EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Analisti: Banca Nationala a Romaniei va amana momentul demararii unui ciclu de relaxare si va mentine dobanda la 7%

publicat 2024-04-04 09:30:33 (ProTV)
Analisti: Banca Nationala a Romaniei va amana momentul demararii unui ciclu de relaxare si va mentine dobanda la 7% Banca Nationala a Poloniei ar urma sa mentina, joi, nemodificata dobânda de referinta la 5,75%, în timp ce Banca Nationala a României va amâna momentul la care ar urma sa demareze un ciclu de relaxare, pastrând si ea dobânda la 7%, scrie Bloomberg.   ...continuare.

Un tanar din Suceava, care ar fi fost talharit de alti doi baieti, a fost retinut dupa ce a incercat sa-i scape pe agresori

publicat 2024-04-04 09:15:22 (ProTV)
Un tanar din Suceava, care ar fi fost talharit de alti doi baieti, a fost retinut dupa ce a incercat sa-i scape pe agresori Un tânar în vârsta de 18 ani, care în urma cu câteva zile a fost victima unei tâlharii, a ajuns în arestul politiei Suceava pentru comiterea infractiunii de ”favorizarea faptuitorului”. ...continuare.

Un profesor din Vaslui a sunat la 112 sa anunte ca il bat colegii. Ce a urmat te lasa fara cuvinte

publicat 2024-04-04 09:15:22 (ProTV)
Un profesor din Vaslui a sunat la 112 sa anunte ca il bat colegii. Ce a urmat te lasa fara cuvinte Un profesor de matematica de la o scoala din Vaslui a sunat la 112 sa reclame ca îl bat colegii, iar când politistii au ajuns la fata locului le-a spus ca nu îi face nimeni nimic, dar a sunat pentru ca avea o plângere facuta la ei si nesolutionata. ...continuare.

Imagini socante intr-un safari din Africa. O femeie a murit dupa ce a fost atacata de un elefant. VIDEO

publicat 2024-04-04 09:15:22 (ProTV)
Imagini socante intr-un safari din Africa. O femeie a murit dupa ce a fost atacata de un elefant. VIDEO O înregistrare video terifianta a surprins momentul în care un elefant a urmarit si a atacat un grup care participa la o expeditie în safari, rasturnându-le vehiculul. ...continuare.

Bataiile inimii si ritmul cardiac. Cum ne putem da seama daca inima ne bate corect

publicat 2024-04-04 09:00:20 (ProTV)
Bataiile inimii si ritmul cardiac. Cum ne putem da seama daca inima ne bate corect Bate inima prea repede, la efort. Când e normal si când vorbim despre aritmie? ...continuare.

Spitalul Judetean Suceava, somat sa plateasca drepturi de autor pentru muzica ambientala din sala de asteptare

publicat 2024-04-04 09:00:20 (ProTV)
Spitalul Judetean Suceava, somat sa plateasca drepturi de autor pentru muzica ambientala din sala de asteptare Spitalul Judetean Suceava a fost somat sa plateasca drepturi de autor pentru muzica ambientala pe care o pune la fântâna arteziana din curte si în salile de asteptare, a anuntat managerul unitatii, dr. Alexandru Calancea. ...continuare.

Barbatul care l-a ucis pe omul de afaceri Abel Apostol a recunoscut crima dupa 11 ani si a fost eliberat conditionat

publicat 2024-04-04 09:00:20 (ProTV)
Barbatul care l-a ucis pe omul de afaceri Abel Apostol a recunoscut crima dupa 11 ani si a fost eliberat conditionat Barbatul care în anul 2013 l-a ucis pe omul de afaceri aradean Abel Apostol va fi eliberat conditionat, dupa ce a executat 11 ani de închisoare din sentinta de 15 ani primita, a decis, miercuri, Tribunalul Vrancea. ...continuare.

Incident revoltator pe aeroport: Un pasager dat jos din avion pentru o poza banala cu familia

publicat 2024-04-04 09:00:19 (ProTV)
Incident revoltator pe aeroport: Un pasager dat jos din avion pentru o poza banala cu familia Un barbat australian a sustinut ca i s-a interzis sa mai urce în avion dupa ce a facut o fotografie înainte de îmbarcarea de la Sydney la Brisbane, scrie News.com.au.  ...continuare.

Transalpina s-ar putea redeschide chiar de la 1 Mai datorita temperaturilor ridicate

publicat 2024-04-04 08:45:13 (ProTV)
Transalpina s-ar putea redeschide chiar de la 1 Mai datorita temperaturilor ridicate Anul acesta am putea circula pe Transalpina chiar de la 1 Mai, daca vremea ramâne la fel de calda. ...continuare.

Un barbat a falsificat semnatura mamei sale si i-a vandut Rolls-Royce-ul pentru a plati datoriile acumulate la un club

publicat 2024-04-04 08:45:13 (ProTV)
Un barbat a falsificat semnatura mamei sale si i-a vandut Rolls-Royce-ul pentru a plati datoriile acumulate la un club Un barbat în vârsta de 33 de ani risca închisoare pentru ca a falsificat semnatura mamei sale în încercarea de a-i vinde masinile de lux si de a plati datoriile pe care le-a acumulat cu artistii de la cluburi de noapte, scrie Business Insider. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.