EMAG Evaluare Nationala Bacalaureat

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Atac aerian israelian in Cisiordania. Sase palestinieni au fost ucisi

publicat 2024-01-07 10:15:21 (ProTV)
Atac aerian israelian in Cisiordania. Sase palestinieni au fost ucisi Un atac aerian israelian a ucis sase palestinieni la Jenin, în Cisiordania, a anuntat duminica dimineata ministerul sanatatii din cadrul Autoritatii Palestiniene, citat de agentiile de presa internationale.   ...continuare.

Un nou proces in SUA impotriva OpenAI si Microsoft, din cauza incalcarii drepturilor de autor

publicat 2024-01-07 10:15:21 (ProTV)
Un nou proces in SUA impotriva OpenAI si Microsoft, din cauza incalcarii drepturilor de autor OpenAI si sustinatorul sau financiar Microsoft au fost dati în judecata vineri, la tribunalul federal din Manhattan. ...continuare.

Donald Trump, discurs uluitor: America risca sa intre in al treilea razboi mondial

publicat 2024-01-07 10:15:21 (Money.ro)
Donald Trump, discurs uluitor: America risca sa intre in al treilea razboi mondial Aflat in campanie in Iowa, Donald Trump a declarat sambata ca va „castiga” alegerile prezidentiale din noiembrie impotriva lui Joe Biden, cel mai „rau” presedinte al Statelor Unite, o tara „in declin” si in pragul „celui de-al treilea razboi mondial”, relateaza AFP. La trei ani de la asaltul asupra Capitoliului, fostul presedinte a avut doua […] ...continuare.

Interviu cu un mare regizor italian. Despre politica, aversiunea fata de platformele de filme si un imn jucaus adus cinemaului

publicat 2024-01-07 10:15:13 (Libertatea)
Interviu cu un mare regizor italian. Despre politica, aversiunea fata de platformele de filme si un imn jucaus adus cinemaului „Il sol dell’avvenire” e un vers din „Fischia il vento”, un cantec al partizanilor italieni, la fel de cunoscut ca „Bella Ciao”. Cineastul italian Nanni Moretti l-a folosit ca titlul pentru noul sau film unde interpreteaza  rolul unui regizor care face, la randul lui, un film plasat in 1956, cand un circ maghiar cauta refugiu […] ...continuare.

"Mihai Bendeac a suferit in cursul noptii trecute un tragic accident". Mesajul actorului i-a speriat si amuzat pe fani, dar mama lui a facut lamuriri

publicat 2024-01-07 10:15:13 (Libertatea)
Mihai Bendeac a suferit in cursul noptii trecute un tragic accident. Mesajul actorului i-a speriat si amuzat pe fani, dar mama lui a facut lamuriri Mihai Bendeac a postat pe retelele de socializare un mesaj in care scrie ca a suferit un accident tragic in casa, fiindu-i apoi amputat un picior. Fanii lui s-au aratat ingrijorati, astfel ca mama lui, Emilia Bendeac, a intervenit si a spus despre ce e vorba in pamfletul facut public de fiul ei actor. Vineri, […] ...continuare.

Iarna revine in forta. Alerta imediata de vant, polei si ninsori in Moldova, Dobrogea si jumatatea de est a Munteniei

publicat 2024-01-07 10:15:13 (Jurnalul-National)
Iarna revine in forta. Alerta imediata de vant, polei si ninsori in Moldova, Dobrogea si jumatatea de est a Munteniei Meteorologii au emis, duminica dimineata, o avertizare Cod galben de vant, polei si ninsori in Moldova, Dobrogea si jumatatea de est a Munteniei, valabila pana marti dimineata. In noaptea de marti spre miercuri va fi ger in nord, centru si est, cu minime termice de pana la -20...-18 grade. ...continuare.

China sanctioneaza cinci companii americane pentru vanzari de arme catre Taiwan

publicat 2024-01-07 10:15:13 (Income-Magazine)
China sanctioneaza cinci companii americane pentru vanzari de arme catre Taiwan Autoritatile chineze au anuntat duminica sanctiuni impotriva a cinci firme americane din domeniul apararii, ca raspuns la vanzarile de arme catre Taiwan, pe care Beijingul il considera parte integranta a teritoriului sau, potrivit AFP. Luna trecuta, Departamentul de Stat al SUA a aprobat un program de armament in valoare de 300 de milioane de dolari […] ...continuare.

CSM Bucuresti - Buducnost » "Tigroaicele", la primul meci european din acest an

publicat 2024-01-07 10:15:11 (Gazeta-Sporturilor)
CSM Bucuresti - Buducnost » Tigroaicele, la primul meci european din acest an CSM Bucuresti primeste, de la 17:00, vizita lui Buducnost, intr-un meci din etapa a 9-a din Grupele Ligii Campionilor. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro si in direct pe PrimaSport 2, OrangeSport 1 si DigiSport 1.CSM Bucuresti - Buducnost, live de la 17:00CSM si Buducnost se alfa in lupta pentru unul dintre locurile care duc in faza urmatoare a Ligii Campionilor. ... ...continuare.

Anuntul momentului legat de pensii! Cum poti sa iesi cu 5 ani mai devreme la pensie

publicat 2024-01-07 10:15:07 (Click)
Anuntul momentului legat de pensii! Cum poti sa iesi cu 5 ani mai devreme la pensie Ministrul Muncii Simona Bucura-Oprescu a anuntat ca noua lege a pensiilor vine cu o reducere a varstei de pensionare pentru femei. Pentru fiecare copil nascut si crescut se beneficiaza de 6 luni de reducere la varsta de pensionare. Totodata, sunt schimbari si cu privire la pensia anticipata. ...continuare.

Kosovo afirma ca Spania ii recunoaste pasaportul

publicat 2024-01-07 10:15:06 (Bursa)
Kosovo afirma ca Spania ii recunoaste pasaportul Autoritatile kosovare au afirmat sambata ca Spania, una dintre cele cinci tari membre ale Uniunii Europene (UE) care nu au recunoscut independenta Kosovo, a recunoscut pasaportul acestei foste provincii sarbe. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.