EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Un barbat de 69 de ani care conducea baut a accidentat mortal un pieton. Victima trece printr-un loc nepermis

publicat 2024-04-05 22:00:27 (ProTV)
Un barbat de 69 de ani care conducea baut a accidentat mortal un pieton. Victima trece printr-un loc nepermis Un sofer de 69 de ani, care consumase alcool, a accidentat mortal, vineri seara, un pieton angajat într-o traversare prin loc nepermis, în localitatea Sacalaz.   ...continuare.

Horoscop 6 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Vesti bune pe plan financiar si sentimental pentru mai multe zodii

publicat 2024-04-05 22:00:26 (ProTV)
Horoscop 6 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Vesti bune pe plan financiar si sentimental pentru mai multe zodii Horoscop 6 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Stirile ProTV. O zi cu surprize. Oameni pe care nu i-am mai vazut de multa vreme ne cauta, ne cheama la întâlnire si o sa putem avea o zi plina ochi de evenimente. ...continuare.

Ambarcatiunea rasturnata langa Tuzla, detonata in Poligonul Midia. Oamenii au raportat o explozie puternica si au comparat zgomotul cu un cutremur

publicat 2024-04-05 22:00:14 (Libertatea)
Ambarcatiunea rasturnata langa Tuzla, detonata in Poligonul Midia. Oamenii au raportat o explozie puternica si au comparat zgomotul cu un cutremur Ambarcatiunea rasturnata miercuri, 3 aprilie, la est de Tuzla a fost detonata vineri seara, 5 aprilie, in Poligonul Midia, iar oamenii din zona s-au speriat din cauza zgomotului puternic si au sunat la 112, a relatat news.ro. ISU Dobrogea a transmis ca au fost primite trei apeluri care au raportat o explozie puternica. „In aceasta […] ...continuare.

Horoscop 6 aprilie 2024. Pestii sunt in elementul lor si asta inseamna si ca starea lor ii influenteaza destul de mult pe cei din jur

publicat 2024-04-05 22:00:14 (Libertatea)
Horoscop 6 aprilie 2024. Pestii sunt in elementul lor si asta inseamna si ca starea lor ii influenteaza destul de mult pe cei din jur Horoscop 6 aprilie 2024. Citeste horoscopul de azi pentru zodia ta. Pe libertatea gasesti Horoscop zilnic cu previziuni in dragoste, bani sau sanatate. Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de azi. Horoscop Berbec – 6 aprilie 2024: Situatia generala poate deveni foarte complicata, mai ales in plan financiar si te va afecta destul de […] ...continuare.

Biden: 'Israelul face ceea ce Washingtonul a cerut cu privire la ajutoarele umanitare pentru Gaza'

publicat 2024-04-05 22:00:07 (Bursa)
Israelul pune in aplicare masurile cerute de Statele Unite privind cresterea livrarii de ajutoare umanitare catre Gaza, a declarat astazi presedintele american Joe Biden, la o zi dupa o convorbire telefonica avuta cu premierul israelian Benjamin Netanyahu ...continuare.

Ciolacu spune ca nu stie inca daca va candida la presedintia Romaniei: "Acum am o provocare mult mai mare"

publicat 2024-04-05 22:00:07 (Antena3)
Ciolacu spune ca nu stie inca daca va candida la presedintia Romaniei: Acum am o provocare mult mai mare Marcel Ciolacu, presedintele social-democratilor, spune ca inca nu stie daca va candida la presedintia Romaniei. ...continuare.

Guvernul lanseaza spotul "Legea Anastasia". Cum arata videoclipul campaniei de constientizare | VIDEO

publicat 2024-04-05 21:45:29 (ProTV)
Guvernul lanseaza spotul Legea Anastasia. Cum arata videoclipul campaniei de constientizare | VIDEO Guvernul lanseaza spotul #LegiiAnastasia si va fi difuzat de televiziunile si radiourile din România ca mesaj de interes public.   ...continuare.

Ciolacu, nehotarat pentru candidatura la presedintie. Continua politica, "pentru ca Dumnezeu ne-a ales"

publicat 2024-04-05 21:45:29 (ProTV)
Ciolacu, nehotarat pentru candidatura la presedintie. Continua politica, pentru ca Dumnezeu ne-a ales Marcel Ciolacu nu s-a hotarât daca va candida sau nu pentru functia de presedinte al României. Asteapta alegerile locale ca sa ia o decizie. ...continuare.

Detonarea ambarcatiunii rasturnate gasite in Marea Neagra i-a speriat pe unii constanteni

publicat 2024-04-05 21:45:26 (Mediafax)
Detonarea ambarcatiunii rasturnate gasite in Marea Neagra i-a speriat pe unii constanteni "In Dispeceratul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Constanta au fost primite trei apeluri prin care cetatenii semnalau faptul ca au auzit bubuituri puternice in zona Mamaia - Constanta Nord - Valu. Fiecare apel pe care il primim pe 112 este tratat cu foarte multa seriozitate (...) S-a luat legatura cu autoritatile responsabile, a fost vorba de o detonare controlata care a avut loc loc in poligonul Midia. Intrucat a vorba despre un eveniment controlat, intr-un mediu controlat, ISU... ...continuare.

David Cameron merge in SUA saptamana viitoare pentru a incerca sa deblocheze ajutorul militar pentru Ucraina

publicat 2024-04-05 21:45:24 (Libertatea)
David Cameron merge in SUA saptamana viitoare pentru a incerca sa deblocheze ajutorul militar pentru Ucraina Ministrul de externe britanic David Cameron se va deplasa saptamana viitoare la Washington, unde va incerca sa ii convinga pe membrii Congresului Statelor Unite sa aprobe pachetul de asistenta pentru Ucraina, in valoare de 60 de miliarde de dolari, relateaza Reuters, citata de Agerpres. Presedintele Camerei Reprezentantilor, republicanul Mike Johnson, tine blocat de mai multe […] ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.