EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Romania si Bulgaria devin de duminica, 31 martie, state membre ale spatiului Air Schengen. Ce schimbari apar la aeroporturi si ce trebuie sa stiti

publicat 2024-03-30 22:30:13 (Mediafax)
Romania si Bulgaria devin de duminica, 31 martie, state membre ale spatiului Air Schengen. Ce schimbari apar la aeroporturi si ce trebuie sa stiti Ce trebuie sa stiti despre intrarea in Schengen Incepand cu data de 31 martie vor fi ridicate controalele de frontiera pentru cetatenii statelor Schengen, controalele la frontierele aeriene si maritime se elimina, iar persoanele se vor putea deplasa catre sau dinspre alte state membre Schengen fara a fi supuse controalelor de frontiera, tranasmite Politia de Frontiera. ...continuare.

Deputatul AUR Folescu Cornel si doi consilieri locali s-au alaturat PNL Mehedinti

publicat 2024-03-30 22:30:13 (Mediafax)
Deputatul AUR Folescu Cornel si doi consilieri locali s-au alaturat PNL Mehedinti "Deputatul Folescu Cornel, alaturi de doi consilieri municipali, s-au alaturat astazi echipei PNL Mehedinti", scrie pe Facebook Virgil Popescu. ...continuare.

Unul dintre statele americane nu este acoperit de tratatul NATO: "Este cel mai ciudat lucru"

publicat 2024-03-30 22:30:11 (Libertatea)
Unul dintre statele americane nu este acoperit de tratatul NATO: Este cel mai ciudat lucru Hawaii, unul dintre cele 50 de state americane, nu este, din punct de vedere tehnic, acoperit de tratatul NATO. In timp ce articolul 5 al tratatului prevede apararea colectiva in cazul unui atac militar asupra oricarui stat membru, articolul 6 limiteaza zona geografica a interventiei, iar Hawaii nu face parte din zona continentala a SUA, […] ...continuare.

Incendiu in Centrul Vechi din Bucuresti. Au fost trimise cinci autospeciale de stingere

publicat 2024-03-30 22:30:11 (Libertatea)
Incendiu in Centrul Vechi din Bucuresti. Au fost trimise cinci autospeciale de stingere Cinci echipaje de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov intervin, sambata seara, in centrul istoric al municipiului Bucuresti, dupa ce s-a constatat ca din acoperisul unui imobil de pe strada Selari se degaja fum, relateaza News.ro. UPDATE ora 21:45. Incendiul a fost localizat, iar interventia este in desfasurare. ISU anunta ca suprafata afectata de […] ...continuare.

Pui cu salmonella, provenit din Polonia, Ungaria, dar si din Romania, retras de pe piata. Precizarile ANPC in scandalul "puiul vopsit"

publicat 2024-03-30 22:30:11 (Libertatea)
Pui cu salmonella, provenit din Polonia, Ungaria, dar si din Romania, retras de pe piata. Precizarile ANPC in scandalul puiul vopsit Loturi de pui provenite din tari ale Uniunii Europene, dar si de la ferme romanesti, au fost retrase de pe piata dupa ce s-a depistat salmonella in carne, anunta sambata directorul general al Directiei Control si Supraveghere Piata si Armonizare Europeana din cadrul ANPC, Paul Anghel. Totodata, reprezentantul ANPC face clarificari in scandalul „puiului vopsit”, […] ...continuare.

Horoscop 31 martie 2024. Pestii este bine sa isi tempereze, de bunavoie si nesiliti de nimeni, tendintele excesive, mai ales cele nesemnificative

publicat 2024-03-30 22:30:11 (Libertatea)
Horoscop 31 martie 2024. Pestii este bine sa isi tempereze, de bunavoie si nesiliti de nimeni, tendintele excesive, mai ales cele nesemnificative Horoscop 31 martie 2024. Citeste horoscopul de azi pentru zodia ta. Pe libertatea gasesti Horoscop zilnic cu previziuni in dragoste, bani sau sanatate. Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de azi. Horoscop Berbec – 31 martie 2024: Esti invitat sa tii cont de nevoile si dorintele celorlalti, dar fara sa renunti la ale tale. […] ...continuare.

CNN scrie ca dupa ce "Europa si-a salvat ursii de la disparitie, unele tari (intre ele Romania) vor mai multe drepturi pentru a-i impusca"

publicat 2024-03-30 22:30:11 (Libertatea)
CNN scrie ca dupa ce Europa si-a salvat ursii de la disparitie, unele tari (intre ele Romania) vor mai multe drepturi pentru a-i impusca Populatiile de ursi bruni salbatici din Europa au scapat din pragul disparitiei, iar aparatorii drepturilor animalelor sunt incantati. Dar o serie de atacuri asupra oamenilor au dus la apeluri tot mai insistente de a se renunta la protectia de care se bucura specia. Unele tari, intre ele si Romania, sustin ca legea este prea mult […] ...continuare.

Un iesean a gasit un proiectil in gradina in timpul unor lucrari agricole

publicat 2024-03-30 22:30:11 (Jurnalul-National)
Un iesean a gasit un proiectil in gradina in timpul unor lucrari agricole Un iesean a gasit sambata un proiectil in gradina in timpul unor lucrari agricole. De la inceputul anului, pirotehnistii ISU iasi au intervenit in 42 de misiuni de asanare si au gasit 205 proiectile de diverse calibre, 3 grenade, 15 bombe de aruncator si alte 39 de elemente de munitie. ...continuare.

Incendiu in Centrul Istoric al Capitalei, la o cladire de pe str. Selari

publicat 2024-03-30 22:30:11 (Jurnalul-National)
Incendiu in Centrul Istoric al Capitalei, la o cladire de pe str. Selari ISU Bucuresti-Ilfov transmite ca intervine in Centrul Istoric al Capitalei, la o degajare de fum la acoperisul unei cladiri. Sunt alertate cinci autospeciale de stingere, echipaj SMURD, o autospeciala de descarcerare si o autoscara. ...continuare.

Corul TRONOS si TRONOS JUNIOR concerteaza la Sala Dalles in Postul Sfintelor Pasti

publicat 2024-03-30 22:30:11 (Jurnalul-National)
Corul TRONOS si TRONOS JUNIOR concerteaza la Sala Dalles in Postul Sfintelor Pasti In asteptarea sarbatorilor Pascale si in chiar in perioada liturgica a Postului Mare, trei evenimente cu semnificatie spirituala si-au gasit locul pe scena Salii Dalles: concertele sustinute de corurile Patriarhiei Romane, Tronos si Tronos Junior, dar si o piesa de teatru crestin. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.