EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

MM Stoica a remarcat un jucator dupa Otelul - Craiova: E remarcabil. Si pe noi ne-a «omorat» MM Stoica a remarcat un jucator dupa Otelul - Craiova: "E remarcabil. Si pe noi ne-a «omorat»" Cod galben de inundatii pentru rauri din mai multe judete ale tarii Cod galben de inundatii pentru rauri din mai multe judete ale tarii Ciolacu, la depunerea candidaturii: Presedintele trebuie sa dea explicatii Ciolacu, la depunerea candidaturii: Presedintele trebuie sa dea explicatii Un tren de persoane, cu 19 calatori, a lovit un autoturism pe calea ferata. Soferul a fost preluat de o ambulanta Un tren de persoane, cu 19 calatori, a lovit un autoturism pe calea ferata. Soferul a fost preluat de o ambulanta Ciolacu, la depunerea candidaturii: Presedintele trebuie sa dea explicatii Ciolacu, la depunerea candidaturii: Presedintele trebuie sa dea explicatii Cod galben de inundatii pentru rauri din mai multe judete ale tarii Cod galben de inundatii pentru rauri din mai multe judete ale tarii Invincibila Armada a amiralului de apa dulce Dorinel Invincibila Armada a amiralului de apa dulce Dorinel Dorinel Munteanu face minuni la Galati. Ramane neinvins in Superliga si dupa derbyul cu Universitatea Craiova Dorinel Munteanu face minuni la Galati. Ramane neinvins in Superliga si dupa derbyul cu Universitatea Craiova Concluziile lui Constantin Galca la finalul meciului Otelul Galati - U Craiova 1-1 Concluziile lui Constantin Galca la finalul meciului Otelul Galati - U Craiova 1-1 Dorinel Munteanu, imediat dupa Otelul - Craiova: Nu i-am lasat sa miste, doar rau-voitorii nu ne recunosc superioritatea Dorinel Munteanu, imediat dupa Otelul - Craiova: "Nu i-am lasat sa miste, doar rau-voitorii nu ne recunosc superioritatea" Cine e Oleg Spinu de la Vocea Romaniei 2024. Tanarul a cantat la concertele Andrei din Romania, dar si la cel din Londra Cine e Oleg Spinu de la Vocea Romaniei 2024. Tanarul a cantat la concertele Andrei din Romania, dar si la cel din Londra Descopera cea mai fascinanta harta a unui creier: o revolutie in neurostiinte si un pas spre descifrarea misterelor umane Descopera cea mai fascinanta harta a unui creier: o revolutie in neurostiinte si un pas spre descifrarea misterelor umane Otelul Galati - U Craiova 1-1 » Stefan Baiaram, dupa golul marcat in poarta galatenilor: Ma bucur ca am inscris, dar important era sa castigam. Otelul Galati - U Craiova 1-1 » Stefan Baiaram, dupa golul marcat in poarta galatenilor: "Ma bucur ca am inscris, dar important era sa castigam." Femeia care a facut o afacere profitabila din una dintre cele mai mari dorinte ale omului. Majoritatea dintre noi ne lasam prada acestei dorinte aproape zilnic - GALERIE FOTO Femeia care a facut o afacere profitabila din una dintre cele mai mari dorinte ale omului. Majoritatea dintre noi ne lasam prada acestei dorinte aproape zilnic - GALERIE FOTO Cat costa cel mai mic cub Rubik? Ai nevoie de o penseta pentru a-l rezolva Cat costa cel mai mic cub Rubik? Ai nevoie de o penseta pentru a-l rezolva

Articole

Stiri locale




O drona militara s-a prabusit la Braila. Localnicii au filmat-o cand a trecut peste casele lor. VIDEO

publicat 2024-03-29 08:00:25 (ProTV)
O drona militara s-a prabusit la Braila. Localnicii au filmat-o cand a trecut peste casele lor. VIDEO Este alerta în Braila, dupa ce o drona militara s-ar fi prabusit joi seara pe un câmp, la aproximativ 15 kilometri de oras, în Insula Mare a Brailei. ...continuare.

Cum va fi vremea in luna aprilie. Sunt asteptate precipitatii in Romania, in intervalul 8 - 22 aprilie

publicat 2024-03-29 08:00:23 (ProTV)
Cum va fi vremea in luna aprilie. Sunt asteptate precipitatii in Romania, in intervalul 8 - 22 aprilie Temperaturile vor fi mai ridicate decât cele specifice pe tot parcursul lunii aprilie, conform prognozei anuntate, vineri, de meteorologi. Cantitatile de precipitatii vor fi excedentare în întreaga tara, în intervalul 8 - 22 aprilie.   ...continuare.

Femeia gasita moarta pe un camp din Petrosani lucra ca prostituata. Ar fi fost ucisa de un client. "Nu deranja pe nimeni"

publicat 2024-03-29 08:00:23 (ProTV)
Femeia gasita moarta pe un camp din Petrosani lucra ca prostituata. Ar fi fost ucisa de un client. Nu deranja pe nimeni În Hunedoara, politistii sunt în alerta de mai bine de 48 de ore si încearca sa afle cine a omorât-o pe femeia gasita fara suflare într-o zona cu vegetatie deasa, în Petrosani. ...continuare.

Explozii raportate in mai multe regiuni din Ucraina, in mijlocul unui atac cu rachete al rusilor

publicat 2024-03-29 08:00:22 (ProTV)
Explozii raportate in mai multe regiuni din Ucraina, in mijlocul unui atac cu rachete al rusilor Mai multe explozii au fost auzite în regiunile Ivano-Frankivsk si Hmelnitki din Ucraina, precum si în orasul Dnipro, vineri dimineata.   ...continuare.

Atmosfera inaltatoare in Joia Mare a catolicilor. Ce reprezinta ritualul spalarii picioarelor in biserica

publicat 2024-03-29 08:00:22 (ProTV)
Atmosfera inaltatoare in Joia Mare a catolicilor. Ce reprezinta ritualul spalarii picioarelor in biserica În Joia Mare a catolicilor a fost o atmosfera înaltatoare la Catedrala din Alba Iulia. Oamenii s-au adunat pentru a asculta slujba, iar episcopul a spalat picioarele a 12 credinciosi.   ...continuare.

O asistenta va primi salariu cu 10% mai mic, dupa ce a incurcat doi bebelusi la externare

publicat 2024-03-29 08:00:21 (ProTV)
O asistenta va primi salariu cu 10% mai mic, dupa ce a incurcat doi bebelusi la externare Apar primele sanctiuni dupa ce, luna trecuta, la Maternitatea din Ploiesti doua fetite au fost încurcate la externare.   ...continuare.

Thailanda isi joaca viitorul la jocuri de noroc. Masura vizata de guvern

publicat 2024-03-29 08:00:18 (Mediafax)
Thailanda isi joaca viitorul la jocuri de noroc. Masura vizata de guvern Cazinourile sunt ilegale in Thailanda, iar singurele jocuri de noroc permise sunt cursele de cai si loteria, controlate de stat, desi jocurile de noroc ilegale sunt frecvente, cazinourile clandestine si pariurile pe fotbal fiind foarte raspandite, scrie Reuters. ...continuare.

LIVETEXT Razboi in Ucraina, ziua 765 | Cladiri avariate de resturi de obuze in Belgorod, anunta autoritatile ruse. Peste 160 de explozii intr-o zi, in regiunea ucraineana Sumi

publicat 2024-03-29 08:00:16 (Libertatea)
LIVETEXT Razboi in Ucraina, ziua 765 | Cladiri avariate de resturi de obuze in Belgorod, anunta autoritatile ruse. Peste 160 de explozii intr-o zi, in regiunea ucraineana Sumi Fortele ruse au atacat, in noaptea de joi spre vineri, regiunile ucrainene Dnipropetrovsk si Sumi, in cea din urma fiind raportate, in ultimele 24 de ore, 167 de explozii. In acelasi timp, autoritatile ruse au anuntat ca in timpul noptii au fost respinse „15 tinte aeriene” deasupra regiunii Belgorod, resturile obuzelor provocand avarii la apartamente, […] ...continuare.

Cinci oameni, la spital, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a rasturnat, in judetul Suceava

publicat 2024-03-29 08:00:16 (Libertatea)
Cinci oameni, la spital, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a rasturnat, in judetul Suceava Un microbuz in care se aflau sase persoane s-a rasturnat vineri dimineata, 29 martie, in zona localitatii Prisaca Dornei, judetul Suceava. In urma accidentului, cinci dintre pasageri au fost raniti, fiind transportati la spital, anunta ISU Suceava, citat de News.ro. La locul accidentului au intervenit pompierii militari, cu doua autospeciale cu accesorii pentru descarcerare si […] ...continuare.

Comerciantii si HoReCa scapa de Horia Constantinescu, de la Protectia Consumatorilor

publicat 2024-03-29 08:00:15 (Jurnalul-National)
Comerciantii si HoReCa scapa de Horia Constantinescu, de la Protectia Consumatorilor Patronii de hoteluri, restaurante, cluburi, terase si magazine respira usurati, dupa ce presedintele ANPC, Horia Constantinescu, si-a anuntat demisia. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.