EMAG Evaluare Nationala Bacalaureat

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Cat de rapid este internetul in Romania?

publicat 2024-01-08 07:45:10 (Mediafax)
Cat de rapid este internetul in Romania? In divertisment, viteza internetului este mai mult decat importanta. O buna conectivitate contribuie la o buna experienta la , dar si la alti operatori de pe internet. Luand in calcul ca aceste cazinouri pot fi accesate de pe dispozitivele mobile, si calitatea internetului trebuie avuta in vedere. O viteza buna va feri utilizatorul de blocarea ecranului sau a jocului. ...continuare.

Premiera dupa 1990: sase luni fara director civil la SRI, decizia este la Klaus Iohannis. "Cea mai lunga perioada in care un militar conduce Serviciul"

publicat 2024-01-08 07:45:09 (Libertatea)
Premiera dupa 1990: sase luni fara director civil la SRI, decizia este la Klaus Iohannis. Cea mai lunga perioada in care un militar conduce Serviciul Klaus Iohannis si Marcel Ciolacu nu au avut discutia decisiva privind instalarea unui nou director civil in fruntea SRI, deoarece presedintele amana sa vina cu o propunere catre Parlament, sustin surse politice pentru Libertatea. Eduard Hellvig a demisionat din fruntea Serviciului in iulie 2023. Serviciul Roman de Informatii (SRI) ar trebui sa fie condus de […] ...continuare.

Globurile de Aur 2024. "Oppenheimer", cel mai bun film. Cillian Murphy si Robert Downey Jr., cei mai buni actori. Lista castigatorilor

publicat 2024-01-08 07:45:09 (Libertatea)
Globurile de Aur 2024. Oppenheimer, cel mai bun film. Cillian Murphy si Robert Downey Jr., cei mai buni actori. Lista castigatorilor „Oppenheimer” a fost desemnat cel mai bun film la Globurile de Aur 2024, decernate la Los Angeles, in aceasta noapte. Christopher Nolan a fost recunoscut cel mai bun regizor pentru aceasta productie a Universal Pictures, in timp ce Cillian Murphy si Robert Downey Jr., au primit trofeele pentru rolurile de interpretare in lungmetraj, relateaza News.ro […] ...continuare.

Trei turisti si doi ghizi sunt blocati intr-o pestera inundata de o ploaie torentiala, in Slovenia

publicat 2024-01-08 07:45:09 (Libertatea)
Trei turisti si doi ghizi sunt blocati intr-o pestera inundata de o ploaie torentiala, in Slovenia Cinci persoane au ramas blocate sambata, 6 ianuarie, intr-o pestera din centrul Sloveniei, dupa ce ploile abundente au provocat inundatii, au anuntat salvatorii, potrivit The Guardian, citat de agentia News.ro. Un grup format din trei adulti membri ai aceleiasi familii si doi ghizi incepuse sambata dimineata o vizita turistica la Krizna Jama (Pestera Crucii), la […] ...continuare.

Bilantul cutremurului devastator din Japonia a ajuns la 161 de morti. Peste 100 de oameni sunt in continuare disparuti

publicat 2024-01-08 07:45:09 (Libertatea)
Bilantul cutremurului devastator din Japonia a ajuns la 161 de morti. Peste 100 de oameni sunt in continuare disparuti Puternicul seism care a zguduit centrul Japoniei, la 1 ianuarie, a dus la cel putin 161 de decese, in timp ce 103 persoane sunt in continuare date disparute, potrivit unui nou bilant anuntat luni, 8 ianuarie, de autoritatile locale, noteaza agentia France Presse, preluata de Agerpres. Cutremurul cu magnitudinea 7,5, care a provocat si peste […] ...continuare.

"Ma rog pentru pace si libertate in Ucraina". Ambasadorul Marii Britanii la Kiev, fost ambasador si la Bucuresti, a facut baie in Nipru, de Boboteaza

publicat 2024-01-08 07:45:09 (Libertatea)
Ma rog pentru pace si libertate in Ucraina. Ambasadorul Marii Britanii la Kiev, fost ambasador si la Bucuresti, a facut baie in Nipru, de Boboteaza Martin Harris, 54 de ani, ambasadorul Marii Britanii la Kiev, a facut baie in Nipru, de Boboteaza. El a sustinut „rugaciunile pentru pace, victorie si libertate ale poporului ucrainean”, relateaza Obozrevatel, care a preluat imaginile postate de diplomat pe pagina sa de pe X, fostul Twitter. In filmarea difuzata pe retelele sociale, Harris apare, la inceput, […] ...continuare.

Atentie, soferi! Este polei si zapada pe drumuri din mai multe judete, luni dimineata

publicat 2024-01-08 07:45:09 (Jurnalul-National)
Atentie, soferi! Este polei si zapada pe drumuri din mai multe judete, luni dimineata Luni dimineata, se circula in conditiile unui carosabil acoperit partial cu zapada pe mai multe drumuri din judetele Bacau, Botosani, Braila, Buzau, Covasna, Gorj, Harghita, Iasi, Maramures, Neamt, Vaslui si Vrancea, iar in Braila, Buzau si Maramures sunt sosele cu polei. ...continuare.

Omul de la FCSB care-l impresioneaza pe Ilie Dumitrescu: "E impecabil!"

publicat 2024-01-08 07:45:07 (Gazeta-Sporturilor)
Omul de la FCSB care-l impresioneaza pe Ilie Dumitrescu: E impecabil! Ilie Dumitrescu a analizat ce se intampla la FCSB, liderul din Superliga, si a laudat staff-ul tehnic.Membru al Generatiei de Aur, Dumitrescu a laudat staff-ul tehnic si modul in care Elias Charalambous si Mihai Pintilii. In plus, acesta spune ca-l apreciaza pe antrenorul cipriot pentru modul in care se descurca la conferinta de presa. ... ...continuare.

Incendiu puternic intr-un bloc din Bucuresti! Doi oameni au ajuns la spital

publicat 2024-01-08 07:45:03 (Antena3)
Incendiu puternic intr-un bloc din Bucuresti! Doi oameni au ajuns la spital Doi oameni au ajuns la spital in urma unui incendiu puternic produs intr-un bloc din Capitala, in cartierul Ferentari. ...continuare.

Captarea si stocarea carbonului - un motor pentru cresterea economica in comunitatile locale

publicat 2024-01-08 07:30:08 (Jurnalul-National)
Captarea si stocarea carbonului - un motor pentru cresterea economica in comunitatile locale In mijlocul eforturilor globale de dezvoltare a arsenalului nostru de combatere a schimbarilor climatice, tehnologia de captare, stocare (si utilizare) a carbonului (CCS/CCUS) devine din ce in ce mai relevanta nu doar in planul dezbaterilor euro-politice, cat mai ales in planul practic la nivelul comunitatilor locale din Romania. Acest salt tehnologic poate aduce cu sine beneficii semnificative pentru aceste comunitati, atat in ceea ce priveste mediul, economia locala, cat si calitatea vietii.  ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.