EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

MM Stoica a remarcat un jucator dupa Otelul - Craiova: E remarcabil. Si pe noi ne-a «omorat» MM Stoica a remarcat un jucator dupa Otelul - Craiova: "E remarcabil. Si pe noi ne-a «omorat»" Cod galben de inundatii pentru rauri din mai multe judete ale tarii Cod galben de inundatii pentru rauri din mai multe judete ale tarii Ciolacu, la depunerea candidaturii: Presedintele trebuie sa dea explicatii Ciolacu, la depunerea candidaturii: Presedintele trebuie sa dea explicatii Un tren de persoane, cu 19 calatori, a lovit un autoturism pe calea ferata. Soferul a fost preluat de o ambulanta Un tren de persoane, cu 19 calatori, a lovit un autoturism pe calea ferata. Soferul a fost preluat de o ambulanta Ciolacu, la depunerea candidaturii: Presedintele trebuie sa dea explicatii Ciolacu, la depunerea candidaturii: Presedintele trebuie sa dea explicatii Cod galben de inundatii pentru rauri din mai multe judete ale tarii Cod galben de inundatii pentru rauri din mai multe judete ale tarii Invincibila Armada a amiralului de apa dulce Dorinel Invincibila Armada a amiralului de apa dulce Dorinel Dorinel Munteanu face minuni la Galati. Ramane neinvins in Superliga si dupa derbyul cu Universitatea Craiova Dorinel Munteanu face minuni la Galati. Ramane neinvins in Superliga si dupa derbyul cu Universitatea Craiova Concluziile lui Constantin Galca la finalul meciului Otelul Galati - U Craiova 1-1 Concluziile lui Constantin Galca la finalul meciului Otelul Galati - U Craiova 1-1 Dorinel Munteanu, imediat dupa Otelul - Craiova: Nu i-am lasat sa miste, doar rau-voitorii nu ne recunosc superioritatea Dorinel Munteanu, imediat dupa Otelul - Craiova: "Nu i-am lasat sa miste, doar rau-voitorii nu ne recunosc superioritatea" Cine e Oleg Spinu de la Vocea Romaniei 2024. Tanarul a cantat la concertele Andrei din Romania, dar si la cel din Londra Cine e Oleg Spinu de la Vocea Romaniei 2024. Tanarul a cantat la concertele Andrei din Romania, dar si la cel din Londra Descopera cea mai fascinanta harta a unui creier: o revolutie in neurostiinte si un pas spre descifrarea misterelor umane Descopera cea mai fascinanta harta a unui creier: o revolutie in neurostiinte si un pas spre descifrarea misterelor umane Otelul Galati - U Craiova 1-1 » Stefan Baiaram, dupa golul marcat in poarta galatenilor: Ma bucur ca am inscris, dar important era sa castigam. Otelul Galati - U Craiova 1-1 » Stefan Baiaram, dupa golul marcat in poarta galatenilor: "Ma bucur ca am inscris, dar important era sa castigam." Cat costa cel mai mic cub Rubik? Ai nevoie de o penseta pentru a-l rezolva Cat costa cel mai mic cub Rubik? Ai nevoie de o penseta pentru a-l rezolva Femeia care a facut o afacere profitabila din una dintre cele mai mari dorinte ale omului. Majoritatea dintre noi ne lasam prada acestei dorinte aproape zilnic - GALERIE FOTO Femeia care a facut o afacere profitabila din una dintre cele mai mari dorinte ale omului. Majoritatea dintre noi ne lasam prada acestei dorinte aproape zilnic - GALERIE FOTO

Articole

Stiri locale




Noile pacte revizioniste ce ameninta aliantele SUA. Potentialul lor de destabilizare a lumii pe termen lung

publicat 2024-03-31 07:30:02 (Adevarul)
Noile pacte revizioniste ce ameninta aliantele SUA. Potentialul lor de destabilizare a lumii pe termen lung Nicio alianta pe timp ce pace nu a fost atat de vasta, durabila si eficienta precum cea condusa de Washington de la al Doilea Razboi Mondial incoace. Aliantele SUA a pacificat ceea ce erau odata campuri de macel; a atins o balanta a puterii care favorizeaza democratiile. ...continuare.

Un mare fermier din Romania cumpara un producator de apa minerala

publicat 2024-03-31 07:15:14 (Puterea)
Un mare fermier din Romania cumpara un producator de apa minerala Unul dintre cei mai mari fermieri de la noi, cu cateva zeci de mii de hectare de teren lucrate, isi diversifica afacerile, intrand pe un nou segment de piata: apa minerala.    Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care Prime Capital Invest SRL si grupul din care fac parte Agro-Chirnogi SA si Maria Trading SRL […]The post Un mare fermier din Romania cumpara un producator de apa minerala appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Primarul care a introdus duminica libera in Bucuresti si a inlocuit tramvaiele trase de cai cu cele electrice a fost un scriitor celebru. Si tu l-ai studiat la scoala

publicat 2024-03-31 07:15:14 (Puterea)
Primarul care a introdus duminica libera in Bucuresti si a inlocuit tramvaiele trase de cai cu cele electrice a fost un scriitor celebru. Si tu l-ai studiat la scoala De-a lungul istoriei sale, Bucurestiul a avut la conducerea sa si personalitati marcante, oameni cu adevarat implicati in problemele cetatenilor. Printre ei se numara si celebrul scriitor Barbu Stefanescu Delavrancea. Desigur, numele sau te duce cu gandul la opere precum "Hagi Tudose" sau "Neghinita". Dar Delavrancea a fost si avocat, orator sau primar al orasului […]The post Primarul care a introdus duminica libera in Bucuresti si a inlocuit tramvaiele trase de cai cu cele electrice a... ...continuare.

Doar o felie de Schengen. . EXCLUSIV/ VIDEO  

publicat 2024-03-31 07:15:14 (Puterea)
Doar o felie de Schengen. . EXCLUSIV/ VIDEO   Companiile romanesti au inregistrat in ultimii 12 ani peste 25 miliarde de euro din cauza blocarii accesului Romaniei in Spatiul Schengen terestru. Pierdem in continuare 10 miliarde de euro anual. O analiza efectuata de specialistii Asociatiei Romanian Business Chamber (RBC) arata ca mentinerea veto-ului austriac pe Schengen terestru blocheaza in continuare dezvoltarea societatilor cu capital […]The post Doar o felie de Schengen. . EXCLUSIV/ VIDEO   appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Franta va livra Kievului "sute" de vehicule blindate vechi si rachete Aster

publicat 2024-03-31 07:15:14 (ProTV)
Franta va livra Kievului sute de vehicule blindate vechi si rachete Aster Franta va livra Ucrainei "sute" de vehicule blindate vechi, dar "înca functionale" si rachete Aster, ca parte a unui nou pachet de ajutor pentru Kiev în razboiul sau împotriva Rusiei, potrivit ministrului Apararii, Sébastien Lecornu. ...continuare.

Noua Casa 2024: ce noutati aduce si ce trebuie sa stii daca vrei sa accesezi programul

publicat 2024-03-31 07:15:13 (Money.ro)
Noua Casa 2024: ce noutati aduce si ce trebuie sa stii daca vrei sa accesezi programul Programul Noua Casa 2024 vine cu modificari semnificative fata de editiile anterioare, in conformitate cu Ordinul 141/2024 al ministrului Finantelor. Iata principalele aspecte ale acestui program: Programul Noua Casa 2024 reprezinta o oportunitate pentru cei care doresc sa isi achizitioneze o locuinta, oferind avantaje semnificative in ceea ce priveste avansul si costurile asociate.Articolul Noua Casa 2024: ce noutati aduce si ce trebuie sa stii daca vrei sa accesezi programul apare prima... ...continuare.

Bani in plus pentru parinti, din aprilie. Conditii de acordare si acte necesare

publicat 2024-03-31 07:15:13 (Money.ro)
Bani in plus pentru parinti, din aprilie. Conditii de acordare si acte necesare Bani in plus pentru parinti Incepand cu luna aprilie, conform unui Ordin publicat in Monitorul Oficial, anumiti parinti vor primi sume suplimentare pentru copiii lor. Valoarea tichetelor de cresa va creste cu 20 de lei, conform Ordinului ministrului Finantelor nr. 497 din 19 martie 2024 si al ministrului Muncii nr. 660 din 26 februarie 2024. […]Articolul Bani in plus pentru parinti, din aprilie. Conditii de acordare si acte necesare apare prima data in Money. ...continuare.

Rares Bogdan, despre candidatura lui Ciuca la prezidentiale: Nu are ce face, pentru ca il obligam, e simplu

publicat 2024-03-31 07:15:09 (Jurnalul-National)
Rares Bogdan, despre candidatura lui Ciuca la prezidentiale: Nu are ce face, pentru ca il obligam, e simplu Nicolae Ciuca nu are ce face, pentru ca il obligam, spune Rares Bogdan despre o eventuala candidatura a liderului PNL la alegerile prezidentiale. El precizeaza ca "nu se trag sfori, este in statutul PNL - presedintele partidului trebuie sa isi asume candidatura pentru presedintie". ...continuare.

Legatura dintre mediu, stilul de viata si vitalitate. Sfatul unui cunoscut psiholog

publicat 2024-03-31 07:15:02 (Adevarul)
Legatura dintre mediu, stilul de viata si vitalitate. Sfatul unui cunoscut psiholog Calitatea si durata vietii fiecaruia dintre noi depinde in buna masura de vitalitate. Forta vitala ne-o luam din odihna, dar si din hrana sanatoasa, gandurile pozitive si chiar din modul in care respiram ...continuare.

Incendiu devastator la Arad: persoana arsa la maini si 50 de ovine moarte in flacari

publicat 2024-03-31 07:15:02 (Adevarul)
Incendiu devastator la Arad: persoana arsa la maini si 50 de ovine moarte in flacari Doua adaposturi de animale din localitatea aradeana Zarand s-au facut scrum in urma unui incendiu izbucnit, sambata 30 martie. O persoana a ajuns la spital, iar 50 de animale au pierit in flacari. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.