EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Privelistea stranie a fostei colonii muncitoresti din Retezat. Cum s-a dezintegrat in cinci decenii VIDEO

publicat 2024-04-05 22:45:02 (Adevarul)
Privelistea stranie a fostei colonii muncitoresti din Retezat. Cum s-a dezintegrat in cinci decenii VIDEO Natura a pus stapanire pe cladirile abandonate de mai multi ani ale fostei colonii Bradatel, din Retezat. Ruinele de pe valea Raului Mare ofera calatorilor ocazia unei intoarceri virtuale in timp ...continuare.

Efectele razboiului din Gaza. McDonald's va rascumpara toate restaurantele israeliene

publicat 2024-04-05 22:30:07 (Jurnalul-National)
Efectele razboiului din Gaza. McDonald's va rascumpara toate restaurantele israeliene McDonald's va rascumpara toate restaurantele din Israel. Compania americana a anuntat ca a ajuns la un acord cu firma care detine franciza. McDonald's incearca astfel sa-si refaca pozitia afectata de razboiul dintre Israel si Hamas. ...continuare.

De necrezut! Unde a ajuns sa joace fotbalistul cu 5 trofee in palmares

publicat 2024-04-05 22:30:05 (Gazeta-Sporturilor)
De necrezut! Unde a ajuns sa joace fotbalistul cu 5 trofee in palmares Extrema dreapta Cristian Barbut (28 de ani) a semnat cu Poli Timisoara, echipa aflata pe locul doi in play-off-ul Ligii 3.Barbut a semnat cu echipa care l-a lansat in fotbalul mare din postura de jucator liber de contract. Acesta se despartise in luna februarie de cei de la Hermannstadt, pentru care a reusit un gol in 21 de meciuri. Cei de la Poli Timisoara au anuntat aducerea fotbalistului cu 186 de meciuri pe prima scena printr-o postare pe pagina oficiala. ... ...continuare.

Risc major in Romania: Lacurile se transforma in dune de nisip. Elena Mateescu, previziuni meteo pentru urmatoarea perioada

publicat 2024-04-05 22:30:02 (Antena3)
Risc major in Romania: Lacurile se transforma in dune de nisip. Elena Mateescu, previziuni meteo pentru urmatoarea perioada Romania traverseaza o perioada de risc major. Ne seaca tot mai multe lacuri, iar dunele de nisip se intind pe portiuni mai mari. Directorul Administratiei Nationale de Meteorologie a vorbit in direct la Antena 3 CNN despre cum va fi vremea in perioada urmatoare si la ce ar trebui sa ne asteptam in acest an. ...continuare.

"Rasare" un nou stadion de 5 stele in Superliga » Anuntul ii va entuziasma pe suporteri

publicat 2024-04-05 22:15:12 (Gazeta-Sporturilor)
Rasare un nou stadion de 5 stele in Superliga » Anuntul ii va entuziasma pe suporteri Veste uriasa pentru FC Botosani. Desi pe plan sportiv echipa sta destul de rau si este ultima in Superliga, cu sanse mari de a retrograda, trupa lui Bogdan Andone va beneficia de o arena moderna, iar reabilitarea stadionului tocmai a primit aviz favorabil.Moldovenii au pierdut vineri pe terenul celor de la UTA Arad, scor 0-1, in etapa #3 din play-out si sunt ultimii, cu 14 puncte, la 2 de Dinamo, ocupanta ultimului loc de baraj, care are un meci in minus. ... ...continuare.

Orasul turistic din Romania care va avea o noua telecabina. Privelistea iti taie respiratia

publicat 2024-04-05 22:15:06 (Antena3)
Orasul turistic din Romania care va avea o noua telecabina. Privelistea iti taie respiratia Un oras turistic din Romania va avea o noua telecabina. Privelistea de sus le taie respiratia tuturor. ...continuare.

Tensiuni economice intre SUA si China: americanii denunta "un exces de capacitate industriala chineza"

publicat 2024-04-05 22:15:06 (Adevarul)
Tensiuni economice intre SUA si China: americanii denunta un exces de capacitate industriala chineza In urma unor convorbiri telefonice dintre presedintii american si chinez, Joe Biden si Xi Jinping, secretarul Trezoreriei SUA, Janet Yellen, a mers vineri intr-o vizita oficiala in China. In timpul discutiilor, au iesit din nou la lumina tensiunile dintre cele doua state. ...continuare.

De ce Campionatul European de Fotbal 2024 nu este lozul castigator pentru economia Germaniei

publicat 2024-04-05 22:15:04 (Adevarul)
De ce Campionatul European de Fotbal 2024 nu este lozul castigator pentru economia Germaniei Campionatul European de Fotbal organizat in Germania este unul dintre cele doua evenimente sportive de top cu potential economic major, care vor avea loc in aceasta vara in Europa. ...continuare.

Doze concentrate de sanatate din seminte de floarea soarelui, dovleac, in...

publicat 2024-04-05 22:00:27 (Puterea)
Doze concentrate de sanatate din seminte de floarea soarelui, dovleac, in... Seminte de floarea soarelui, dovleac, in... Ele ofera doze concentrate de elemente extrem de valoroase, care au un important efect terapeutic.     Seminte de floarea soarelui. Sunt o sursa naturala de seleniu, de antioxidanti si vitamina E, care ofera protectie celulelor si previn problemele oculare legate de inaintarea in varsta. Se recomanda semintele crude, care pot […]The post Doze concentrate de sanatate din seminte de floarea soarelui, dovleac, in... appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Care este marea provocare a momentului pentru premierul Marcel Ciolacu

publicat 2024-04-05 22:00:27 (Puterea)
Care este marea provocare a momentului pentru premierul Marcel Ciolacu Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, spune ca nu stie daca va candida pentru functia de presedinte al Romaniei. Recunoaste, insa, ca, acum, are o provocare mult mai mare: cea de premier. Prezent intr-o vizita la Vaslui, Ciolacu, a mai afirmat ca trebuie invatat din lectiile trecutului, daca vrem sa avem un viitor mai bun. Despre o […]The post Care este marea provocare a momentului pentru premierul Marcel Ciolacu appeared first on Puterea.ro. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.