EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Guvernul a aprobat ajutorul de 3 miliarde de euro care ar putea da peste cap piata energiei

publicat 2024-04-04 16:30:29 (Puterea)
Guvernul a aprobat ajutorul de 3 miliarde de euro care ar putea da peste cap piata energiei La initiativa Ministerului Energiei, Guvernul a stabilit cadrul de functionare a mecanismului Contractelor pentru Diferenta (CfD). Hotararea Guvernului, adoptata astazi, stabileste cadrul general de functionare a mecanismului Contractelor pentru Diferenta bidirectional. Acesta asigura un ajutor financiar de operare pentru capacitatile de producere de energie electrica cu emisii reduse de carbon. CfD este o schema prin […]The post Guvernul a aprobat ajutorul de 3 miliarde de euro care ar... ...continuare.

BNR mentine rata dobanzii la 7% pe an

publicat 2024-04-04 16:30:29 (Puterea)
BNR mentine rata dobanzii la 7% pe an Banca Nationala a Romaniei a decis sa mentina rata dobanzii de politica monetara la nivelul de 7% pe an. Masura vine sa sprijine creditarea. Consiliul de Administratie de la Banca Nationala a Romaniei a decis totodata pastrarea ratei dobanzii pentru facilitatea de creditare (Lombard) la 8% pe an si a ratei dobanzii la facilitatea de […]The post BNR mentine rata dobanzii la 7% pe an appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

A intrat cu forta in casa fostei sale iubite si si-a rapit fiica, de doua luni. Infractiunile de care este acuzat un barbat

publicat 2024-04-04 16:30:28 (ProTV)
A intrat cu forta in casa fostei sale iubite si si-a rapit fiica, de doua luni. Infractiunile de care este acuzat un barbat Un tânar în vârsta de 18 ani a fost arestat preventiv, fiind acuzat de comiterea a patru infractiuni, dupa ce si-a rapit fiica, în vârsta de doar doua luni, de la domiciliul fostei sale iubite. ...continuare.

Dobanda de politica monetara, mentinuta de BNR la 7%. Este neschimbata din ianuarie 2023

publicat 2024-04-04 16:30:28 (ProTV)
Dobanda de politica monetara, mentinuta de BNR la 7%. Este neschimbata din ianuarie 2023 Dobânda de politica monetara va fi mentinuta la nivelul de 7% pe an, a decis joi Consiliul de Administratie al Bancii Nationale a României. Rata de politica monetara este cea care „da tonul” dobânzilor din piata bancara. ...continuare.

Gaetano Pesce a murit. Designerul fotoliilor "Up" avea 84 de ani

publicat 2024-04-04 16:30:28 (ProTV)
Gaetano Pesce a murit. Designerul fotoliilor Up avea 84 de ani Arhitectul si designerul italian vizionar Gaetano Pesce, creatorul celebrei serii de fotolii "Up", a murit la vârsta de 84 de ani.   ...continuare.

O fosta regina a frumusetii a murit subit la doar 35 de ani. "Rasul ei era molipsitor si zambetul ei era mare si frumos"

publicat 2024-04-04 16:30:28 (ProTV)
O fosta regina a frumusetii a murit subit la doar 35 de ani. Rasul ei era molipsitor si zambetul ei era mare si frumos Jade Leigh Hunt, care a fost câstigatoarea concursului de frumusete Miss West Lothian din Scotia în 2012, a murit subit pe 30 martie, la vârsta de 35 de ani, lasând în urma o familie profund îndurerata.   ...continuare.

Impozitarea progresiva. Ciolacu: Sunt un fan, dar nu al impozitarii progresive a salariului

publicat 2024-04-04 16:30:26 (Mediafax)
Impozitarea progresiva. Ciolacu: Sunt un fan, dar nu al impozitarii progresive a salariului Intrebat daca sunt discutii despre impozitarea progresiva a salariului, premierul Marcel Ciolacu a spus ca niciodata nu a fost vorba despre asa ceva. ...continuare.

Autoritatile de pe o mica insula italiana, invadata de capre, ofera animalele spre adoptie

publicat 2024-04-04 16:30:26 (Mediafax)
Autoritatile de pe o mica insula italiana, invadata de capre, ofera animalele spre adoptie Primarul Riccardo Gullo a avut ideea adoptiei, potrivit BBC. El a realizat un recensamant in urma caruia s-a aflat ca numarul caprelor de pe insula este de sase ori mai mare decat cel al oamenilor. ...continuare.

Prima fotografie cu Ienei dupa ce s-a spus ca a murit

publicat 2024-04-04 16:30:26 (Mediafax)
Prima fotografie cu Ienei dupa ce s-a spus ca a murit Emeric Ienei, 87 de ani, varsta implinita pe 22 martie, l-a primit astazi in vizita pe fostul fotbalist Sandu Boc. ...continuare.

Sectorul 4 cauta proiectanti si constructori pentru extinderea magistralei M4, Gara de Nord -Gara Progresul

publicat 2024-04-04 16:30:24 (Libertatea)
Sectorul 4 cauta proiectanti si constructori pentru extinderea magistralei M4, Gara de Nord -Gara Progresul Sectorul 4 al Municipiului Bucuresti, in calitate de lider de asociere (alaturi de Ministerul Transporturilor, Metrorex SA, Consiliul Judetean Ilfov si Sectorul 5 al Capitalei), a postat in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SICAP), documentatia de atribuire referitoare la licitatia publica in vederea desemnarii proiectantului si constructorului/constructorilor care urmeaza sa extinda magistrala de metrou M4, Gara de […] ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.