EMAG Evaluare Nationala Bacalaureat

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Cand avem voie sa spalam? Parintele Vasile Ioana explica regulile din perspectiva Bisericii

publicat 2024-01-05 16:00:07 (Jurnalul-National)
Cand avem voie sa spalam? Parintele Vasile Ioana explica regulile din perspectiva Bisericii Intr-o recenta aparitie la emisiunea "Pastila de Frumusete", difuzata pe DC News, Spectacola si DC Medical, Parintele Vasile Ioana a oferit sfaturi practice pentru gospodine in legatura cu activitatile casnice in perioada sarbatorilor de iarna si dupa Boboteaza. ...continuare.

Media: ' Blinken incepe in Turcia un turneu regional de o saptamana, axat pe razboiul din Fasia Gaza'

publicat 2024-01-05 16:00:02 (Bursa)
Media: ' Blinken incepe in Turcia un turneu regional de o saptamana, axat pe razboiul din Fasia Gaza' Secretarul american de stat Antony Blinken este asteptat vineri seara la Istanbul pentru a avea sambata convorbiri cu ministrul turc de externe Hakan Fidan si ulterior cu presedintele turc Recep Tayyip Erdogan, axate pe situatia din Fasia Gaza, vizita desfasurata in cadrul unui turneu ce va mai cuprinde Grecia si tari din Orientul Mijlociu si zona Golfului, in contextul temerilor ca razboiul dintre Israel si miscarea islamista palestiniana Hamas s-ar putea extinde catre un conflict regional,... ...continuare.

Oana Mosneagu, superba in costum de baie. Cum a aratat la plaja viitoarea sotie a lui Vlad Gherman: "Sexy mamasita"

publicat 2024-01-05 16:00:02 (Antena-1)
Oana Mosneagu, superba in costum de baie. Cum a aratat la plaja viitoarea sotie a lui Vlad Gherman: Sexy mamasita Oana Mosneagu si-a incantat fanii cu aparitiile sale din vacanta. Frumoasa logodnica a lui Vlad Gherman s-a pozat in costum de baie, pe plaja. ...continuare.

Cooperarea intre China si SUA "nu mai este o optiune, ci un imperativ", spune seful diplomatiei chineze

publicat 2024-01-05 16:00:02 (Adevarul)
Cooperarea intre China si SUA nu mai este o optiune, ci un imperativ, spune seful diplomatiei chineze Cea mai urgenta sarcina in relatiile intre China si SUA este stabilirea unei intelegeri corecte, iar cooperarea dintre cele doua parti "nu mai este o optiune, ci un imperativ" atat pentru ambele tari, cat si pentru lume, a declarat vineri ministrul de externe chinez Wang Yi, potrivit Reuters, citata ...continuare.

Cartea electronica de identitate a intrat in linie dreapta. Klaus Iohannis a promulgat legea

publicat 2024-01-05 16:00:02 (Adevarul)
Cartea electronica de identitate a intrat in linie dreapta. Klaus Iohannis a promulgat legea Legea privind cartea electronica de identitate a fost promulgata de presedintele Klaus Iohannis. ...continuare.

Volvo Cars a vandut un numar record de automobile in 2023, insa succesul nu a oprit scaderea actiunilor

publicat 2024-01-05 16:00:02 (Adevarul)
Volvo Cars a vandut un numar record de automobile in 2023, insa succesul nu a oprit scaderea actiunilor Constructorul auto suedez Volvo Cars a anuntat vineri ca in 2023 a vandut un numar record de automobile, gratie cererii solide pentru masinile electrice si stabilizarii lanturilor de aprovizionare. ...continuare.

Conditii speciale de detentie pentru fostul primar din Baia Mare. Avocat: "Chereches va avea parte de conditii privilegiate"

publicat 2024-01-05 16:00:02 (Adevarul)
Conditii speciale de detentie pentru fostul primar din Baia Mare. Avocat: Chereches va avea parte de conditii privilegiate Avocatul Razvan Doseanu, care il reprezinta pe fostul primar din Baia Mare, Catalin Chereces, a facut o declaratie cu privire la cererea de extradare a fostului edil emisa de autoritatile romane, care a fost inaintata celor germane. ...continuare.

Opinie Dragos Damian, CEO Terapia Cluj. 2024, cap de lista de dorinte si lucruri de facut in noul an: sa fim un pic atenti in magazine si sa cumparam ceva Fabricat in Romania

publicat 2024-01-05 15:45:29 (Ziarul-Financiar)
Opinie Dragos Damian, CEO Terapia Cluj. 2024, cap de lista de dorinte si lucruri de facut in noul an: sa fim un pic atenti in magazine si sa cumparam ceva Fabricat in Romania Autor: Dragos Damian Opinia din link-ul de mai jos am scris-o in 2011, iar acum 12 ani lansam initiativa "Cumpara Fabricat in Romania" - cu efect zero barat, apropos. ...continuare.

Inaugurare istorica la Oil Terminal: Cel mai mare rezervor construit dupa 1989

publicat 2024-01-05 15:45:16 (Puterea)
Inaugurare istorica la Oil Terminal: Cel mai mare rezervor construit dupa 1989 Oil Terminal a sarbatorit o realizare remarcabila in istoria sa de 125 de ani, inaugurand un rezervor monumental cu o capacitate record de 55.000 mc. Evenimentul a avut loc in cadrul Depozitului Sud al Oil Terminal, marcand astfel cel mai mare rezervor construit dupa anul 1989 in Europa. La ceremonie, Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a […]The post Inaugurare istorica la Oil Terminal: Cel mai mare rezervor construit dupa 1989 appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

"Gripa poate ucide, nu uitati!", avertizeaza medicul Florin Rosu

publicat 2024-01-05 15:45:16 (Puterea)
Gripa poate ucide, nu uitati!, avertizeaza medicul Florin Rosu Specialistii spun ca, in ianuarie si februarie, se vor inregistra mai multe cazuri de gripa si alte infectii respiratorii virale sau bacteriene, una dintre cauze fiind sistemul imunitar al copiilor care  "s-a lenevit".   "Lunile ianuarie si februarie vor insemna cazuri multe de gripa si alte virusuri transmise pe cale respiratorie sau infectii bacteriene", spune […]The post "Gripa poate ucide, nu uitati!", avertizeaza medicul Florin Rosu appeared first on Puterea.ro. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.