EMAG Evaluare Nationala Bacalaureat

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Noul an vine cu vesti proaste pentru economia Europei

publicat 2024-01-04 21:45:06 (Jurnalul-National)
Noul an vine cu vesti proaste pentru economia Europei Noul an vine cu vesti proaste pentru economia Europei: revenirea inflatiei in zona euro zguduie sperantele investitorilor legate de potentialele reduceri ale ratelor dobanzilor. ...continuare.

Antrenorul lui Tottenham, intrebat frontal despre Dragusin: "Oamenii din culise lucreaza"

publicat 2024-01-04 21:45:05 (Gazeta-Sporturilor)
Antrenorul lui Tottenham, intrebat frontal despre Dragusin: Oamenii din culise lucreaza Ange Postecoglou, antrenorul lui Tottenham, a fost intrebat despre transferul lui Radu Dragusin, la conferinta de presa premergatoare meciului cu Burnley, din Cupa Angliei (5 ianuarie, ora 22:00).Australianul s-a ferit sa ii pronunte numele stoperului de la Genoa, dar a admis ca exista negocieri, pe care le poarta cei din conducerea clubului. Dragusin e tot mai aproape de Tottenham, londonezii vor mari oferta la 27 de milioane de euro. ... ...continuare.

Disparitie ciudata de la FC Barcelona » Antrenorul este confuz in legatura cu situatia jucatorului care a scris istorie

publicat 2024-01-04 21:45:05 (Gazeta-Sporturilor)
Disparitie ciudata de la FC Barcelona » Antrenorul este confuz in legatura cu situatia jucatorului care a scris istorie Marc Guiu, tanarul atacant al Barcelonei, a implinit astazi 18 ani, iar acesta a revenit in atentia presei din Spania.Marc Guiu a intrat in istoria Barcelonei, la numai 17 ani, drept jucatorul blaugrana care a avut nevoie de cel mai putin timp pentru a inscrie primul sau gol in La Liga. Acesta a marcat pe 22 octombrie, contra lui Athletic Bilbao (1-0), la numai 23 de secunde de la intrarea pe teren, in minutul 80. ... ...continuare.

Republica Moldova urmeaza sa paraseasca Adunarea Interparlamentara a Comunitatii Statelor Independente. Cat o costa acest lucru

publicat 2024-01-04 21:45:01 (Adevarul)
Republica Moldova urmeaza sa paraseasca Adunarea Interparlamentara a Comunitatii Statelor Independente. Cat o costa acest lucru Pentru a definitiva procedura de parasire a CSI, Moldova trebuie sa achite o datorie la cotizatia de membru. ...continuare.

Coreea de Nord a furnizat Rusiei rachete pentru a ataca Ucraina, anunta Casa Alba

publicat 2024-01-04 21:45:01 (Adevarul)
Coreea de Nord a furnizat Rusiei rachete pentru a ataca Ucraina, anunta Casa Alba Rachete furnizate de Coreea de Nord Rusiei au fost folosite in cadrul unor atacuri de anvergura lansate in ultimele zile asupra Ucrainei, a declarat joi Casa Alba, care a denuntat o "escaladare consecutiva si ingrijoratoare" a sprijinului Phenianului fata de Moscova. ...continuare.

Rihanna si A$AP Rocky, aparitie extravaganta. Cum au fost surprinsi in SUA alaturi de cei doi copii | GALERIE FOTO

publicat 2024-01-04 21:30:15 (ProTV)
Rihanna si A$AP Rocky, aparitie extravaganta. Cum au fost surprinsi in SUA alaturi de cei doi copii | GALERIE FOTO Rihanna si iubitul ei, A$AP Rocky, au fost surprinsi urcându-se în avionul lor privat pentru a zbura din Aspen, SUA, alaturi de cei doi copii ai lor, RZA si Riot Rose. ...continuare.

Horoscop 5 ianuarie 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care sunt ceva sanse de bani si poate achita restantele

publicat 2024-01-04 21:30:15 (ProTV)
Horoscop 5 ianuarie 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care sunt ceva sanse de bani si poate achita restantele Horoscop 5 ianuarie 2024, prezentat de Neti Sandu la Stirile ProTV. O zi chiar frumoasa. O sa apelam la resursele interioare sa facem treaba, sa ne achitam de responsabilitati si ne acordam si un timp de relaxare ca sa încheiem cum se cuvine sarbatorile ...continuare.

Romania a fost invinsa de Elvetia la turneul amical Yellow Cup, inainte de europenele de handbal masculin

publicat 2024-01-04 21:30:14 (Mediafax)
Romania a fost invinsa de Elvetia la turneul amical Yellow Cup, inainte de europenele de handbal masculin Reprezentativa tarii gazda s-a impus cu 37-31 (15-11), dupa un meci in care ambele echipe au rulat intregul lot si au testat diferite formule de joc. ...continuare.

5 cei mai buni caini de munte. Trasaturile care ii fac grozavi la mare altitudine

publicat 2024-01-04 21:30:13 (Jurnalul-National)
5 cei mai buni caini de munte. Trasaturile care ii fac grozavi la mare altitudine Cainii au reputatia de a fi cei mai vechi si cei mai buni prieteni ai omului. ...continuare.

Continua haosul la clubul din Romania » Revine presedintele dat afara in vara

publicat 2024-01-04 21:30:11 (Gazeta-Sporturilor)
Continua haosul la clubul din Romania » Revine presedintele dat afara in vara Chiar daca nu s-a anuntat nimic oficial, Chindia nu mai are conducere. Presedintele Lorin Petrescu, al doilea in acest sezon, dar si vicepresedintele Nicu Croitoru si-au depus deja demisiile.Dar, deocamdata, acestea nu au fost aprobate de AGA. Cei doi n-au mai fost insa vazuti la club din 27 decembrie, dupa acea conferinta de presa in care isi anuntau intentia de a renunta la functii. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.