp ce inmatricularile de masini second-hand au crescut cu 6,35%, anunta Ziarul Financiar. ...continuare.

Scorpionii si Varsatorii, norocosii zilei de 3 Septembrie 2024: O zi plina de abundenta si transformari

publicat 2024-09-03 00:30:06 (Jurnalul-National)
Scorpionii si Varsatorii, norocosii zilei de 3 Septembrie 2024: O zi plina de abundenta si transformari Pe 3 septembrie 2024, doua zodii se vor bucura de o abundenta cosmica deosebita. Scorpionii si Varsatorii vor experimenta o zi plina de realizari, fiind favorizati de alinierea astrala sa-si atinga obiectivele si sa evolueze pe toate planurile. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.