EMAG Evaluare Nationala Bacalaureat

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Ludovic Orban, despre fotografia in care aparea consumand alcool: "Eu beau apa plata, fresh sau limonada si mai ales ristretto"

publicat 2024-01-05 17:45:01 (Adevarul)
Ludovic Orban, despre fotografia in care aparea consumand alcool:  Eu beau apa plata, fresh sau limonada si mai ales ristretto Fostul premier Ludovic Orban, actualul presedinte al Partidului Forta Dreptei, a declarat in cadrul unei emisiuni televizate ca nu consuma alcool pentru ca se simte rau. El a respins drept "minciuna" afirmatiile in acest sens. ...continuare.

SUA ofera 10 milioane de dolari pentru informatii financiare despre Hamas

publicat 2024-01-05 17:30:08 (Mediafax)
SUA ofera 10 milioane de dolari pentru informatii financiare despre Hamas Cei cinci finantatori sunt Abdelbasit Hamza Elhassan Khair, Amer Kamal Sharif Alshawa, Ahmed Sadu Jahleb, Walid Mohammed Mustafa Jadallah si Muhammad Ahmad 'Abd Al-Dayim Nasrallah, care au fost desemnati anterior teroristi globali de catre SUA, a spus departamentul prin intermediul unui comunicat. ...continuare.

Zeci de gospodarii au ramas fara curent electric in Sinaia, dupa ce vantul puternic a doborat stalpii de electricitate

publicat 2024-01-05 17:30:08 (Libertatea)
Zeci de gospodarii au ramas fara curent electric in Sinaia, dupa ce vantul puternic a doborat stalpii de electricitate Autoritatile din Sinaia intervin, vineri dupa-amiaza, pe mai multe strazi din oras unde vantul puternic au doborat stalpi care sustin reteaua de alimentare cu curent electric, iar zeci de gospodarii au ramas fara alimentare cu energie electrica, relateaza News.ro. Primaria Sinaia a anuntat ca 29 de gospodarii sunt afectate de lipsa curentului, dupa ce o […] ...continuare.

Momentul in care doua autocare se ciocnesc, intr-un accident in care a mai fost implicat un camion, in Turcia. 2 oameni au murit, alti 8 au fost raniti

publicat 2024-01-05 17:30:08 (Libertatea)
Momentul in care doua autocare se ciocnesc, intr-un accident in care a mai fost implicat un camion, in Turcia. 2 oameni au murit, alti 8 au fost raniti Doua autocare si un camion s-au ciocnit, vineri, 5 ianuarie, intr-o coliziune pe o autostrada din nord-estul Turciei. 2 persoane au murit, iar alte 8 dintre ele au fost ranite, a declarat guvernatorul provinciei Kars, Ziya Polat, citat de Hürriyet. Filmarile arata momentul in care un autocar intra violent, din spate, in alt autocar, care se ciocnise […] ...continuare.

Marcel Ciolacu, nemultumit de rezultatele Corpului de Control la CSA Steaua. Ancheta a inceput vara anului trecut

publicat 2024-01-05 17:30:08 (Libertatea)
Marcel Ciolacu, nemultumit de rezultatele Corpului de Control la CSA Steaua. Ancheta a inceput vara anului trecut Premierul Marcel Ciolacu are doar concluziile preliminare ale raportului intocmit de Corpul de Control dupa verificarile incepute in iulie 2023 la Clubul Sportiv al Armatei Steaua si „nu este multumit” de superficialitatea controalelor, astfel incat va lua noi masuri in perioada urmatoare, au declarat surse guvernamentale pentru Libertatea. „Premierul are concluziile preliminare, dar nu este […] ...continuare.

Epidemie de rujeola. Care este semnul specific al bolii

publicat 2024-01-05 17:30:07 (Jurnalul-National)
Epidemie de rujeola. Care este semnul specific al bolii Rujeola este o boala virala care ii afecteaza mai ales pe copii. Evolutia poate fi grava daca apar complicatii. ...continuare.

Metoda prin care hackerii s-au folosit de conturile verificat de pe X pentru a fura criptomonede

publicat 2024-01-05 17:30:06 (Go4IT)
Metoda prin care hackerii s-au folosit de conturile verificat de pe X pentru a fura criptomonede In ultima perioada, X (fostul Twitter) se confrunta cu o noua problema: hackerii sparg conturilor verificate ale entitatilor guvernamentale si companiilor, pentru a promova escrocherii cu criptomonede, scrie Digital Information World. Potrivit unui raport recent, […]Articolul Metoda prin care hackerii s-au folosit de conturile verificat de pe X pentru a fura criptomonede apare prima data in Go4IT. ...continuare.

Visul pugilistei Lacramioara Perijoc: "Sa fiu campioana olimpica!"

publicat 2024-01-05 17:30:06 (Gazeta-Sporturilor)
Visul pugilistei Lacramioara Perijoc: Sa fiu campioana olimpica! Lacramioara Perijoc (29 de ani), calificata la Jocurile Olimpice de la Paris, a dezvaluit care este marea sa dorinta: un aur olimpic. Pugilista Lacramioara Perijoc are planuri mari pentru viitorul sau. Despre unele despre care a vorbit in podcastul "Drumul catre medalii" al Agentiei Nationale pentru Sport. "Cel mai mare vis al meu este sa fiu campioana olimpica. Sa fie prima medalie olimpica pentru Romania la box feminin, iar apoi sa fiu un om care... ... ...continuare.

Romania, lovita puternic de un ciclon polar! Se vor inregistra temperaturi insuportabile

publicat 2024-01-05 17:30:04 (Click)
Romania, lovita puternic de un ciclon polar! Se vor inregistra temperaturi insuportabile Din pacate, meteorologii din tara noastra vin cu vesti proaste pentru romanii care se bucura de vremea calda din ultima perioada. Se pare ca un ciclon polar se indreapta spre Romania, iar temperaturile pot cobori chiar si la -15 grade Celsius in depresiuni! ...continuare.

Reuters: Economia americana a creat in decembrie mai multe locuri de munca decat se anticipa

publicat 2024-01-05 17:30:03 (Bursa)
Reuters: Economia americana a creat in decembrie mai multe locuri de munca decat se anticipa Companiile americane au angajat in luna decembrie mai multi muncitori decat se estima si, in acelasi timp, au majorat salariile, situatia solida de pe piata muncii punand sub semnul intrebarii asteptarile pietelor financiare ca Rezerva Federala va incepe sa reduca dobanzile inca din luna martie. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.