EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Irina Begu s-a calificat in semifinala turneului Challenger de la Antalya

publicat 2024-03-29 21:30:09 (Mediafax)
Irina Begu s-a calificat in semifinala turneului Challenger de la Antalya Irina Begu a avut nevoie de aproape doua ore pentru a invinge in sferturile de finala pe slovena Polona Hercog (213 WTA) in doua seturi, cu 6-4, 6-4. ...continuare.

STB: Linia de tramvai 41 va fi suspendata temporar sambata

publicat 2024-03-29 21:30:09 (Mediafax)
STB: Linia de tramvai 41 va fi suspendata temporar sambata Potrivit unui anunt al STB, legatura intre cartierul Drumul Taberei si zona de Nord a Capitalei se va face cu autobuzele liniei naveta 641. Aceasta va functiona pe traseul cuprins intre Piata Presei si Ghencea. ...continuare.

Joe Biden il va primi pe Erdogan la Casa Alba pe 9 mai. Oamenii „Sultanului” invoca o „fereastra de oportunitate”, dupa ce SUA au aprobat vanzarea de F-16

publicat 2024-03-29 21:30:08 (Libertatea)
Joe Biden il va primi pe Erdogan la Casa Alba pe 9 mai. Oamenii „Sultanului” invoca o „fereastra de oportunitate”, dupa ce SUA au aprobat vanzarea de F-16 Presedintele american Joe Biden il va primi pe Recep Tayyip Erdogan la Casa Alba pe 9 mai, in prima vizita oficiala a liderului turc la Washington de cand Donald Trump nu mai este presedinte al SUA, au declarat vineri, 29 martie, oficiali americani si turci, potrivit Reuters. Legaturile dintre aceste state membre ale NATO, tensionate […] ...continuare.

Catalin Drula, despre candidatura sa la alegerile prezidentiale din partea Aliantei Dreapta Unita: „Exista o sansa foarte mare”. Ce spune despre varianta Ciolos

publicat 2024-03-29 21:30:08 (Libertatea)
Catalin Drula, despre candidatura sa la alegerile prezidentiale din partea Aliantei Dreapta Unita: „Exista o sansa foarte mare”. Ce spune despre varianta Ciolos Liderul Uniunii Salvati Romania (USR), Catalin Drula, a anuntat vineri, 29 martie, ca inca nu a luat o decizie, insa exista o sansa foarte mare ca el sa fie candidatul Aliantei Dreapta Unita la alegerile prezidentiale din toamna acestui an, informeaza News.ro. „Exista o sansa foarte mare pentru Dreapta Unita sa dea urmatorul presedinte al […] ...continuare.

Xenia Balteanco, fetita de 9 ani care a facut spectacol pe scena Romanii au talent. I-a lasat masca pe jurati. "Este de nivelul unui dansator profesionist"

publicat 2024-03-29 21:30:08 (Libertatea)
Xenia Balteanco, fetita de 9 ani care a facut spectacol pe scena Romanii au talent. I-a lasat masca pe jurati. Este de nivelul unui dansator profesionist La doar 9 ani, Xenia Balteanco danseaza breakdance ca o profesionista . Fetita a urcat pe scena Romanii au talent in editia de vineri seara 29 martie si i-a lasat masca pe juratii de la Pro TV. Xenia este o eleva de clasa a treia la prestigiosul Liceul Spaniol “Miguel de Cervantes Saavedra”. Crescuta alaturi […] ...continuare.

Paradisul din gradina. Ce flori poti sa plantezi in luna mai

publicat 2024-03-29 21:30:07 (Jurnalul-National)
Paradisul din gradina. Ce flori poti sa plantezi in luna mai Luna aprilie este ideala pentru plantarea anumitor specii de flori, astfel incat sa te poti bucura de ele pe tot parcursul verii. ...continuare.

Patru jucatori din Superliga, mesaj direct pentru o alta echipa

publicat 2024-03-29 21:30:05 (Gazeta-Sporturilor)
Patru jucatori din Superliga, mesaj direct pentru o alta echipa Alexandru Pop (Otelul), Dorian Railean (Dinamo), Angelo Cocian (Voluntari) si Gabriel Buta (FCU Craiova), care au jucat pentru Unirea Dej in sezonul trecut, au transmis mesaje de incurajare pentru fosta echipa, aflata intr-un moment delicat.Sezonul trecut, pe cand cei 4 jucatori mentionati mai sus jucau la Dej, Unirea a reusit un campionat foarte bun, terminand pe locul 6 in liga secunda.Acum, situatia este mult mai grea. ... ...continuare.

Faza controversata inaintea golului de 1-1 din Sepsi - CFR Cluj » VAR-ul n-a putut interveni

publicat 2024-03-29 21:30:05 (Gazeta-Sporturilor)
Faza controversata inaintea golului de 1-1 din Sepsi - CFR Cluj » VAR-ul n-a putut interveni Matija Boben (30 de ani) a marcat pentru CFR Cluj in minutul 21 al deplasarii de la Sf. Gheorghe si a restabilit egalitatea, scor 1-1. Cornerul a fost prefatat de un moment la limita. CFR Cluj a fost luata prin surprindere de Sepsi. Stefanescu a deschis rapid scorul, in minutul 9. Elevii lui Adrian Mutu s-au aruncat in atac, iar egalarea a venit la capatul unui corner executat de Ciprian Deac. Boben si-a dominat adversarii si a inscris cu o lovitura de cap. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.