EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Nu au mai suportat » Fanii lui Bayern, gest nemaivazut la meciul cu Dortmund, care le-a topit sansele la titlu

publicat 2024-03-30 22:30:09 (Gazeta-Sporturilor)
Nu au mai suportat » Fanii lui Bayern, gest nemaivazut la meciul cu Dortmund, care le-a topit sansele la titlu Bayern Munchen a pierdut cu Borussia Dortmund, scor 0-2, in etapa #27 din Bundesliga. Fanii bavarezilor nu au mai suportat sa vada cum echipa lor se chinuie si au plecat de pe Allianz Arena din minutul 85.Bayern era condusa cu doua goluri in minutul 85, iar fanii puteau observa cum sansele la titlu se scurg usor prin fata ochilor. Au decis sa plece mai devreme de la meci, un gest nemaivazut la Bayern Munchen, un club care a castigat ultimele 11 editii de campionat. ... ...continuare.

Dorinel Munteanu, probleme mari de lot inainte de FCU Craiova - Otelul: "Nu-mi fac planuri"

publicat 2024-03-30 22:30:09 (Gazeta-Sporturilor)
Dorinel Munteanu, probleme mari de lot inainte de FCU Craiova - Otelul: Nu-mi fac planuri Dorinel Munteanu (55 de ani) va fi nevoit sa improvizeze in meciul FCU Craiova - Otelul Galati, din etapa a doua a play-out-ului Superligii. Antrenorul galatenilor se confrunta cu probleme mari de lot din cauza accidentarilor, astfel ca va fi nevoit sa improvizeze in compartimentul defensiv.FCU Craiova - Otelul se joaca duminica, de la ora 14:00, pe stadionul "Ion Oblemenco" si va fi liveTEXT pe GSP.ro. ... ...continuare.

Care a fost cel mai intins imperiu din istorie. Putini stiu ca a fost mult mai mare decat Imperiul Roman

publicat 2024-03-30 22:30:07 (Click)
Care a fost cel mai intins imperiu din istorie. Putini stiu ca a fost mult mai mare decat Imperiul Roman Istoria omenirii a fost martora aparitiei si expansiunii teritoriala si militara a sute de imperii, care au dominat o mare parte a lumii timp de sute si chiar mii de ani. Cel mai intins imperiu a fost cel Britanic. ...continuare.

Un milion si jumatate de romani sarbatoresc Pastele. Catolicii si protestantii, asteptati la slujba de Inviere

publicat 2024-03-30 22:30:05 (Antena3)
Un milion si jumatate de romani sarbatoresc Pastele. Catolicii si protestantii, asteptati la slujba de Inviere Catolicii si protestantii sarbatoresc Invierea Domnului. In fiecare an, credinciosii din Bucuresti participa in numar mare la slujba de la Catedrala "Sfantul Iosif". ...continuare.

Marcel Ciolacu: "Sarbatoarea Invierii Domnului ne deschide inimile spre iubire, credinta si iertare"

publicat 2024-03-30 22:30:05 (Antena3)
Marcel Ciolacu: Sarbatoarea Invierii Domnului ne deschide inimile spre iubire, credinta si iertare Sarbatoarea Invierii Domnului Cristos, Sfintele Pasti, ne deschide inimile spre iubire, credinta si iertare, afirma premierul Marcel Ciolacu, pe Facebook, in mesajul transmis cu prilejul Sarbatorilor Pascale celebrate de crestinii romano-catolici, reformati, unitarieni si evanghelici. ...continuare.

Rares Bogdan despre o eventuala candidatura a lui Nicolae Ciuca la alegerile prezidentiale: "Nu are ce face pentru ca il obligam"

publicat 2024-03-30 22:30:05 (Antena3)
Rares Bogdan despre o eventuala candidatura a lui Nicolae Ciuca la alegerile prezidentiale: Nu are ce face pentru ca il obligam Nicolae Ciuca nu are ce face pentru ca il obligam, spune Rares Bogdan despre o eventuala candidatura a liderului PNL la alegerile prezidentiale. El precizeaza ca "nu se trag sfori, este in statutul PNL - presedintele partidului trebuie sa isi asume candidatura pentru presedintie". ...continuare.

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa participa la Liturghia de Pasti, la Sibiu

publicat 2024-03-30 22:30:05 (Antena3)
Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa participa la Liturghia de Pasti, la Sibiu Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, participa la Liturghia de Pasti, la Biserica romano-catolica Sfanta Treime, din Piata Mare a Sibiului. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.