EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Programul "Strazi deschise", din nou pe Calea Victoriei. Cand va redeveni pietonala. Anuntul facut de Nicusor Dan

publicat 2024-04-04 10:45:30 (ProTV)
Programul Strazi deschise, din nou pe Calea Victoriei. Cand va redeveni pietonala. Anuntul facut de Nicusor Dan Programul "Strazi deschise" va fi reluat, iar Calea Victoriei va redeveni pietonala în acest sfârsit de saptamâna, pe 6 si 7 aprilie, a anuntat, joi, primarul general al Capitalei, Nicusor Dan. ...continuare.

Serpii veninosi vor migra masiv pe fondul incalzirii globale. Ce zone vor fi afectate

publicat 2024-04-04 10:30:20 (ProTV)
Serpii veninosi vor migra masiv pe fondul incalzirii globale. Ce zone vor fi afectate O migratie de proportii a populatiilor de serpi veninosi va avea loc în urmatoarele decenii, pe fondul cresterii temperaturilor globale, anunta o echipa internationala de specialisti.   ...continuare.

Decizia luata de Israel de teama unui atac al Iranului, la cateva zile dupa ce a distrus consulatul iranian din Siria

publicat 2024-04-04 10:30:20 (ProTV)
Decizia luata de Israel de teama unui atac al Iranului, la cateva zile dupa ce a distrus consulatul iranian din Siria Armata israeliana a anuntat miercuri seara ca, în urma unei evaluari a situatiei, a decis cresterea personalului si a numarului de rezervisti pentru fortele aeriene ale tarii, informeaza joi Agerpres, care citeaza EFE si DPA. ...continuare.

Proxenet torturat si ars de viu de catre iubitul prostituatei de 20 de ani pe care o exploata

publicat 2024-04-04 10:30:20 (ProTV)
Proxenet torturat si ars de viu de catre iubitul prostituatei de 20 de ani pe care o exploata Iubitul unei prostituate de 20 de ani a fost arestat în legatura cu uciderea proxenetului ei, cuplul fiind cautat dupa ce a fugit din noiembrie anul trecut, scrie Mirror.co.uk. ...continuare.

Shakira are un nou iubit. Cine e Lucien Laviscount, barbatul care i-a furat inima. FOTO

publicat 2024-04-04 10:15:26 (ProTV)
Shakira are un nou iubit. Cine e Lucien Laviscount, barbatul care i-a furat inima. FOTO Shakira se întâlneste cu actorul britanic Lucien Laviscount, de care s-a îndragostit în timp ce jucau în noul ei videoclip. ...continuare.

Creste numarul romanilor care se duc sa lupte in Ucraina, pe frontul din Harkov. Ce spun rusii care vor sa-i captureze

publicat 2024-04-04 10:15:26 (ProTV)
Creste numarul romanilor care se duc sa lupte in Ucraina, pe frontul din Harkov. Ce spun rusii care vor sa-i captureze Un nou aflux de mercenari a fost observat în zona Harkov, bombardata cu neîncetare de trupele moscovite, sustine ”rezistenta” pro-rusa de acolo, citata de oficiosul TASS. Printre mercenari se afla si români, spun ”rebelii”. ...continuare.

Relatiile dintre Rusia si NATO se afla la un nivel "critic zero". Moscova nu vrea sa intre intr-un conflict cu o tara NATO

publicat 2024-04-04 10:15:25 (ProTV)
Relatiile dintre Rusia si NATO se afla la un nivel critic zero. Moscova nu vrea sa intre intr-un conflict cu o tara NATO Relatiile dintre Rusia si NATO se înrautatesc, însa Moscova nu are intentia de a intra într-un conflict cu o tara membra a NATO, a declarat ministrul adjunct de externe rus Aleksandr Grusko, într-un interviu publicat joi. ...continuare.

Doua filme din Romania, la Festivalul International de Film de la Moscova. In peliculele romanesti apar staruri hollywoodiene

publicat 2024-04-04 09:45:18 (ProTV)
Doua filme din Romania, la Festivalul International de Film de la Moscova. In peliculele romanesti apar staruri hollywoodiene Doua filme românesti apar pe afisul Festivalului International de Film de la Moscova, cultura ramânând astfel singurul domeniu în care se mai poate vorbi, sporadic, despre o relatie (cvasi)normala între tara noastra si statul agresor rus. ...continuare.

Cine a furat de fapt toaleta de aur masiv in valoare de 6 milioane de dolari din palatul in care s-a nascut Churchill

publicat 2024-04-04 09:45:18 (ProTV)
Cine a furat de fapt toaleta de aur masiv in valoare de 6 milioane de dolari din palatul in care s-a nascut Churchill Un barbat a pledat vinovat ca a furat o toaleta facuta în întregime din aur de 18 carate si în valoare de peste 6 milioane de dolari din casa unde s-a nascut liderul Winston Churchill din timpul razboiului. ...continuare.

Tata si fiu din Mures, retinuti dupa ce au vrut sa mituiasca doi politisti. Ce greseala flagranta comisese unul dintre ei

publicat 2024-04-04 09:45:18 (ProTV)
Tata si fiu din Mures, retinuti dupa ce au vrut sa mituiasca doi politisti. Ce greseala flagranta comisese unul dintre ei Doua persoane, tata si fiu, din judetul Mures au fost retinute dupa ce barbatul ar fi încercat sa mituiasca doi agenti de politie cu suma de 600 de euro pentru a nu-i suspenda permisul de conducere fiului sau, pentru depasire pe linie continua. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.