EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Momentul in care o ambulanta explodeaza la doar cateva secunde dupa ce pacientul este lasat acasa, in Marea Britanie. FOTO

publicat 2024-04-04 08:45:13 (ProTV)
Momentul in care o ambulanta explodeaza la doar cateva secunde dupa ce pacientul este lasat acasa, in Marea Britanie. FOTO Scene socante au fost surprinse pe o strada din Staffordshire, în Marea Britanie. O ambulanta privata a fost curpinsa de flacari la doar câteva secunde dupa ce pacientul a fost lasat acasa. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere din zona. ...continuare.

Cati ani de inchisoare risca tanarul care distrugea automatele de dirijare a traficului din Pitesti

publicat 2024-04-04 08:30:15 (ProTV)
Cati ani de inchisoare risca tanarul care distrugea automatele de dirijare a traficului din Pitesti Scene revoltatoare au fost surprinse de camerele de supraveghere, la Pitesti. Un barbat a fost filmat în timp ce vandaliza mai multe automate pentru dirijarea circulatiei, dar si indicatoare rutiere. ...continuare.

Condamnarea primita de barbatul acuzat ca a ucis o fetita din Bucuresti si i-a ascuns cadavrul in lada unei canapele

publicat 2024-04-04 08:00:36 (ProTV)
Condamnarea primita de barbatul acuzat ca a ucis o fetita din Bucuresti si i-a ascuns cadavrul in lada unei canapele 26 de ani de închisoare este condamnarea primita de barbatul acuzat ca a ucis anul trecut, în preajma sarbatorilor de Paste, o fetita de 11 ani din Bucuresti si i-a ascuns trupul în lada unei canapele. ...continuare.

De la ce ar fi pornit conflictul dintre elevii de la Colegiul Tehnic Iuliu Maniu. "Jumatate din baieti au cutite la ei"

publicat 2024-04-04 08:00:36 (ProTV)
De la ce ar fi pornit conflictul dintre elevii de la Colegiul Tehnic Iuliu Maniu. Jumatate din baieti au cutite la ei Audierile la politie s-au încheiat miercuri seara cu o ordonanta de retinere pentru 24 de ore, pentru baiatul de 15 ani, suspect principal în cazul elevului înjunghiat în curtea unui liceu din Bucuresti. ...continuare.

Cum functioneaza "pancresul artificial", care le ofera bolnavilor de diabet de tip 1 o viata aproape normala

publicat 2024-04-04 08:00:36 (ProTV)
Cum functioneaza pancresul artificial, care le ofera bolnavilor de diabet de tip 1 o viata aproape normala Aproape noua milioane de oameni din lume au diabet zaharat insulino-dependent. Iar numarul celor diagnosticati cu aceasta boala e în crestere.   ...continuare.

Vremea azi, 4 aprilie. Avem atmosfera insorita si temperaturi peste normalul perioadei

publicat 2024-04-04 08:00:36 (ProTV)
Vremea azi, 4 aprilie. Avem atmosfera insorita si temperaturi peste normalul perioadei Joi o sa ploua în nord, nord-vest si în centru, pe unde se mai raceste putin. În celelalte regiuni avem atmosfera însorita si temperaturi peste normalul perioadei. ...continuare.

Gestul scandalos pe care l-a facut Danut Lupu dupa ce a fost eliberat din inchisoare. "Doar am mangaiat-o"

publicat 2024-04-04 07:45:18 (ProTV)
Gestul scandalos pe care l-a facut Danut Lupu dupa ce a fost eliberat din inchisoare. Doar am mangaiat-o Fostul fotbalist Danut Lupu a fost eliberat din închisoare, miercuri, dupa ce anul trecut a fost condamnat pentru conducerea unui vehicul fara permis. ...continuare.

Al treilea termen in procesul lui Vlad Pascu are loc astazi. Instanta ar putea analiza schimbarea incadrarii juridice

publicat 2024-04-04 07:45:18 (ProTV)
Al treilea termen in procesul lui Vlad Pascu are loc astazi. Instanta ar putea analiza schimbarea incadrarii juridice Cel de-al treilea termen în procesul lui Vlad Pascu, autorul accidentului de la 2 Mai, în urma caruia au murit doi tineri, are loc, joi, la Judecatoria Mangalia. ...continuare.

Cutremur de mare magnitudine, inregistrat joi dimineata. Unde s-a produs

publicat 2024-04-04 07:45:18 (ProTV)
Cutremur de mare magnitudine, inregistrat joi dimineata. Unde s-a produs Un cutremur de mare magnitudine, 6, a fost înregistrat joi, în estul arhipelagului japonez, potrivit datelor furnizate de US Geological Survey. ...continuare.

Ninsorile abundente din Suedia au paralizat traficul rutier. Reactia soferilor. "Guvernul este inca in vacanta de Paste"

publicat 2024-04-04 07:45:18 (ProTV)
Ninsorile abundente din Suedia au paralizat traficul rutier. Reactia soferilor. Guvernul este inca in vacanta de Paste Ninsorile abundente cazute peste noapte au paralizat miercuri mai multe autostrazi importante din sudul Suediei, blocând automobilistii si soferii de camioane timp de peste 10 ore, relateaza AFP.   ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.