EMAG Evaluare Nationala Bacalaureat

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Un microbuz si trei autoturisme, implicate intr-un accident in Covasna. A fost activat Planul Rosu de Interventie

publicat 2024-01-07 12:00:03 (Antena3)
Un microbuz si trei autoturisme, implicate intr-un accident in Covasna. A fost activat Planul Rosu de Interventie Trei autoturisme si un microbuz de transport persoane au fost implicat, duminica, intr-un accident produs in judetul Covasna. Printre raniti se numara si un copil de trei ani. A fost activat Planul Rosu de Interventie. ...continuare.

Dorian Popa si Babs, din nou impreuna. De ce s-au intalnit si cum s-au pozat dupa despartire

publicat 2024-01-07 12:00:02 (Antena-1)
Dorian Popa si Babs, din nou impreuna. De ce s-au intalnit si cum s-au pozat dupa despartire Dorian Popa si fosta iubita, Babs, s-au afisat din nou impreuna la cateva luni de la despartire. Iata care este motivul pentru care cei doi s-au intalnit si cum s-au lasat pozati. ...continuare.

Dinozaurii au devenit cunoscuti lumii acum 200 de ani. Care a fost prima specie pe care oamenii au vazut-o

publicat 2024-01-07 12:00:02 (Adevarul)
Dinozaurii au devenit cunoscuti lumii acum 200 de ani. Care a fost prima specie pe care oamenii au vazut-o Oamenii de stiinta descopera in fiecare an fosile ale unor specii necunoscute de dinozauri. ...continuare.

Iulian Nedea, CEO Simtel: Inchidem hipermarketurile si supermarketurile, duminica?

publicat 2024-01-07 11:45:24 (Ziarul-Financiar)
Iulian Nedea, CEO Simtel: Inchidem hipermarketurile si supermarketurile, duminica? Autor: Iulian Nedea, CEO Simtel Astazi as vrea sa va invit la o scurta reflectie asupra modului in care putem sprijini producatorii locali, comunitatea noastra si chiar angajatii hipermarketurilor. Cred ca o schimbare simpla, si anume inchiderea hipermarketurilor si supermarketurilor duminica, ar putea avea un impact semnificativ asupra vietilor noastre si a economiei noastre locale. ...continuare.

Transformarea zborului: combustibil de avion din materii fecale umane, un salt in viitorul sustenabilitatii

publicat 2024-01-07 11:45:10 (Mediafax)
Transformarea zborului: combustibil de avion din materii fecale umane, un salt in viitorul sustenabilitatii O companie revolutionara din domeniul aviatiei a dezvoltat un combustibil de avion obtinut exclusiv din dejectii umane. ...continuare.

Mijlocasul central Damjan Djokovic a semnat pentru Rapid Bucuresti

publicat 2024-01-07 11:45:10 (Mediafax)
Mijlocasul central Damjan Djokovic a semnat pentru Rapid Bucuresti "Rapid a facut cel de-al patrulea transfer al iernii, Damjan Djokovic semnand un contract valabil un an si jumatate. In varsta de 33 de ani, croatul a venit liber de contract, dupa ce s-a despartit in aceasta iarna de FCSB", potrivit unui comunicat de presa. ...continuare.

Echipa feminina de Polo pe Apa termina grupa de la Campionatul European pe locul al treilea

publicat 2024-01-07 11:45:10 (Mediafax)
Echipa feminina de Polo pe Apa termina grupa de la Campionatul European pe locul al treilea "Romania - Turcia 9 - 7. Victorie pentru Romania! Romania termina grupa pe locul al treilea si va lupta pentru locurile 13-16. Echipa feminina de Polo pe Apa se afla la a doua participare la un Campionat European dupa ce a luat nastere in 2012", relateaza Federatia Romana de Polo. ...continuare.

Copiii din Gaza se confrunta cu malnutritia si alte boli

publicat 2024-01-07 11:45:07 (Jurnalul-National)
Copiii din Gaza se confrunta cu malnutritia si alte boli Fondul Natiunilor Unite pentru Copii (UNICEF) a declarat vineri ca dupa aproape trei luni de razboi in Fasia Gaza, malnutritia si bolile creeaza un ciclu mortal care ameninta peste 1,1 milioane de copii, relateaza dpa. ...continuare.

Reprezentantii lui Besiktas au vorbit 5 ore cu Mircea Lucescu la Bucuresti. Turcii il vor pe banca pentru meciul de marti! » Raspunsul dat de antrenor

publicat 2024-01-07 11:45:06 (Gazeta-Sporturilor)
Reprezentantii lui Besiktas au vorbit 5 ore cu Mircea Lucescu la Bucuresti. Turcii il vor pe banca pentru meciul de marti! » Raspunsul dat de antrenor Mircea Lucescu, 78 de ani, a negociat in weekend cu oficialii lui Besikas. Acestia doreau sa se intoarca sambata seara cu el la Istanbul. Antrenorul i-a refuzat momentan, spunandu-le ca vine la vara, dar turcii insista. Il vor acum, sa-l aiba pe banca marti, la meciul cu Rizespor. Si el inca se gandeste. ... ...continuare.

Rafael Nadal, anunt-soc: s-a retras de la Australian Open! S-a accidentat dupa 4 meciuri

publicat 2024-01-07 11:45:06 (Gazeta-Sporturilor)
Rafael Nadal, anunt-soc: s-a retras de la Australian Open! S-a accidentat dupa 4 meciuri Rafael Nadal (37 de ani, 451 ATP) a anuntat ca nu va juca la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului.Cu o saptamana inaintea startului turneului de la Melborune (15-28 ianuarie), spaniolul Rafael Nadal a anuntat ca a suferit o mica ruptura musculara si nu va putea juca in Australia. El a vorbit si la cea mai recenta conferinta de presa despre faptul ca a avut probleme medicale la Brisbane, acuzand dureri in zona soldului. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.