EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

MM Stoica a remarcat un jucator dupa Otelul - Craiova: E remarcabil. Si pe noi ne-a «omorat» MM Stoica a remarcat un jucator dupa Otelul - Craiova: "E remarcabil. Si pe noi ne-a «omorat»" Cod galben de inundatii pentru rauri din mai multe judete ale tarii Cod galben de inundatii pentru rauri din mai multe judete ale tarii Ciolacu, la depunerea candidaturii: Presedintele trebuie sa dea explicatii Ciolacu, la depunerea candidaturii: Presedintele trebuie sa dea explicatii Un tren de persoane, cu 19 calatori, a lovit un autoturism pe calea ferata. Soferul a fost preluat de o ambulanta Un tren de persoane, cu 19 calatori, a lovit un autoturism pe calea ferata. Soferul a fost preluat de o ambulanta Ciolacu, la depunerea candidaturii: Presedintele trebuie sa dea explicatii Ciolacu, la depunerea candidaturii: Presedintele trebuie sa dea explicatii Cod galben de inundatii pentru rauri din mai multe judete ale tarii Cod galben de inundatii pentru rauri din mai multe judete ale tarii Invincibila Armada a amiralului de apa dulce Dorinel Invincibila Armada a amiralului de apa dulce Dorinel Dorinel Munteanu face minuni la Galati. Ramane neinvins in Superliga si dupa derbyul cu Universitatea Craiova Dorinel Munteanu face minuni la Galati. Ramane neinvins in Superliga si dupa derbyul cu Universitatea Craiova Concluziile lui Constantin Galca la finalul meciului Otelul Galati - U Craiova 1-1 Concluziile lui Constantin Galca la finalul meciului Otelul Galati - U Craiova 1-1 Dorinel Munteanu, imediat dupa Otelul - Craiova: Nu i-am lasat sa miste, doar rau-voitorii nu ne recunosc superioritatea Dorinel Munteanu, imediat dupa Otelul - Craiova: "Nu i-am lasat sa miste, doar rau-voitorii nu ne recunosc superioritatea" Cine e Oleg Spinu de la Vocea Romaniei 2024. Tanarul a cantat la concertele Andrei din Romania, dar si la cel din Londra Cine e Oleg Spinu de la Vocea Romaniei 2024. Tanarul a cantat la concertele Andrei din Romania, dar si la cel din Londra Descopera cea mai fascinanta harta a unui creier: o revolutie in neurostiinte si un pas spre descifrarea misterelor umane Descopera cea mai fascinanta harta a unui creier: o revolutie in neurostiinte si un pas spre descifrarea misterelor umane Otelul Galati - U Craiova 1-1 » Stefan Baiaram, dupa golul marcat in poarta galatenilor: Ma bucur ca am inscris, dar important era sa castigam. Otelul Galati - U Craiova 1-1 » Stefan Baiaram, dupa golul marcat in poarta galatenilor: "Ma bucur ca am inscris, dar important era sa castigam." Femeia care a facut o afacere profitabila din una dintre cele mai mari dorinte ale omului. Majoritatea dintre noi ne lasam prada acestei dorinte aproape zilnic - GALERIE FOTO Femeia care a facut o afacere profitabila din una dintre cele mai mari dorinte ale omului. Majoritatea dintre noi ne lasam prada acestei dorinte aproape zilnic - GALERIE FOTO Cat costa cel mai mic cub Rubik? Ai nevoie de o penseta pentru a-l rezolva Cat costa cel mai mic cub Rubik? Ai nevoie de o penseta pentru a-l rezolva

Articole

Stiri locale




Este duminica Pastelui Catolic. Bisericile au fost pline de credinciosi care au primit Lumina Sfanta

publicat 2024-03-31 07:45:20 (ProTV)
Este duminica Pastelui Catolic. Bisericile au fost pline de credinciosi care au primit Lumina Sfanta Este duminica Pastelui pentru crestinii romano-catolici si protestanti - aproape 1 milion 500 de mii de credinciosi, doar în România. ...continuare.

Aplicatia eDAC este operationala din 31 martie 2024

publicat 2024-03-31 07:45:17 (Mediafax)
Aplicatia eDAC este operationala din 31 martie 2024 "In contextul aderarii Romaniei la spatiul Schengen, incepand de duminica este operationalizat un nou sistem de verificare a documentelor de identitate. Este vorba despre aplicatia eDAC, care va fi folosita de catre structurile Ministerului Afacerilor Interne (politie, jandarmerie, politia de frontiera, imigrari) pentru stabilirea identitatii persoanei si verificarea eventualelor mentiuni, cu privire la aceasta. Noua aplicatie va fi folosita de pe telefoane mobile si tablete, atat in... ...continuare.

Franta va furniza Ucrainei sute de vehicule blindate si rachete Aster

publicat 2024-03-31 07:45:17 (Mediafax)
Franta va furniza Ucrainei sute de vehicule blindate si rachete Aster "Pentru a mentine o linie de front atat de mare, armata ucraineana are nevoie, de exemplu, de vehiculele noastre blindate frontale (VAB): aceasta este absolut esentiala pentru mobilitatea trupelor ", a explicat Lecornu intr-un interviu pentru The Tribune, publicat sambata seara. ...continuare.

Romania a intrat in Spatiul Schengen aerian si maritim. Momentul in care primele persoane trec fara controlul pasapoartelor pe Aeroportul Otopeni. "Extinderea terestra va fi politica"

publicat 2024-03-31 07:45:15 (Libertatea)
Romania a intrat in Spatiul Schengen aerian si maritim. Momentul in care primele persoane trec fara controlul pasapoartelor pe Aeroportul Otopeni. Extinderea terestra va fi politica Ministrul de Interne, Catalin Predoiu, a transmis in noaptea de sambata spre duminica, 31 martie, dupa ce Romania a intrat in Schengen aerian si maritim, ca intrarea cu frontierele terestre depinde „si de factori care nu sunt in sfera de interventie diplomatica a tarii noastre”, precum si de „evolutii si conjuncturi politice externe”, facand referire […] ...continuare.

Corpurile a opt migranti chinezi victime ale naufragiului vasului lor au fost gasite vineri pe o plaja din sudul Mexicului

publicat 2024-03-31 07:30:12 (ProTV)
Corpurile a opt migranti chinezi victime ale naufragiului vasului lor au fost gasite vineri pe o plaja din sudul Mexicului Corpurile a opt migranti chinezi victime ale naufragiului vasului lor au fost gasite vineri pe o plaja din sudul Mexicului, pe una dintre rutele strabatute de migrantii care doresc sa ajunga în Statele Unite, a indicat Parchetul, scrie AFP. ...continuare.

Romania a intrat oficial in Spatiul Schengen aerian si maritim. Pasagerii nu vor mai trece prin controlul de frontiera

publicat 2024-03-31 07:30:12 (ProTV)
Romania a intrat oficial in Spatiul Schengen aerian si maritim. Pasagerii nu vor mai trece prin controlul de frontiera Consiliul Justitie si Afaceri Interne al UE din 30 decembrie 2023 a decis eliminarea controalelor la frontierele aeriene si maritime interne cu Bulgaria si România, dupa ce Austria si-a ridicat veto-ul. ...continuare.

Cel putin cinci decese provocate de suplimente alimentare. O fabrica a Kobayashi Pharmaceutical din Japonia, perchezitionata

publicat 2024-03-31 07:30:12 (ProTV)
Cel putin cinci decese provocate de suplimente alimentare. O fabrica a Kobayashi Pharmaceutical din Japonia, perchezitionata Oficialii japonezi din domeniul sanatatii au perchezitionat sâmbata o fabrica a Kobayashi Pharmaceutical, dupa ce producatorul de medicamente din Japonia a raportat cinci decese posibil legate de suplimentele alimentare. ...continuare.

Caz infiorator de malpraxis in Cehia. 2 paciente au fost incurcate, iar medicii au facut din greseala o procedura de avort

publicat 2024-03-31 07:30:12 (ProTV)
Caz infiorator de malpraxis in Cehia. 2 paciente au fost incurcate, iar medicii au facut din greseala o procedura de avort Un caz deosebit de grav de malpraxis scandalizeaza societatea ceha. La un prestigios spital din Praga au fost încurcate doua paciente de origine asiatica, rezultatul fiind un avort nedorit. ...continuare.

Tomac: Procesul nu s-a incheiat, la fel cum nici intrarea noastra deplina in Schengen nu e realizata

publicat 2024-03-31 07:30:10 (Mediafax)
Tomac: Procesul nu s-a incheiat, la fel cum nici intrarea noastra deplina in Schengen nu e realizata "Romania in Schengen. Nu pot descrie in cuvinte ce sentiment minunat traiesc vazand ca un obiectiv pentru care am muncit enorm este indeplinit partial. In acesta dimineata am trecut prin aeroport in doar 5 de la controlul de securitate pana la imbarcare, pentru ca in sfarsit suntem in Schengen. Dupa umilinta din 8 decembrie 2022, cand Austria s-a opus intrarii Romaniei in spatiul Schengen, mi-am asumat sa nu las abandonat acest obiectiv de tara si am continuat pe cont propriu un demers unic... ...continuare.

Zeci de mii de romani sunt dependenti de jocurile de noroc

publicat 2024-03-31 07:30:08 (Jurnalul-National)
Zeci de mii de romani sunt dependenti de jocurile de noroc Aproape 2.000 de persoane au aplicat pentru a se inregistra in Registrul Persoanelor Vulnerabile in mai putin de o luna - de la inceputul lui martie. Peste 8.100 si-au precizat intentia de a-si restrictiona accesul la jocuri de noroc de la inceputul acestui an si peste 36.000 de persoane au fost adaugate in registru de la relansarea sa, in 2022, a anuntat joi Agentia Nationala bulgara pentru Venituri (ANV). ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.