EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




O femeie din Mures este cercetata penal dupa ce a fost filmata in timp ce isi bate fiica, bolnava psihic

publicat 2024-04-04 12:30:44 (ProTV)
O femeie din Mures este cercetata penal dupa ce a fost filmata in timp ce isi bate fiica, bolnava psihic O femeie din judetul Mures este cercetata penal dupa ce a fost filmata în timp ce îsi bate, în repetate rânduri, cu un tub din carton, fiica bolnava psihic. ...continuare.

(P) 5 metode sa ai grija de cei dragi si de linistea financiara a familiei tale

publicat 2024-04-04 11:45:22 (ProTV)
(P) 5 metode sa ai grija de cei dragi si de linistea financiara a familiei tale   Când ai familia ta, vrei sa ai grija de cei dragi si sa le asiguri liniste financiara orice s-ar întâmpla. În viata poti sa dai însa oricând de greu pe neasteptate si ai nevoie de sprijin ca sa te descurci mai usor financiar. ...continuare.

Cum si-a facut Viktor Orban selfie cu Marcel Ciolacu GALERIE FOTO

publicat 2024-04-04 11:45:22 (ProTV)
Cum si-a facut Viktor Orban selfie cu Marcel Ciolacu GALERIE FOTO Premierul Viktor Orban si-a facut un selfie cu omologul sau român Marcel Ciolacu în vizita pe care a facut-o la Bucuresti, iar imaginea a fost distribuita pe contul oficial de Facebook al liderului maghiar. ...continuare.

Cel mai important eveniment pentru comunitatea LGBTQIA+. Cand si unde va avea loc a 19-a editie a Bucharest PRIDE

publicat 2024-04-04 11:30:19 (ProTV)
Cel mai important eveniment pentru comunitatea LGBTQIA+. Cand si unde va avea loc a 19-a editie a Bucharest PRIDE Asociatia ACCEPT anunta cea de-a 19-a editie a Bucharest PRIDE. Anul acesta, cel mai amplu eveniment dedicat comunitatii LGBTQIA+ din România si aliatilor sai se va desfasura în perioada 21-29 iunie.   ...continuare.

Guvernul scuteste de la "taxa pe boala" mamele cu copii bolnavi, gravidele si pacientii oncologici

publicat 2024-04-04 11:30:19 (ProTV)
Guvernul scuteste de la taxa pe boala mamele cu copii bolnavi, gravidele si pacientii oncologici Guvernul aproba joi o ordonanta de urgenta prin care se scutesc de la plata contributiei sociale pentru indemnizatiile de concediu medical mamele cu copii bolnavi, gravidele, pacientii cu afectiuni oncologice si cazurile de urgenta. ...continuare.

Ce alternative ai cand ramai fara Facebook si WhatsApp. Retelele Meta cad din ce in ce mai des in ultimul timp

publicat 2024-04-04 11:15:43 (ProTV)
Ce alternative ai cand ramai fara Facebook si WhatsApp. Retelele Meta cad din ce in ce mai des in ultimul timp Facebook, WhatsApp si Instagram au avut din nou probleme majore miercuri seara. Milioane de oameni au ramas fara acces la platforme. Este al treilea incident de acest fel în ultima luna.   ...continuare.

VIDEO incredibil cu un tren de metrou care circula cu usile deschise. Ce spune Metrorex

publicat 2024-04-04 11:01:05 (ProTV)
VIDEO incredibil cu un tren de metrou care circula cu usile deschise. Ce spune Metrorex Vagonul unui tren de metrou a circulat cu usile deschise, iar imaginile au fost postate în mediul online de o calatoare. Metrorex a precizat joi ca a retras din circulatie vagonul respectiv, iar personalul trenului trebuie sa dea explicatii.   ...continuare.

Un sofer roman este cercetat penal dupa ce a incercat sa iasa din tara. Ce ascundea in TIR-ul cu care se indrepta spre Italia

publicat 2024-04-04 11:01:00 (ProTV)
Un sofer roman este cercetat penal dupa ce a incercat sa iasa din tara. Ce ascundea in TIR-ul cu care se indrepta spre Italia Un sofer român de 21 de ani este cercetat penal dupa ce, în noaptea de miercuri spre joi, a fost prins ca încerca sa scoata din tara 12 migranti din Sri Lanka, pe care i-a ascuns în cutii din lemn în care ar fi trebuit sa fie piese auto pentru Italia. ...continuare.

Klaus Iohannis: Romania este ferm dedicata procesului de permanenta adaptare al NATO

publicat 2024-04-04 11:00:57 (ProTV)
Klaus Iohannis: Romania este ferm dedicata procesului de permanenta adaptare al NATO România este "ferm" dedicata procesului de permanenta adaptare al NATO, a subliniat, joi, presedintele Klaus Iohannis, într-un mesaj postat pe platforma X. ...continuare.

"Nu merit nimic", "Sunt un prost!" Cum se construieste incredere in sine? Sfaturi de la psihologul clinician Alina Uricec

publicat 2024-04-04 10:45:30 (ProTV)
Nu merit nimic, Sunt un prost! Cum se construieste incredere in sine? Sfaturi de la psihologul clinician Alina Uricec Nu am încredere în mine. Cum rezolv aceasta problema la vârsta adulta? Ne ajuta sa întelegem psihologul clinician Alina Uricec, în emisiunea ”Doctor de bine”. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.