EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Revine Sebastian Vettel in Formula 1? » Mercedes este o varianta, iar Lewis Hamilton aplauda: "Ar fi o optiune excelenta"

publicat 2024-04-04 16:45:05 (Gazeta-Sporturilor)
Revine Sebastian Vettel in Formula 1? » Mercedes este o varianta, iar Lewis Hamilton aplauda: Ar fi o optiune excelenta Retras in 2022 din activitate, cvadruplul campion mondial Sebastian Vettel, 36 de ani, nu exclude varianta intoarcerii in Marele Circ si confirma discutii preliminare cu Mercedes. Hamilton si Russell sprijina aceasta varianta.Lewis Hamilton a declarat ca Sebastian Vettel, cvadruplul campion mondial retras din activitate in 2022, ar fi "o optiune excelenta" pentru Mercedes. ... ...continuare.

Italienii nu-l regreta pe Dragusin: "Transferul sau i-a facut mai mult bine lui Genoa decat lui Tottenham"

publicat 2024-04-04 16:45:05 (Gazeta-Sporturilor)
Italienii nu-l regreta pe Dragusin: Transferul sau i-a facut mai mult bine lui Genoa decat lui Tottenham Plecarea lui Radu Dragusin (22 de ani) din Serie A in Premier League a fost, mai degraba, o lovitura financiara data de Genoa decat o pierdere pentru apararea lui Gilardino. "Media golurilor primite de Grifon e mai mica de cand a fost vandut romanul. La Tottenham, Dragusin a jucat doar de doua ori titular", scrie Football-Italia. ... ...continuare.

Verdeturile pline de vitamine care schimba sangele. Cine le consuma are o sanatate de fier

publicat 2024-04-04 16:45:03 (Click)
Verdeturile pline de vitamine care schimba sangele. Cine le consuma are o sanatate de fier Ne pot aduce nenumarate beneficii de sanatate, iar daca vrem sa pregatim o reteta delicioasa si sanatoasa, cu siguranta ca aceste verdeturi vor fi pe lista de ingrediente. Cu toate acestea, pentru multi romani devine din ce in ce mai greu sa cumpere astfel de produse, din cauza preturilor piperate. ...continuare.

Legea e clara, dar putini din cei care stau la curte stiu. Cine plateste daca se strica gardul cu vecinul

publicat 2024-04-04 16:45:03 (Click)
Legea e clara, dar putini din cei care stau la curte stiu. Cine plateste daca se strica gardul cu vecinul Statul la casa reprezinta visul fiecaruia dintre noi, dornici sa scape de aglomeratia si zgomotul din marile orase. ...continuare.

Simona Halep, de nerecunoscut! Sportiva uimeste cu o noua schimbare de look: "O imbatraneste mult!"

publicat 2024-04-04 16:45:02 (Antena3)
Simona Halep, de nerecunoscut! Sportiva uimeste cu o noua schimbare de look: O imbatraneste mult! Simona Halep, fost lider WTA care a revenit recent in circuit, a reusit sa-si surprinda sustinatorii inaintea participarii sale la Mutua Madrid Open 2024 prin intermediul unei schimbari radicale de look. ...continuare.

A fost retinut viceprimarul comunei din Brasov, unde un copil a fost exploatat la o stana

publicat 2024-04-04 16:45:02 (Antena3)
A fost retinut viceprimarul comunei din Brasov, unde un copil a fost exploatat la o stana Viceprimarul comunei Ungra, judetul Brasov, a fost retinut, apoi plasat sub control judiciar, fiind acuzat ca la stana sa a fost folosit la munci grele un copil de 12 ani. Acesta e acuzat ca a "cumparat" consimtamantul parintilor, mai ales ca minorul nu a mai frecventat nici scoala. ...continuare.

BT Property - trei imobile

publicat 2024-04-04 16:30:33 (Ziarul-Financiar)
Fondul Imobiliar de Investitii Alternative (FIA) BT Property, care administreaza active de 22,3 milioane de euro, a finalizat in decembrie 2023 achizitia a trei imobile in care isi desfasoara activitatea clinicile oncologice Amethyst Radiotherapy in judetele Cluj (Floresti), Timis (Dumbravita) si Ilfov (Otopeni). ...continuare.

CJ Cluj investeste 25 mil. lei in achizitia a 25 de microbuze electrice destinate scolilor din judet

publicat 2024-04-04 16:30:33 (Ziarul-Financiar)
CJ Cluj investeste 25 mil. lei in achizitia a 25 de microbuze electrice destinate scolilor din judet Autor: Laurentiu Cotu Consiliul Judetean Cluj a accesat o finantare de 25 mil. lei (5 mil. euro), prin intermediu Programului Administratiei Fondului de Mediu, pentru achizitia a 25 de microbuze electrice destinate scolilor din judet. Investitia se adauga celor 34 de microbuze scolare electrice deja obtinute de forul administrativ judetean din fondurile nerambursabile prin Planul National de Redresare si Rezilienta (PNRR), in valoare de 36,4 mil. lei (7,3 mil. euro), potrivit unui comunicat... ...continuare.

Consiliul Judetean Timis a accesat o finantare de 35 mil. lei pentru reabilitarea Castelului Huniade

publicat 2024-04-04 16:30:33 (Ziarul-Financiar)
Consiliul Judetean Timis a accesat o finantare de 35 mil. lei pentru reabilitarea Castelului Huniade Autor: Laurentiu Cotu Consiliul Judetean Timis a accesat o finantare de 35 mil. lei (7 mil. euro), prin Programul National de Consolidare a Cladirilor cu Risc Seismic Ridicat (PNCCRS), pentru restaurarea, consolidare si punere in valoare a monumentului istoric ''Castelul Huniade''. Aceasta noua finantare vine in completarea celor peste 32 milioane de lei obtinute de CJ Timis prin Planul National de Redresare si Rezilienta (PNRR) - Componenta C11. ...continuare.

ZF DESCHIDEREA DE ASTAZI. Cum va merge bursa. Urmariti o discutie vineri, 5 aprilie 2024, ora 09.30 cu Cristian Pascu, vicepresedinte AAF si membru in Consiliul BVB

publicat 2024-04-04 16:30:33 (Ziarul-Financiar)
ZF DESCHIDEREA DE ASTAZI. Cum va merge bursa. Urmariti o discutie vineri, 5 aprilie 2024, ora 09.30 cu Cristian Pascu, vicepresedinte AAF si membru in Consiliul BVB Pentru alte stiri, analize, articole si informatii din business in timp real urmareste Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels Pentru alte stiri, analize, articole si informatii din business in timp real urmareste Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.