EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Serviciile de securitate ruse anunta dejucarea unui atac in sudul tarii

publicat 2024-03-29 22:00:13 (Bursa)
Serviciile de securitate ruse au afirmat astazi ca au arestat trei 'cetateni ai unei tari din Asia Centrala' care planuiau un atac cu bomba in sud-vestul Rusiei, la o saptamana dupa atacul asupra unei sali de concerte de la periferia Moscovei, atac soldat cu cel putin 144 de morti ...continuare.

Eclipsa totala de Soare 2024. Stare de urgenta declarata in regiunea Niagara, inaintea fenomenului ceresc

publicat 2024-03-29 22:00:11 (Antena3)
Eclipsa totala de Soare 2024. Stare de urgenta declarata in regiunea Niagara, inaintea fenomenului ceresc Regiunea canadiana Niagara a declarat starea de urgenta, inaintea eclipsei totale de Soare, care va avea loc pe 8 aprilie si la care sunt asteptate multimi de oameni in zonele din jurul cascadelor. ...continuare.

Serviciile ruse anunta ca au dejucat un atac cu bomba la Stavropol. Trei persoane au fost arestate

publicat 2024-03-29 21:45:19 (ProTV)
Serviciile ruse anunta ca au dejucat un atac cu bomba la Stavropol. Trei persoane au fost arestate Serviciile de securitate ruse au afirmat vineri ca au arestat trei "cetateni ai unei tari din Asia Centrala" care planuiau un atac cu bomba în sud-vestul Rusiei. ...continuare.

Premierul Israelului da unda verde unei noi runde de negocieri cu Hamas in vederea unui armistitiu in razboi

publicat 2024-03-29 21:45:18 (ProTV)
Premierul Israelului da unda verde unei noi runde de negocieri cu Hamas in vederea unui armistitiu in razboi Premierul israelian Benjamin Netanyahu a dat unda verde unei noi runde de negocieri - la Doha si la Cairo - în vederea unui armistitiu în Razboiul din Fâsia Gaza, anunta vineri biroul acestuia, dupa ce negocierile pareau sa se afle în impas. ...continuare.

Arnold Schwarzenegger, gata de revenirea la filmari dupa ce i s-a montat un stimulator cardiac

publicat 2024-03-29 21:45:11 (Jurnalul-National)
Celebrul actor Arnold Schwarzenegger este aproape de revenirea la filmari dupa ce i s-a montat un stimulator cardiac. Interventia a avut loc saptamana trecuta. Mesajul privind revenirea la filmari a fost transmis chiar de actor. ...continuare.

Zodiile care vor avea noroc in urmatorii trei ani

publicat 2024-03-29 21:45:11 (Jurnalul-National)
Zodiile care vor avea noroc in urmatorii trei ani Doua zodii vor avea parte de noroc in urmatorii trei ani, astfel ca visele lor se vor realiza si vor fi mai fericiti ca oricand. ...continuare.

Politist rutier aflat pe strada, in misiune, lovit de o masina

publicat 2024-03-29 21:45:11 (Jurnalul-National)
Politist rutier aflat pe strada, in misiune, lovit de o masina Un politist rutier de 24 de ani care se afla pe strada, in timpul exercitarii atributiilor, a fost lovit vineri seara de o masina, a anuntat IPJ Botosani. ...continuare.

Rezultate Liga 3 » 6 lucruri interesante din prima etapa de play-off si play-out: CS Dinamo a inceput goana dupa promovare + sperantele Vlad Mihalcea si Raphi Stanescu au marcat pentru echipele lor

publicat 2024-03-29 21:45:09 (Gazeta-Sporturilor)
Rezultate Liga 3 » 6 lucruri interesante din prima etapa de play-off si play-out: CS Dinamo a inceput goana dupa promovare + sperantele Vlad Mihalcea si Raphi Stanescu au marcat pentru echipele lor Vineri s-a dat startul primei etape din play-off-ul si play-out-ul din Liga 3. GSP.ro iti prezinta cele mai interesante lucruri petrecute in partidele disputate astazi. 1.CS Dinamo si-a inceput drumul spre promovarea in liga secunda cu o victorie reusita pe teren propriu in fata Dunarii Giurgiu. ... ...continuare.

Dumitru Dragomir l-a desfiintat pe Irinel Columbeanu. L-a atacat unde il doare mai tare: "De smecheri de mucava nu mi-a fost mila niciodata"

publicat 2024-03-29 21:45:05 (Click)
Dumitru Dragomir l-a desfiintat pe Irinel Columbeanu. L-a atacat unde il doare mai tare: De smecheri de mucava nu mi-a fost mila niciodata Dumitru Dragomir l-a desfiintat pe Irinel Columbeanu. L-a atacat unde il doare mai tare. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.