EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




O fetita de 4 ani din Mioveni a cazut a doua oara de la geam, de la etajul 2, in 3 ani. Este in coma la spital

publicat 2024-04-04 15:45:17 (ProTV)
O fetita de 4 ani din Mioveni a cazut a doua oara de la geam, de la etajul 2, in 3 ani. Este in coma la spital O fetita de 4 ani din Mioveni, Arges, este în coma la spital, dupa ce a cazut de la geamul locuintei aflata la etajul 2. În 2021, copilul a patit acelasi lucru. ...continuare.

Cum se manifesta norovirusul, infectia din cauza careia zeci de elevi si profesori din Timisoara au fost spitalizati

publicat 2024-04-04 15:45:17 (ProTV)
Cum se manifesta norovirusul, infectia din cauza careia zeci de elevi si profesori din Timisoara au fost spitalizati 14 elevi de la colegiul din Timisoara sunt în continuare internati. Miercuri, zeci de copii si profesori de acolo au ajuns la spital cu simptome similare unei intoxicatii. ...continuare.

Un barbat fara adapost a murit dupa ce a fost impuscat de un politist la Dortmund

publicat 2024-04-04 15:45:17 (ProTV)
Un barbat fara adapost a murit dupa ce a fost impuscat de un politist la Dortmund Un barbat fara adapost în vârsta de 52 de ani a murit dupa ce a fost împuscat de un politist în cursul unei interventii în orasul german Dortmund miercuri seara, transmite dpa. ...continuare.

Rusia trebuia sa blocheze aderarea Romaniei la NATO. Norocul pur pe care l-a avut tara noastra

publicat 2024-04-04 15:45:17 (ProTV)
Rusia trebuia sa blocheze aderarea Romaniei la NATO. Norocul pur pe care l-a avut tara noastra Rusia ar fi trebuit sa blocheze aderarea României la NATO, potrivit unui tratat semnat de presedintii Ion Iliescu si Mihail Gorbaciov în 1991. Sansa istorica a tarii noastre a fost pur si simplu ca între timp Uniunea Sovietica s-a desfiintat. ...continuare.

Cehia va oferi zeci de milioane de euro in cadrul unei initiative privind achizitionarea de obuze pentru Ucraina

publicat 2024-04-04 15:45:17 (ProTV)
Cehia va oferi zeci de milioane de euro in cadrul unei initiative privind achizitionarea de obuze pentru Ucraina Republica Ceha va contribui cu zeci de milioane de euro în cadrul unei initiative pe care o conduce privind achizitionarea a sute de mii de obuze de artilerie pentru Ucraina, a declarat premierul ceh Petr Fiala, relateaza dpa.   ...continuare.

Acuzatii grave in cazul baietelului de 2 ani mort la spitalul Sanador. Parintii lui se plang de tergiversarea dosarului

publicat 2024-04-04 15:45:17 (ProTV)
Acuzatii grave in cazul baietelului de 2 ani mort la spitalul Sanador. Parintii lui se plang de tergiversarea dosarului Trei medici ai spitalului privat Sanador au fost inculpati de procurorii Parchetului General în dosarul mortii unui baietel de doi ani care s-a stins în 2018, în urma unei interventii chirurgicale facuta acolo. ...continuare.

"Nu am mai vazut asa ceva". Un lac din Germania a devenit violet. Care este explicatia

publicat 2024-04-04 15:45:17 (ProTV)
Nu am mai vazut asa ceva. Un lac din Germania a devenit violet. Care este explicatia Fenomen natural surprinzator în Germania. Un lac si-a schimbat culoarea si a devenit violet, fapt care îi încânta atât pe locuitori, cât si pe turisti. ...continuare.

Votul SUA privind ajutorul pentru Ucraina este la "saptamani distanta", spun inalti oficiali republicani

publicat 2024-04-04 15:45:17 (ProTV)
Votul SUA privind ajutorul pentru Ucraina este la saptamani distanta, spun inalti oficiali republicani Înalti oficiali republicani si-au spulberat speranta ca ajutorul pentru Ucraina ar putea fi acordat în curând, spunând pentur Bloomberg ca un vot este înca „la câteva saptamâni distanta”. ...continuare.

Cum traieste femeia cu cele mai lungi picioare din lume. De unde isi cumpara hainele potrivite

publicat 2024-04-04 15:45:17 (ProTV)
Cum traieste femeia cu cele mai lungi picioare din lume. De unde isi cumpara hainele potrivite O femeie din Texas care are cele mai lungi picioare din lume spune ca este foarte dificil sa ai picioare uriase din mai multe puncte de vedere, si ca simte ca traieste zilnic un cosmar.   ...continuare.

Un adolescent de 17 ani a fost gasit mort in apropierea unui bloc din Constanta, la o zi dupa ce a fost dat disparut

publicat 2024-04-04 15:45:17 (ProTV)
Un adolescent de 17 ani a fost gasit mort in apropierea unui bloc din Constanta, la o zi dupa ce a fost dat disparut Un adolescent de 17 ani a fost gasit mort, joi, în apropierea unui bloc în constructie din municipiul Constanta. El fusese dat disparut în urma cu o zi. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.