EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

MM Stoica a remarcat un jucator dupa Otelul - Craiova: E remarcabil. Si pe noi ne-a «omorat» MM Stoica a remarcat un jucator dupa Otelul - Craiova: "E remarcabil. Si pe noi ne-a «omorat»" Cod galben de inundatii pentru rauri din mai multe judete ale tarii Cod galben de inundatii pentru rauri din mai multe judete ale tarii Ciolacu, la depunerea candidaturii: Presedintele trebuie sa dea explicatii Ciolacu, la depunerea candidaturii: Presedintele trebuie sa dea explicatii Un tren de persoane, cu 19 calatori, a lovit un autoturism pe calea ferata. Soferul a fost preluat de o ambulanta Un tren de persoane, cu 19 calatori, a lovit un autoturism pe calea ferata. Soferul a fost preluat de o ambulanta Ciolacu, la depunerea candidaturii: Presedintele trebuie sa dea explicatii Ciolacu, la depunerea candidaturii: Presedintele trebuie sa dea explicatii Cod galben de inundatii pentru rauri din mai multe judete ale tarii Cod galben de inundatii pentru rauri din mai multe judete ale tarii Invincibila Armada a amiralului de apa dulce Dorinel Invincibila Armada a amiralului de apa dulce Dorinel Dorinel Munteanu face minuni la Galati. Ramane neinvins in Superliga si dupa derbyul cu Universitatea Craiova Dorinel Munteanu face minuni la Galati. Ramane neinvins in Superliga si dupa derbyul cu Universitatea Craiova Concluziile lui Constantin Galca la finalul meciului Otelul Galati - U Craiova 1-1 Concluziile lui Constantin Galca la finalul meciului Otelul Galati - U Craiova 1-1 Dorinel Munteanu, imediat dupa Otelul - Craiova: Nu i-am lasat sa miste, doar rau-voitorii nu ne recunosc superioritatea Dorinel Munteanu, imediat dupa Otelul - Craiova: "Nu i-am lasat sa miste, doar rau-voitorii nu ne recunosc superioritatea" Cine e Oleg Spinu de la Vocea Romaniei 2024. Tanarul a cantat la concertele Andrei din Romania, dar si la cel din Londra Cine e Oleg Spinu de la Vocea Romaniei 2024. Tanarul a cantat la concertele Andrei din Romania, dar si la cel din Londra Descopera cea mai fascinanta harta a unui creier: o revolutie in neurostiinte si un pas spre descifrarea misterelor umane Descopera cea mai fascinanta harta a unui creier: o revolutie in neurostiinte si un pas spre descifrarea misterelor umane Otelul Galati - U Craiova 1-1 » Stefan Baiaram, dupa golul marcat in poarta galatenilor: Ma bucur ca am inscris, dar important era sa castigam. Otelul Galati - U Craiova 1-1 » Stefan Baiaram, dupa golul marcat in poarta galatenilor: "Ma bucur ca am inscris, dar important era sa castigam." Femeia care a facut o afacere profitabila din una dintre cele mai mari dorinte ale omului. Majoritatea dintre noi ne lasam prada acestei dorinte aproape zilnic - GALERIE FOTO Femeia care a facut o afacere profitabila din una dintre cele mai mari dorinte ale omului. Majoritatea dintre noi ne lasam prada acestei dorinte aproape zilnic - GALERIE FOTO Cat costa cel mai mic cub Rubik? Ai nevoie de o penseta pentru a-l rezolva Cat costa cel mai mic cub Rubik? Ai nevoie de o penseta pentru a-l rezolva

Articole

Stiri locale




Papa a oficiat slujba din Vinerea Mare in Bazilica Sfantul Petru

publicat 2024-03-30 00:15:08 (Jurnalul-National)
Papa a oficiat slujba din Vinerea Mare in Bazilica Sfantul Petru Papa Francisc a oficiat slujba din Vinerea Mare, in Bazilica Sfantul Petru, inainte de o procesiune nocturna la Colosseumul din Roma, scrie Reuters. ...continuare.

Clasicul Germaniei tine capul de afis la finalul saptamanii in Bundesliga

publicat 2024-03-30 00:15:06 (Gazeta-Sporturilor)
Clasicul Germaniei tine capul de afis la finalul saptamanii in Bundesliga Marile rivale Bayern Munchen si Borussia Dortmund se infrunta, sambata, de la ora 19:30, in ceea ce nemtii numesc Der Klassiker, cu alte cuvine Clasicul fotbalului german. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe acelasi bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singura cota, dupa cum vom vedea in continuare. ... ...continuare.

Modificare majora la sistemul de garantie-returnare. Se aplica in cazul in care aparatele nu functioneaza

publicat 2024-03-30 00:15:04 (Antena3)
Modificare majora la sistemul de garantie-returnare. Se aplica in cazul in care aparatele nu functioneaza Unele aparate de reciclat nu functioneaza corespunzator, clientii fiind nevoiti sa ceara sprijinul angajatilor magazinelor pentru a returna ambalajele. Se impune astfel o modificare majora la sistemul de garantie-returnare. ...continuare.

In ce an s-au pensionat romanii care vor lua mai multi bani la recalculare. Daniel Baciu: "Conteaza foarte mult"

publicat 2024-03-30 00:15:04 (Antena3)
In ce an s-au pensionat romanii care vor lua mai multi bani la recalculare. Daniel Baciu: Conteaza foarte mult Seful Casei de Pensii, Daniel Baciu, a explicat cine sunt pensionarii care vor lua mai multi bani la recalculare, in functie de anul in care s-au pensionat. ...continuare.

Razboi in Ucraina, ziua 766. Fortele ucrainene au doborat doua rachete rusesti deasupra Odesei. Cinci oameni au fost raniti

publicat 2024-03-30 00:15:04 (Antena3)
Razboi in Ucraina, ziua 766. Fortele ucrainene au doborat doua rachete rusesti deasupra Odesei. Cinci oameni au fost raniti Razboi in Ucraina, ziua 766. Fortele aeriene ucrainene au doborat doua rachete rusesti deasupra orasului Odesa, in sudul Ucrainei, au declarat oficialii ucraineni, insa resturi care au cazut au lovit infrastructura civila, ranind cinci persoane. ...continuare.

30 martie, ziua in care presedintele Ronald Reagan a fost impuscat in piept, la Washington VIDEO

publicat 2024-03-30 00:15:03 (Adevarul)
30 martie, ziua in care presedintele Ronald Reagan a fost impuscat in piept, la Washington VIDEO La 30 martie 1968 s-a nascut Celine Dion. Tot intr-o zi de sfarsit de martie au murit Victor Ion Popa, autorul savuroasei comedii "Take, Ianke si Cadir", si actrita Vasilica Tastaman. ...continuare.

Mihai Rotaru, mesaj pentru Dan Sucu inainte de Universitatea Craiova - Rapid: "Va avea experienta VIP in mijlocul galeriei"

publicat 2024-03-30 00:00:24 (Money.ro)
Mihai Rotaru, mesaj pentru Dan Sucu inainte de Universitatea Craiova - Rapid: Va avea experienta VIP in mijlocul galeriei Mihai Rotaru a avut un mesaj pentru Dan Sucu inainte de Universitatea Craiova - Rapid. Patronul oltenilor a vorbit despre situatia biletelor pentru oaspeti, de la meciul de sambata seara. Dan Sucu se va deplasa alaturi de galerie in Banie, dupa ce i-a acceptat oferta lui Gigi Corsicanu. Omul cu bani din Giulesti va vedea […]Articolul Mihai Rotaru, mesaj pentru Dan Sucu inainte de Universitatea Craiova - Rapid: "Va avea experienta VIP in mijlocul galeriei" apare prima data in Money. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.