EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Nou lot din produsul "Nuggets cu pui", retras de la comercializare de Lidl. Poate contine salmonella

publicat 2024-04-03 20:00:11 (ProTV)
Nou lot din produsul Nuggets cu pui, retras de la comercializare de Lidl. Poate contine salmonella Lidl retrage de la comercializare un nou lot din produsul „Nuggets cu pui”, întrucât nu se poate exclude prezenta bacteriei salmonella. Produsul poate fi returnat în magazine.   ...continuare.

Medicii avertizeaza cu privire la o noua pandemie. Virusul la care oamenii nu sunt imuni

publicat 2024-04-03 20:00:11 (ProTV)
Medicii avertizeaza cu privire la o noua pandemie. Virusul la care oamenii nu sunt imuni Autoritatea Europeana pentru Siguranta Alimentara (EFSA) a avertizat miercuri cu privire la o pandemie de gripa aviara daca virusul devine transmisibil între oameni, deoarece acestia nu au imunitate la virus, relateaza Reuters.   ...continuare.

Fost prorector la Universitatea "Spiru Haret'', condamnat la 3 ani de inchisoare. A luat ca spaga bani, tuica, vin si porci

publicat 2024-04-03 19:45:11 (ProTV)
Fost prorector la Universitatea Spiru Haret'', condamnat la 3 ani de inchisoare. A luat ca spaga bani, tuica, vin si porci Un fost prorector al Universitatii „Spiru Haret'' a fost condamnat la trei ani de închisoare, în urma unui urias scandal de coruptie. ...continuare.

Simona Halep a primit wild card pentru inca un turneu important, de categorie WTA 1000

publicat 2024-04-03 19:45:11 (ProTV)
Simona Halep a primit wild card pentru inca un turneu important, de categorie WTA 1000 Organizatorii Mutua Madrid Open au anuntat, miercuri, ca i-au acordat un wild card Simonei Halep, fost lider WTA care a revenit recent în circuit, dupa ce TAS i-a redus la noua luni suspendarea.   ...continuare.

Masurile luate de administratia Universitatii Transilvania din Brasov, dupa ce studentii au descoperit plosnite in camine

publicat 2024-04-03 19:45:11 (ProTV)
Masurile luate de administratia Universitatii Transilvania din Brasov, dupa ce studentii au descoperit plosnite in camine Au fost descoperite plosnite într-un camin studentesc al Universitatii Transilvania din Brasov. Insectele au apucat sa se strecoare în saltelele si în pernele unor tineri, iar administratia este nevoita sa faca dezinsectie. ...continuare.

Un lac din Romania a disparut complet in 2024. Fenomenul care aduce moarte in jurul lui se raspandeste la nivel national

publicat 2024-04-03 19:45:11 (ProTV)
Un lac din Romania a disparut complet in 2024. Fenomenul care aduce moarte in jurul lui se raspandeste la nivel national Temperaturile neobisnuit de ridicate pentru aceasta perioada si zilele cu soare au uscat pamântul si asa suferind în lipsa ploilor. ...continuare.

Danut Lupu scapa de inchisoare dupa mai bine de cinci luni de detentie. Ce acuzatii i se mai aduc fostului fotbalist

publicat 2024-04-03 19:45:11 (ProTV)
Danut Lupu scapa de inchisoare dupa mai bine de cinci luni de detentie. Ce acuzatii i se mai aduc fostului fotbalist Fostul fotbalist international Danut Lupu iese din Penitenciarul de maxima siguranta Rahova, dupa mai bine de cinci luni de detentie. ...continuare.

Scenariu sumbru pentru Romania in cazul unui cutremur ca cel din '77. Impactul devastator al unui seism puternic

publicat 2024-04-03 19:30:17 (ProTV)
Scenariu sumbru pentru Romania in cazul unui cutremur ca cel din '77. Impactul devastator al unui seism puternic În cazul unui cutremur asemanator celui din Taiwan, consecintele ar fi absolut dezastruoase pentru România. O spun cei care studiaza modul în care miscarile pamântului afecteaza cladirile, mai ales pe cele subrede.   ...continuare.

"Am scris decat ideile principale". Situatie dezastruoasa dupa simularea de Bacalaureat - Analiza Ministerului Educatiei

publicat 2024-04-03 19:30:17 (ProTV)
Am scris decat ideile principale. Situatie dezastruoasa dupa simularea de Bacalaureat - Analiza Ministerului Educatiei Aproape trei sferturi dintre elevii de clasa a XII-a chinuiesc limba româna când redacteaza un text si cel putin jumatate sunt, la matematica, cel mult la nivel de gimnaziu. ...continuare.

Cutremurul devastator din Taiwan, surprins in imagini spectaculoase si terifiante. Cum a fost evitata o catastrofa majora

publicat 2024-04-03 19:30:17 (ProTV)
Cutremurul devastator din Taiwan, surprins in imagini spectaculoase si terifiante. Cum a fost evitata o catastrofa majora Zgârie-nori, drumuri si chiar versanti montani s-au zgâltâit înfricosator mai bine de 30 de secunde. S-a întâmplat în Taiwan. Insula a fost zguduita de un cutremur de 7,4 pe Richter. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.