EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Yamato Zaharia - Ovidiu Neveu, cea mai mediatizata lupta RXF » Cand are loc meciul de la polivalenta din Bucuresti: program, rezultate Yamato Zaharia - Ovidiu Neveu, cea mai mediatizata lupta RXF » Cand are loc meciul de la polivalenta din Bucuresti: program, rezultate 4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 Companiile din Romania domina sectorul de transport Cursa pentru productie. Romania continua sa atraga investitii prin nearshoring, insa competitia adevarata vine dinspre India 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru! Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: "Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru!" O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: "E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna" SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri pamantene de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri "pamantene" de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere

Articole

Stiri locale




Camera Deputatilor a adoptat proiectul privind plafonul de impozitare a pensiilor

publicat 2024-09-03 12:00:08 (Jurnalul-National)
Camera Deputatilor a adoptat proiectul privind plafonul de impozitare a pensiilor Plenul Camerei Deputatilor a adoptat, marti, proiectul de lege prin care se majoreaza plafonul pana la care veniturile din pensii sunt neimpozabile, de la 2.000 de lei la 3.000 de lei, cu 277 de voturi "pentru" si 3 abtineri. ...continuare.

Ciolacu: Se vor face multe investitii in infrastructura spitaliceasca

publicat 2024-09-03 12:00:08 (Jurnalul-National)
Ciolacu: Se vor face multe investitii in infrastructura spitaliceasca Premierul Marcel Ciolacu a declarat marti ca se vor face multe investitii in infrastructura spitaliceasca si a aratat ca s-au facut "pasi enormi" in ceea ce priveste sistemul medical, insa cu toate "investitiile istorice" care vor fi facute acest sistem nu va fi sustenabil "decat cu o schimbare de fond". "Se vor face multe investitii in infrastructura spitaliceasca. Cred ca niciodata nu s-au facut atatea investitii, peste trei miliarde de euro, din cate stiu eu in acest moment. Toate... ...continuare.

Rebelii Houthi au atacat doua petroliere in Marea Rosie

publicat 2024-09-03 11:30:08 (Jurnalul-National)
Rebelii Houthi au atacat doua petroliere in Marea Rosie Rebelii Houthi din Yemen, sustinuti de Iran, au atacat luni doua petroliere - Amjad, sub pavilion saudit, si Blue Lagoon I, sub pavilion Panama - in Marea Rosie, a transmis armata SUA, calificand atacurile drept "acte nesabuite de terorism", potrivit Reuters. ...continuare.

Un barbat care a dat foc unui caine, retinut de politistii din Bihor

publicat 2024-09-03 11:30:08 (Jurnalul-National)
Un barbat care a dat foc unui caine, retinut de politistii din Bihor Un barbat de 49 de ani care a stropit cu o substanta inflamabila un caine, caruia i-a dat apoi foc, a fost retinut de politistii din Bihor. ...continuare.

Luna septembrie va fi calduroasa

publicat 2024-09-03 11:30:08 (Jurnalul-National)
Luna septembrie va fi calduroasa Luna septembrie va fi una calduroasa in toata tara, iar precipitatiile vor fi, pe alocuri, excedentare, anunta marti Administratia Nationala de Meteorologie. ...continuare.

Continua lucrarile la patinoarul Flamaropol

publicat 2024-09-03 11:00:08 (Jurnalul-National)
Continua lucrarile la patinoarul Flamaropol Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, anunta, marti dimineata, ca a dat ordin de incepere pentru continuarea lucrarilor la patinoarul Flamaropol: "Incepem cu actualizarea proiectului, care va fi gata in maxim 4 luni, apoi vom relua efectiv lucrarile, care au termen de executie 20 de luni". ...continuare.

Horoscopul zilei de miercuri, 4 septembrie 2024: Razboinicul Marte intra in Rac si face un aspect tensionat cu Pluto

publicat 2024-09-03 11:00:08 (Jurnalul-National)
Horoscopul zilei de miercuri, 4 septembrie 2024: Razboinicul Marte intra in Rac si face un aspect tensionat cu Pluto Horoscopul zilei de miercuri, 4 septembrie 2024: Marte le aduce Racilor multa energie in lunile urmatoare, Scorpionii au o zi complicata cu ambii conducatori in tensiune, iar Varsatorii sunt morocanosi. ...continuare.

Intarzieri mari, cerere mica: Romanii, dezamagiti de calatoriile cu trenul

publicat 2024-09-03 10:30:11 (Jurnalul-National)
Intarzieri mari, cerere mica: Romanii, dezamagiti de calatoriile cu trenul "Eficienta" de pe calea ferata: intarzieri de la cateva minute pana la peste o ora si jumatate la sosirile trenurilor in Gara de Nord, cel mai mare nod feroviar, in plin sezon de vacanta, anunta Ziarul Financiar. ...continuare.

Cele 5 etape ale unei despartiri

publicat 2024-09-03 10:30:11 (Jurnalul-National)
Cele 5 etape ale unei despartiri Ai simtit vreodata ca o relatie se destrama, dar nu ai putut identifica momentul sau motivul pentru care a inceput sa se deterioreze? Relatiile, la fel ca organismele vii, au un ciclu de viata care include faze de crestere si declin. ...continuare.

Marti si miercuri, Cod portocaliu de canicula in cinci judete din vestul tarii

publicat 2024-09-03 10:00:07 (Jurnalul-National)
Marti si miercuri, Cod portocaliu de canicula in cinci judete din vestul tarii ANM a emis o avertizare Cod portocaliu de canicula in cinci judete, valabila marti si miercuri. De asemenea, meteorologii arata ca marti se vor inregistra temperaturi deosebit de ridicate in cea mai mare parte a tarii, iar miercuri codul galben de caldura se va retrage spre vestul tarii. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.