EMAG Evaluare Nationala Bacalaureat

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Povestea unui campion european » Lucreaza intr-o pepiniera pentru a se intretine: "Munca mea e una fizica"

publicat 2024-01-04 21:30:11 (Gazeta-Sporturilor)
Povestea unui campion european » Lucreaza intr-o pepiniera pentru a se intretine: Munca mea e una fizica Juan Felix Gomez are 27 de ani si e campion european la box la categoria pana. Spaniolul are o poveste aparte. Lucreaza intr-o pepiniera spre a se putea intretine pentru ca banii pe care-i castiga din sportul de performanta nu-i ajung pentru a duce un trai decent. "Doar cineva care este foarte, foarte bun isi poate permite acest lux, de a trai doar din sport", marturiseste. ... ...continuare.

Antrenorul lui Tottenham, intrebat frontal despre Dragusin: "Oamenii din culise lucreaza"

publicat 2024-01-04 21:30:10 (Gazeta-Sporturilor)
Antrenorul lui Tottenham, intrebat frontal despre Dragusin: Oamenii din culise lucreaza Ange Postecoglou, antrenorul lui Tottenham, a fost intrebat despre transferul lui Radu Dragusin, la conferinta de presa premergatoare meciului cu Burnley, din Cupa Angliei (5 ianuarie, ora 22:00).Australianul s-a ferit sa ii pronunte numele stoperului de la Genoa, dar a admis ca exista negocieri, pe care le poarta cei din conducerea clubului. Dragusin e tot mai aproape de Tottenham, londonezii vor mari oferta la 27 de milioane de euro. ... ...continuare.

Ciclon polar si diferente uriase de temperaturi. Florinela Georgescu, director ANM, prognoza meteo

publicat 2024-01-04 21:30:07 (Antena3)
Ciclon polar si diferente uriase de temperaturi. Florinela Georgescu, director ANM, prognoza meteo Un ciclon polar va lovi Romania in urmatoarele zile, astfel ca diferentele de temperaturi vor fi uriase. Astfel, de la o temperatura de aproximativ 15-16 grade Celsius in zona Moldovei, in zilele urmatoare temperaturile nu vor depasi -8 grade Celsius. ...continuare.

In 2024, trei banci dispar de pe piata din Romania. Mii de clienti cu conturi bancare risca sa fie afectati

publicat 2024-01-04 21:30:06 (Antena3)
In 2024, trei banci dispar de pe piata din Romania. Mii de clienti cu conturi bancare risca sa fie afectati In acest an trei banci urmeaza sa dispara de pe piata din Romania, fie prin fuziune, fie prin preluare de catre alte institutii, demers care ar putea afecta mii de clienti. ...continuare.

Noile cerinte UE cu privire la renovarea locuintelor. Informatii utile pentru proprietari

publicat 2024-01-04 21:30:04 (Antena3)
Noile cerinte UE cu privire la renovarea locuintelor. Informatii utile pentru proprietari Uniunea Europeana a modificat cerintele sale energetice in sectorul constructiilor oferind statelor membre o serie de linii directoare privind cladirile. ...continuare.

Mama jucatorului de fotbal brazilian Dani Alves, acuzat de viol, a postat imagini cu presupusa victima a fiului sau

publicat 2024-01-04 21:30:01 (Adevarul)
Mama jucatorului de fotbal brazilian Dani Alves, acuzat de viol, a postat imagini cu presupusa victima a fiului sau Lucia Alves a distribuit pe contul sau de Instagram un videoclip in care dezvaluie identitatea si date personale despre acuzatoarea fiului sau. ...continuare.

O plasa de prevenire a sinuciderilor a fost instalata pe Podul Golden Gate din San Francisco dupa 87 de ani

publicat 2024-01-04 21:30:01 (Adevarul)
O plasa de prevenire a sinuciderilor a fost instalata pe Podul Golden Gate din San Francisco dupa 87 de ani O plasa de prevenire a sinuciderilor la podul Golden Gate din San Francisco a fost in sfarsit finalizata, spun oficialii. ...continuare.

Lectia de omenie. Cum arata complexul ridicat de Mihai Nesu doar din donatii, pentru copiii cu dizabilitati VIDEO

publicat 2024-01-04 21:30:01 (Adevarul)
Lectia de omenie. Cum arata complexul ridicat de Mihai Nesu doar din donatii, pentru copiii cu dizabilitati VIDEO In 2019, a fost doar ideea, acum e deja o certitudine. Complexul de recuperare "Sfantul Nectarie", unic in Romania, pe care fostul fotbalist Mihai Nesu il ridica pentru copiii si adultii cu dizabilitati neuromotorii, este aproape terminat. Intreaga investitie este facuta din donatii si sponsorizari ...continuare.

Rihanna si A$AP Rocky, aparitie extravanganta. Cum au fost surprinsi in SUA alaturi de cei doi copii | GALERIE FOTO

publicat 2024-01-04 21:15:10 (ProTV)
Rihanna si A$AP Rocky, aparitie extravanganta. Cum au fost surprinsi in SUA alaturi de cei doi copii | GALERIE FOTO Rihanna si iubitul ei, A$AP Rocky, au fost surprinsi urcându-se în avionul lor privat pentru a zbura din Aspen, SUA, alaturi de cei doi copii ai lor, RZA si Riot Rose. ...continuare.

Cod galben de vant in judetele Cluj si Gorj

publicat 2024-01-04 21:15:09 (Mediafax)
Cod galben de vant in judetele Cluj si Gorj Una dintre avertizari, in vigoare pana la ora 23.00, vizeaza zona de munte a judetului Gorj. Aici, vantul va depasi la rafala 70-90 km/h. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.