EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

MM Stoica a remarcat un jucator dupa Otelul - Craiova: E remarcabil. Si pe noi ne-a «omorat» MM Stoica a remarcat un jucator dupa Otelul - Craiova: "E remarcabil. Si pe noi ne-a «omorat»" Cod galben de inundatii pentru rauri din mai multe judete ale tarii Cod galben de inundatii pentru rauri din mai multe judete ale tarii Ciolacu, la depunerea candidaturii: Presedintele trebuie sa dea explicatii Ciolacu, la depunerea candidaturii: Presedintele trebuie sa dea explicatii Un tren de persoane, cu 19 calatori, a lovit un autoturism pe calea ferata. Soferul a fost preluat de o ambulanta Un tren de persoane, cu 19 calatori, a lovit un autoturism pe calea ferata. Soferul a fost preluat de o ambulanta Ciolacu, la depunerea candidaturii: Presedintele trebuie sa dea explicatii Ciolacu, la depunerea candidaturii: Presedintele trebuie sa dea explicatii Cod galben de inundatii pentru rauri din mai multe judete ale tarii Cod galben de inundatii pentru rauri din mai multe judete ale tarii Invincibila Armada a amiralului de apa dulce Dorinel Invincibila Armada a amiralului de apa dulce Dorinel Dorinel Munteanu face minuni la Galati. Ramane neinvins in Superliga si dupa derbyul cu Universitatea Craiova Dorinel Munteanu face minuni la Galati. Ramane neinvins in Superliga si dupa derbyul cu Universitatea Craiova Concluziile lui Constantin Galca la finalul meciului Otelul Galati - U Craiova 1-1 Concluziile lui Constantin Galca la finalul meciului Otelul Galati - U Craiova 1-1 Dorinel Munteanu, imediat dupa Otelul - Craiova: Nu i-am lasat sa miste, doar rau-voitorii nu ne recunosc superioritatea Dorinel Munteanu, imediat dupa Otelul - Craiova: "Nu i-am lasat sa miste, doar rau-voitorii nu ne recunosc superioritatea" Cine e Oleg Spinu de la Vocea Romaniei 2024. Tanarul a cantat la concertele Andrei din Romania, dar si la cel din Londra Cine e Oleg Spinu de la Vocea Romaniei 2024. Tanarul a cantat la concertele Andrei din Romania, dar si la cel din Londra Descopera cea mai fascinanta harta a unui creier: o revolutie in neurostiinte si un pas spre descifrarea misterelor umane Descopera cea mai fascinanta harta a unui creier: o revolutie in neurostiinte si un pas spre descifrarea misterelor umane Otelul Galati - U Craiova 1-1 » Stefan Baiaram, dupa golul marcat in poarta galatenilor: Ma bucur ca am inscris, dar important era sa castigam. Otelul Galati - U Craiova 1-1 » Stefan Baiaram, dupa golul marcat in poarta galatenilor: "Ma bucur ca am inscris, dar important era sa castigam." Femeia care a facut o afacere profitabila din una dintre cele mai mari dorinte ale omului. Majoritatea dintre noi ne lasam prada acestei dorinte aproape zilnic - GALERIE FOTO Femeia care a facut o afacere profitabila din una dintre cele mai mari dorinte ale omului. Majoritatea dintre noi ne lasam prada acestei dorinte aproape zilnic - GALERIE FOTO Cat costa cel mai mic cub Rubik? Ai nevoie de o penseta pentru a-l rezolva Cat costa cel mai mic cub Rubik? Ai nevoie de o penseta pentru a-l rezolva

Articole

Stiri locale




Dinamo, masuri draconice: "Ca la aeroport" + Incredibil ce s-a intamplat inainte de meciul cu Petrolul

publicat 2024-03-29 08:00:14 (Gazeta-Sporturilor)
Dinamo, masuri draconice: Ca la aeroport + Incredibil ce s-a intamplat inainte de meciul cu Petrolul Andrei Nicolescu, administratorul special de la Dinamo, a anuntat ca va lua masuri speciale in viitor, pentru a stopa folosirea materialelor pirotehnice la meciurile jucate acasa de "caini".Dinamo vrea sa lucreze cu o firma specializata, care sa depisteze materialele pirotehnice ascunse in stadion. Asta s-ar putea intampla cel mai devreme la barajul de mentinere/retrogradare, daca Dinamo va ajunge acolo. ... ...continuare.

Zodiile care vor avea de suferit in acest weekend din cauza celor dragi. Ce pot face acesti nativi ca sa depaseasca rapid situatia neplacuta

publicat 2024-03-29 08:00:11 (Click)
Zodiile care vor avea de suferit in acest weekend din cauza celor dragi. Ce pot face acesti nativi ca sa depaseasca rapid situatia neplacuta In timp ce weekendul este adesea asociat cu relaxare si bucurie, pentru unele zodii, acesta poate aduce provocari si dificultati in relatiile cu cei dragi. ...continuare.

CNBC: Dezastrul din Baltimore va duce la plata celor mai mari despagubiri maritime din istorie

publicat 2024-03-29 08:00:09 (Bursa)
Prabusirea unui pod major din Baltimore si efectele sale secundare ar putea avea ca rezultat cea mai mare plata de asigurari maritime de pana acum, a declarat joi presedintele gigantului asigurarilor Lloyd and #39;s of London ...continuare.

Accident grav in Suceava! Un microbuz cu ucraineni s-a rasturnat

publicat 2024-03-29 08:00:05 (Antena3)
Accident grav in Suceava! Un microbuz cu ucraineni s-a rasturnat Un microbuz in care se aflau sase ucraineni s-a rasturnat in zona localitatii Prisaca Dornei, judetul Suceava. ...continuare.

Armata romana, operatiune de cautare a unei drone posibil cazute intr-o zona izolata din Insula Mare a Brailei

publicat 2024-03-29 08:00:02 (Adevarul)
Armata romana, operatiune de cautare a unei drone posibil cazute intr-o zona izolata din Insula Mare a Brailei Armata romana a declansat o operatiune de cautare a unei drone care ar fi cazut intr-o zona izolata din Insula Mare a Brailei. Misiunea a fost declansata dupa ce localnicii au raportat ca au auzit zgomote ciudate in zona si au pus la dispozitia autoritatilor chiar si filmari ...continuare.

Guvernul are o tinta de deficit bugetar de 87 mld. lei in 2024, adica 5% din PIB, dar deja la doua luni cheltuielile depasesc veniturile cu 1,7% din PIB. Analistii financiari intrebati de ZF sunt de parere ca intrebarea nu mai este daca guvernul se va incadra in deficit, ci cu cat il va depasi

publicat 2024-03-29 07:45:14 (Ziarul-Financiar)
Guvernul are o tinta de deficit bugetar de 87 mld. lei in 2024, adica 5% din PIB, dar deja la doua luni cheltuielile depasesc veniturile cu 1,7% din PIB. Analistii financiari intrebati de ZF sunt de parere ca intrebarea nu mai este daca guvernul se va incadra in deficit, ci cu cat il va depasi Cu aproape de 5% din PIB ar trebui sa fie in 2024 cheltuielile guvernului Romaniei mai mari decat incasarile din taxe, impozite, contributii si alte venituri la bugetul de stat, desi, conform discutiilor oficiale cu Bruxelles-ul, Romania ar fi trebuit sa revina la un deficit bugetar de 3% din PIB in 2024, pentru ca este singura tara din Uniunea Europeana care se afla in procedura de deficit excesiv. ...continuare.

Scene desprinse din filme pe strazile din Bacau. Ce a facut un minor dupa ce a urcat la volanul unei masini, a doua oara

publicat 2024-03-29 07:45:09 (ProTV)
Scene desprinse din filme pe strazile din Bacau. Ce a facut un minor dupa ce a urcat la volanul unei masini, a doua oara Scene desprinse parca din filme de actiune s-au derulat cu repetitie pe strazile din Bacau. ...continuare.

Cum arata spitalul pentru delfini si balene din Olanda. Mamiferele marine esuate sunt atent ingrijite, apoi eliberate in mare

publicat 2024-03-29 07:45:09 (ProTV)
Cum arata spitalul pentru delfini si balene din Olanda. Mamiferele marine esuate sunt atent ingrijite, apoi eliberate in mare Un spital pentru delfini si balene. Da, ati auzit bine! În Olanda exista un astfel de centru medical, unde mamiferele marine care au esuat sunt atent îngrijite si, ulterior, eliberate în mediul lor natural.     ...continuare.

Cele 5 state din UE salariul minim de peste 2.000 de euro. Niciun angajat full-time nu primeste mai putin

publicat 2024-03-29 07:45:09 (ProTV)
Cele 5 state din UE salariul minim de peste 2.000 de euro. Niciun angajat full-time nu primeste mai putin Belgia va majora salariul minim brut la 2029,88 euro pe luna, devenind astfel al cincilea stat din cele 22 din UE despre care Eurostat spune ca au un salariu minim brut care depaseste 2.000 de euro pe luna. ...continuare.

O femeie, administrator de bloc, a fost ucisa de un vecin in Sectorul 2. "Nimic nu am auzit".

publicat 2024-03-29 07:45:09 (ProTV)
O femeie, administrator de bloc, a fost ucisa de un vecin in Sectorul 2. Nimic nu am auzit. Scene sângeroase s-au derulat joi seara într-un bloc din Sectorul 2 al Capitalei.   ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.